Episode 12- I Love You Lex!

" HEJDÅ " Skrek jag innan jag drämde igen ytterdörren. " Heey Little Cutie " hälsade jag på TayTayy och lyfte in henne i framsätet på min bil. när jag kört en stund kunde jag inte hålla tårarna inne. det brast alltihopa. Jag fick upp min telefon och av någon andledning ringde jag . Justin. " It's tha Biebzter You're Talking to " svarade han och jag snyftade till " Alex vad har hänt ? " utbrast han förvånat " ehm , jag och ryan bråkade (Snyft) och jag vet inte (Snyft) hur det kommer gå efter det här, han var ganska (snyft) arg" grät jag " Vad b-b-bråkad-de n-ni oom ? " frågade han och jag svarade så ärligt jag kunde "dig

" Jag kom in på Justin's Parkering och satt kvar i bilen en stund för att gråta ut. innan jag gick mot Justins lägenhet tog jag TayTayy's mat och bar upp henne i famnen. och gick med snabba steg mot porten. jag kände hur blixtrarna brände mot huden så jag drog på mig luvan och drog den tätt mot mitt ansikte . när vi kom in innanför porten släppte jag försiktigt ner TayTayy och gick mot hissen och hon följde glatt efter mig. Jag knackade inte utan klev bara in . men jag hittade inte Justin . så jag gick mot hans sovrum och precis när jag gick in genom hans sovrumsdörr kommer Justin ut i baröverkropp och enbart en Handuk lindad runt höften.
" OH MY GODNESS!" utrbrast jag och stängde snabbt dörren efter mig. jag hörde hur han smått skrattade för sig själv. " Det är Lugnt Lex du kan komma in nu " sa han efter ca 1 minut . den killen var snabb . " Säkert? du kanske är naken , haha" skrattade jag när jag gick in ännu en gång genom sovrumsdörren . men nu hade Justin hunnit sätta på sig kalsonger iaf. mina ögon fastnade på hans vältränade mage. " ehm , Mitt ansikte är här uppe ?" flinade Justin. " Sätt på dig kläder " var det ända jag sa innan jag fortsatte ut till vardagsrummet för att vänta in Justin.det vibrerade i min Ficka . Ryan's namn lyste upp skärmen . jag suckade högt innan jag tryckte på "Upptaget"
" Ryan?" Frågade justin som ställt sig bakom mig ( Bakom soffan)  jag nickade bara och han satte sig bredvid mig i soffan . " Jo det var några saker jag skulle vilja prata med dig om." började han " Först vill jag börja med att säga jag  tycker att det är synd att du varken Sjunger eller Dansat längre. och jag undrar om du skulle vilja bli  en av mina nya Dansare för BELIEVE Turnén ? jag vet att jag redan frågat och du sa nej . men kom igen Lex säg inte nej igen. jag ber dig" han brukade kalla mig Lex när vi var små det var sant Jag sa nej första gången han frågade . men denna gång skulle jag inte det. eller? " eh , Jag vet inte Justin . jag måste få tänka liitee på det okej ?" frågade jag och han svarade bara gör så och sedan frågade han " Vill du kolla på film och tänka på lite annat?" frågade han och jag nickade . " ja det skulle vara kul , vilken film ? "  han lyfte upp ingen annan film än " The Hunger Games" jag var helt såld på den Filmen . den är så fantastisk! " JAJAJAJAJJAJAAAA" Skrek jag och han asgarva. " okejokejokejjjj" medans han fixade filmen smög jag ut i köket och letade godsaker . jag menar , Det är Justin vi pratar om . " Hmm , Vart har du ditt Godis Mr.Bieber?" viskade jag för mig själv samtidigt som jag kände två händer på mina höfter. jag hoppade till och ett litet men tyst skrik lämnade miin mun samtidigt som Justin Skrattade bakom mig. " Vad håller du på med !?" utbrast jag " Haha du letar bland mina godisgömmor Alex , något måste få dig att inte hitta den" Viskade han Sexigt och tog ett steg närmre mig " ehm"  var det ända jag fick fram . han tog sin hand och tog ner något från någon hylla i skaferiet . " Se nu såg du inte " log han stolt och gick tillbaka till soffan. ag morrade högt till och drog igen skåpet och gick snabbt till soffan och satte mig i en av hörnorna.( Soffan var som en "fyrkant" fast som en "Hörnsoffa" i mitten av rummet xD)
Efter ungefär Halva Filmen Satt jag borta i justin's  Hörna ( xD)  mina ögon slog nästan ihop för att jag var så trött. Jag flyttade mig till Justin för att jag ville inte sitta helt ensam . det blev lite kallt så Justin fick hämta ett täcke som vi delade på . efter ca 10 minuter somnade jag i Justin's famn/Ben . precis innan jag somnade kände jag hur Justin Pussade mig på kinden och viskade " Jag Älskar Dig Lex" jag var för trött för att reagera.
Hon somnade i famnen på mig . jag väntade tills hon sov och sa det jag egentligen skulle ha sagt förut innan jag sa Det pussade jag henne försiktigt på kinden " jag älskar dig Lex" ett leende tog plats på mina läppar . jag kollade klart på Filmen innan jag gick till Sängen och bäddade åt Alex. själv tänkte jag sova på soffan. klockan var väl runt 23 så jag var ganska trött. jag gick tyst ut till vardagsrummet igen. där låg hon fridfullt och sov. lika vacker som alltid. jag hade verkligen tur som hade henne som min flickvän . lika mycket tur som Ryan har nu. jag lyfte försiktigt upp henne och bar henne till sängen . när jag lagt henne till rätta drog jag försiktigt av henne Linnet hon hade på sig samt Skinny Jeansen hon hade en Skrikrosa Bh på sig och ett par Svarta Hotpants på sig under  , hur hon kunde ha det under fattade jag inte men hon fick sova i dom och jag fick även på henne en Lila T-Shirt som hon fick låna av mig . jag lutade fram mot hennes öra och småsjöng " it didn't matter how many times i got knocked on the Floor.You knew one day i would be standing taaaaallll , just look at us now!" tillslut sjöng jag ut " Where would i beeee If youuu didn't believe !?"  jag lyfte upp TayTayy i sängen åt henne efter att jag Gett henne mat och vart ute med henne. jag drog av mig min tröja så jag gick i baröverkropp ut till soffan där jag hade sparat kvar täcket och en kudde som jag tog med mig när Jag hämtade Alex.
jag drog av mig byxorna vid soffan och la dem på sidan av . kollade snabbt Twitter och twittrade snabbt " Good night Beliebers , Keep Believe and Remember that one thing that matterz , I LOVE YOU!"
jag slöt mina ögon och somnade efter ca 20 minuter, Med Alexiz i mina tankar.
Jag vaknade runt 02.00 av att jag var väldigt Törstig! och att TayTayy slickade mig i ansiktet. " åhh , haha " skrattade jag hon kollade på mig med sina små söta bebis ögon.  jag lyfte henne åt sidan för att gå uti  köket för att dricka något. i kylskåpet låg en sprit flaska. jag började må väldigt illa när jag såg den. bara att se den . usch . jag var alkohol missbrukare för ca 2 år sedan. men Selena och Vanessa fick mig att sluta .. Jag tog tag om flaskan gick ut på Justin's balkong . tog i allt jag kunde och slängde iväg Flaskan och ett högt skrik lämnade min mun . jag satte mig ner på balkongen . på det kalla betong golvet och brast ut i gråt  och kan fortfarande höra Vanessa och Selena's röster i huvudet. " Hur kunde du vara så jävla dum Alex!!!?" dom ekade i huvudet på mig. jag började skrika och grät ännu mer . tills Justin kom utspringandes " Vad är det Alex? har det hänt något??" frågade han och jag skakade bara på huvudet han tog tag om mig och lyfte in mig från balkongen ." dom kan se dig " utbrast han . han syftade väl på papzen . " åh jag tänkte mig "snyft" inte för " snyftade jag fram och justin höll om mig och gungade mig fram och tillbaka. just då kom jag på att jag hade inte dom kläderna på mig som jag hade när jag somnade." Tog du av mig kläderna?" fick jag fram efter att jag lugnat ner mig en aning." eh ja? e det lugnt ? " frågade han lugnt och jag nickade. " varför sover du I soffan?"frågade jag honoom han svarade " jag vet inte . tänkte om du inte ville sova bredvid mig." jag var tvungen att skratta . jag drog honom med mig in till sängen och drog ner honom i sängen  men det blev inte som jag tänkt mig . för han landade ovanpå mig och det var typ 4 cm mellan våra ansikten det var mörkt i rummet s jag såg hans ansikts form men inte så mycket mer . helt plötsligt pressade han sina mjuka varma saftiga läppar mot mina , i en passionerad kyss. det var den passion jag en gång kände med justin. fjärillarna i magen var som galna. och kyssarna övergick efter bara någon sekund över till hångel. som i sin tur gick över till grovhångel . Justin's hand hamnade på min kind och min hand på runt hans nacke . jag drog handen genom hans hår .
" eh , wow ?" frågade jag efter vi Strulat klart . " haha ja." han la sig ned bredvid mig men kom på att han inte hade något täcke . han skulle precis resa sig upp och gå ut till  soffan . men jag tog tag om hans handled och drog ner honom igen . " stanna. Snälla ? " bad jag han svarade " Ja gska hämta täcket bara " .. " nä vi kan dela . snällaaaa ? det blir kallt annars." fortsatte jag . han suckade och la sig tätt intill mig "Du är Hopplös Alexiz Chandler" svarade Justin mig. han kröp in under täcket och la sin hand tvärs på min mage. innan jag somnade svarade jag på det han sa till mig förut" jag följer med dig . och justin ? "  jag kunde se hur han log stort och nickade " Jag älskar dig oxå, Mr. Charming " efter att jag sagt det vände jag mig om och somnade..
Med tankarna på Justin och på hur allt kommer gå med Ryan.
**************
3 Månader Senare.
 

Kära Dagbok det har gått tre månader sen det var min och Ryans halvårsdag . jag och Justin kom varandra mycket närmare . ingen nämnde dock vårat "strul" efter den kvällen . ca 2 dagar efter Friade Ryan Till mig och jag sa självklart ja . och idag är det den dagen vi ska gifta oss . alltså den 11 Juli 2012  jag skrev tidigare att Jag och Justin kom varandra närmare. men när han fick reda på att Vi skulle gifta oss gled vi isär. mycket. igen. jag var endast en av hans dansare . inget annat. TayTayy har växt så enormt mycket. hon är så gullig. jag , Selena , Mamma , Vanessa , Pattie,Miley , Demi Och Ryan's Mamma sitter inne i "logen" och det typ 10 minuter kvar innan jag blev fru good . det lät så konstigt . Mrs.Good hahaha . Ajja jag måste gå nu . ses snart Älskade Trogna Dagbok.!<3 puss.
 

Jag hörde hur musiken började spelas . jag blev heltplötsligt väldigt nervös. " andas Alex ANDAS" ropade Selena åt mig och jag skrattade till " jag ANDAS " ropade jag tillbaka lite oseriöst. Selena , Vanessa , Miley , Demi och Pattie var mina brudtärnor. mamma och Ryan's mamma var bara där för att ge stöd. dom gick ut  typ nu och strax efter dom gick var det brudtärnornas signal . och sedan min.
" Vi har samlats här i dag för att förena två underbara människor . Ms. Chandler och Mr. Good till Mrs.Good och Mr.Good. " Osv osv " Är det någon protest så är det dags för det nu . " precis innan prästen skulle fortsätta reste sig justin upp och skrek " NEEJ" folk flämtade högt . även Prästen haha det var till och med folk som svimmade." Du kan inte gifta dig med Ryan . förlåt Buddy men Alex tillhör mig ." sa Justin när han kommit fram till oss " Ursäktar du oss ?" Frågade Ryan prästen och han ba " Visst"  sen mumlade han " ungdomar"
" justin vad håller du på med ?" utbrast jag . " du förstår inte Alex . jag älskar dig . jag har försökt dölja mina känslor , men det går inte , fattar du inte? Jag älskar dig , och du borde inte gifta dig med Ryan. ända sen den dagen vi blev tillsammans första gången blev jag helt såld på dig. jag vet att du är Kvinnan i mitt liv . snälla lyssna på ditt hjärta Baby , ditt hjärta " jag kände hur mina känslor för Ryan bara kändes som om att dom var påhittade " Nå ? Vem väljer du Alex? Det är jag eller honom .!" röt ryan som tappade tålamodet. " Ryan jag älskar dig . men jag älskar Justin . mer"


 OHOH ! det där förväntade ni er inte huh ? Somsagt datorn är Fuckad så Ingen bild idag !<3
KOMMENTERA NU BAABEZ!<3

Episode 11-he's my Dad=WHAT?

Djbord bad om micken och sa sedan " Tack för att ni kom allihopa men det har uppstått ett familjeproblem och skulle verkligen uppskatta om ni gick inget illa menat till er men tack så hemskt mycket för det här . jag uppskattar det verkligen ! tack" lägenheten tömdes ganska snabbt efter det och när de sista gått var det bara jag , Ryan , TayTayy , Selena Och Justin Kvar . Jeremy och Erin var tydligen här så dom åkte till Justins lägenhet med Jazzy och JAxon. jag missade väl dom mellan allt drama eller något . " Berätta " Bad De och jag nickade oh pekade på Soffan . jag gick dit och satte mig där därefter de andra " J-j-j-a-agg" stammade jag och bara skakade . " träffade min pappa " 

fortsatte jag och Selena greppade tag om min hand. hårt . " Vem v..." jag avbröt Justin som skulle fråga vem det var " Det är Scooter " sa jag rätt ut . jag sa det . " V-v-vaa?" Stammade Justin och Ryan fram ." Ja Scooter är min" jag svalde mitt saliv innan jag fortsatte " pappa "...  En hög flämtning lämnade Justin's mun och Selena's ögon blev som stora jordblobar och hon höll hårt för munnen för att inte skrika rätt ut." vad sa du?" undrade Justin som fått tillbaka sin talförmåga jag suckade " Tvinga mig inte att säga det en gång till!" röt jag samtidigt som jag kände hur tårarna började forsa. Ryan la sin hand på mitt lår och drog hande upp och ner samtidigt som Selena flyttade sig ännu närmare och kramade om mig hårt,
Selena har vart min Vän i evigheter  och hon har gått igenom allt med mig. hon var med mig när jag fick diagnosen för Cancern . när jag tog bort tumören första gången och andra . till och med nu sista . Selena är allt för mig hon. TayTayy  Och ryan . kanske till och med Justin.
" Förlåt det var inte meningen att göra dig ledsen jag är så le.."  började Justin men jag avbröt honom för han var inte den som skulle be om ursäkt det var jag." nej jag ber om förlåtelse. jag har verkligen saknar dig buddy " svarade jag honom och när jag släppt selena och flyttat mig så jag satt bredvid just och kramade hårt om honom. allt slutade med att det blev en Gruppkram." Älskar er och tack för att ni finns här för mig ." De svarade att de älskade mig med . till och med Justin. " så Vill ni ut och äta middag , innan jag hungrar ihjäl , haha " frågade jag de andra  . " Visst kan vi det eller ? " svarade Ryan och kollade frågandes på Selena och Justin " Ehm jag borde nog åka h ... " Selena ville inte vara med om justin skulle vara med  , jag förstod henne men jag avbröt henne med att säga " Okey Kom nu , ALLA " jag greppade tag om Selena's hand och drog med henne upp till Ryan's Rum  och gick mot en av hans WIC ( Han har två = han hade en tom men jag fick en att ha mina kläder i när jag är här ) jag drog fram två Svarta Skinny Jeans och 2 linnen , Ett vitt med texten " When The sun Goes Down Tour" på .den skulle Selena ha och jag fick det Rosa Linnet med Samma text , jag hade fått dom under tiden jag var med på hennes turné .  jag hittade även ett par Rosa Jeffrey Cambell skor med nitar på som Selena Fick och jag tog de jag hade på mig hit , alltså mina Jeffrey Cambell skor med Usa's flagga på , " du hade inte behövt låna mig kläder Alex " sa Sel efter att vi klätt på oss , " jag vet  , men jag ville " Flinade jag och vi gick sedan ner för trappen och där satt Justin och Ryan och pratade om något.
men när de såg oss blev deras ögon stora som golfbollar. " Wow" fick Ryan fram när han kom fram till mig
" You like ? " skrattade jag och kysste honom sedan snabbt på läpparna. Justin satt kvar i Soffan och spelade på sin mobil och Selena satt i fotöljen mitt emot och gjorde något på sin mobil.
" kommer ni ? " frågade jag och Selena svarade inte utan reste sig upp och gick mot dörren Justin kom strax efter henne och jag tog mina bil nycklar och gick bredvid Selena ut till bilen " Så killar åker ni egen bil eller vågar ni åka med mig ? " skrattade jag åt dom och Ryan himlade med ögonen och hoppade in i baksätet på min bil när jjag låst upp. Justin och Ryan satt i bak och ag och Selena fram
jag satte på Stereon i bilen och höjde  det var Good Time som Spelades så jag höjde lite till så man kände basen i bakluckan . "  OHHH IT'S ALWAYS A GOOD TIME " Sjöng jag och alla andra hakade på efter tag " GOOd MORNING AND GOOD NIGHT , I WAKE UP AT TWILIGHT , IT'S GONNA BE ALRIIGHT , CUZ IT'S ALWAYS A GOOD TIME " 
När det vart grönt vid rödlyset så gasade jag på och kände hur blixtrarna blixtrade i ansiktet på mig av alla Kameror. haha det här bli en rolig rubrik " Ryan Good , Alexiz Chandler , Selena Gomez Och Justin Bieber Lyssnar på så hög musik så man känner basen i marken " YEY haha
efter en liten stund så började Starships jag och Selena Rappade med medans Killarna bara satt och lyssnade på " I LOVE TO DANCE " Började jag och selena fortsatte med " SO GIVE ME MOORE MOORE "  .
sen sjöng vi båda två samtidigt " STARSHIPS WERE MEANT TO FLYYYY HANDS UP AND TOUCH THE SKYYY"
andra gången vi kollade bak satt Justin Och Ryan och slog med händerna.  jag och Selena började As garva åt dom .
 låten drog mot sitt slut lika med våran bilresa. när vi satt oss vid bordet satt justin mitt emot mig och Ryan Mitt emot Selena Alltså Jag och Selena Bredvid varandra. och Justin och Ryan bredvid varandra.
" så hur fick du reda på att Scooter var din ." Justin var tvungen att svälja sitt saliv innan han fortsatte " din Pappa "  jag suckade och svarade " Dom berättade för mig och Jason under festen , typ strax innan jag bad alla att gå " han nickade till svar och efter en kort stund ursäktade han sig och gick till toalletten . jag visste att han inte skulle på toalletten så jag gick också på "toa"
när jag kom dit där toalletterna är så krockade jag in i ingen mindre än Justin . " Vi måste prata " sa vi i mun på varandra. " du först " bad jag justin och han svarade " Inte här . kom hem till mig sen när du åkt ifrån Ryan , Okey ?" jag nickade till svar och gick på toa så det inte skulle se så konstigt ut. efter ca 3 minuter gick jag ut igen . där möttes jag av våran middag som redan blivit serverad . jag hade inte beställt något?
" vem beställde åt  mig ? " log jag och Selena började skratta och viftade med handen , " hahah Jag , jag vet ju hur myyyyycket du ääälskar Pasta Bolognese så varse  "  jag svarade ett kort taaaack och åt min mat.
 
***********
middagen drog mot sitt slut . jag ville spendera kvällen/Natten med Ryan , samtidigt som jag ville träffa Justin.
ingen hade sagt så speciellt mycket, piinsamt... " åker du hem till dig efter att vi kommer hem till mig eller stannar du ? " frågade Ryan mig när vi gick ut genom resturang dörren .. " Ehm jag tänkte åka hem för att umgås lite med mamma och Jason sen sova lite , är aströött , men vi kan hitta på något imorgon?" ljög jag och kände en gnutta skuldkänslor flöda inom mig jag borde inte ljuga , " och Justin ville prata med mig om någonting , vad vet jag inte." jag kunde inte ljuga för honom , jag kunde bara inte." eh okey," svarade han osäkert, jag visste att han skulle bli besviken eller arg på mig, jag bara visste det.
 
När vi kom till Ryan så gick Selena till sin bil och justin Till sin . jag och Ryan gick in , jag för att hämta TayTayy och han . ja han bor ju där. " Älskar du honom ? " utbrast Ryan såfort vi kom innan för ytterdörren. " Vet du Ryan , det sårar mig  veeeeerkligen mig att du säger sådär!!!" jag var lite  jätte irriterad på honom just nu " Du om någon borde  veta vem jag älskar " suckade jag och han greppade tag om min handled och pressade upp mig på väggen " " Jag borde veta ? JAG , du ska veta att JAG vet inte vad JAG ska tro längre " jag skulle ha ryggat bakåt om jag kunde . men somsagt han hade pressat mig så hårt mot väggen man bara kunde " Vadå Du ska tro ? För Gudsskull Ryan skärp dig! jag kom hit för att Säga att jag älskar DIG och hämta TayTayy inget annat! men du vill tydligen inte att jag ska ÄLSKA DIG! men skit i det " nu så var det hans tur att Rygga tillbaka du passade jag på att gå och hämta TayTayy , hennes Koppel och Mat.
" HEJDÅ " Skrek jag innan jag drämde igen ytterdörren. " Heey Little Cutie "  hälsade jag på TayTayy  och lyfte in henne i framsätet på min bil.
när jag kört en stund kunde jag inte hålla tårarna inne. det brast alltihopa. Jag fick upp min telefon och av någon andledning ringde jag . Justin.
" It's tha Biebzter You're Talking to " svarade han och jag snyftade till
" Alex vad har hänt ? " utbrast han förvånat
" ehm , jag och ryan bråkade (Snyft) och jag vet inte (Snyft) hur det kommer gå efter det här, han var ganska (snyft) arg" grät jag
" Vad b-b-bråkad-de n-ni oom ? " frågade han och jag svarade så ärligt jag kunde "dig"
  TÄNKA SIG ATT JAG KUNDE LÄGGA UT ETT INLÄG OXÅ HUH ? DE TRODDE NI INTE VAVAVAAVA ??? :D<3
 
KOOOOOMMEEENTEEEEEERAAAAA!!

Episode 10- SURPRISE

"HAH ! Vem vann då ? Vem? Jag hörde inte jo juste mäster förararen Chandler!!" skrek jag glatt till Ryan som precis klivit ur sin bil , han suckade högt gjorde som jag och låste bilen innan vi hand i hand gick mot han ytterdörr , när han låst upp och vi klev in möttes vi av en överaskning ... _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ( INGA BILDER NU HELLER FÖR DATORN SUGER = INGE BRA INTERNET"/) Där stod alla våra vänner och familjemedlemmar & skrek " ÖVERASKNING!!" mellan allt folk kom en liten hundvalp fram med blåa ögon , världens gulligaste voovve ever!" det här är Baylors Syster TayTayy " förklarade Selena när hon kom fram till oss , " och hon är eran" jag visste inte vad jag skulle ta mig till jag slängde mig ner på knä och kramade om den lilla hunden som var Brun och vit lika som Baylor fast hon var mindre eftersom Baylor snart fyller 1 och hon är bara en liten valp . hon hade ett rosa Halsband på sig med ett hjärta i fram där det stod inristat "TayTayy" i Mellansmå Kirstaller " OMG" utbrast jag och Ställde mig upp och Tackade Selena Om och om och om igen Ryan däremot verkade redan veta om hunden för han frågade om jag gillade henne. " Ja självklart Älskling Tack tuseeeen tack Selena " sa jag ännu en gång och slängde mig runt halsen på henne . " ingen orsak , jag vet hur svårt du hade det när Leylie dog " sade hon lite ledsamt. Leylie var min gamla hund. en mellanblond långhårig Golden Retriver. jag hämtade henne på ett hundpansionat(stavas?) som en 1 åring jag hade henne tills hon fyllt 7 då hon och jag var ute på promenad och vi gick till ett hemskt ställe vilket jag inte visste då. vi kom till Gängkvarteren där det alltid är Skottlossning i Texas hos min Mormor och morfar. skottet var siktat på mig men Leylie tog en kula för mig. och hon klarade det inte. " tack " snyftade jag mot hennes axel , glädje tårar " Gråt inte babe" viskade hon och jag fnissade till " förlåt jag är inte ledsen jag är världens lyckligaste Sel , tack" sa jag och klappade den lilla hunden . så otroligt söt . någon klappade mig på axeln jag tittade upp och mötte de vackraste hasselnöts bruna ögonen. Justin. jag hade inte sett honom sen den dagen vi kysstes i bilen. Ryan hade träffat han och så men jag hade alltid hittat på en ursäkt att slippa se honom. " grattis på 6 månarsdagen Alex" skrattade han jag reste mig upp och tog emot hans kram . jag drog in hans doft så länge jag bara kunde. jag kände att han gjorde desamma, för att vara ärlig har jag faktiskt saknat min Bästavän men har förträngt det . " tack Biebz , vad gör du här anyway? " frågade jag han och nickade mot Ryan . " Ryan bad mig komma han tyckte det hade gått över styr " så han visste alltså om alltihopa. " vadå gått över styr?" frågade jag och han fnissade till " spela inte dum Alexiz du vet mycket väl om vad jag pratar om och vi behöver prata . vi kan inte lägga allt bakom oss " sa han mer bestämt och nu var det min tur att skratta . " Du vet att jag kommer aldrig glömma vad som hänt eller förlåta dig för att du bröt MIN bästaväns hjärta genom att Kyssa MIG! du kanske har rätt jag försöker lägga det bakom mig för just nu vill jag bara klappa till dig! du kan inte bara komma hit och tro att allt är bra! för det är de veeerkligen INTE Justin Drew Bieber ! " Småskrek jag åt honom och gick sedan för att hälsa på Mary och Roger ( Ryans föräldrar ) " åh hej Alexiz så trevligt att se dig. och vad fin du är gumman" utbrast Mary när jag kom fram till dom . Roger Kom fram till mig och Kramade om mig likaså med Mary jag hade träffat dom några gånger jag minns första gången jag träffade dom och först tyckte de att jag var för liten för Ryan och allt va det var . men det löste sig och nu har de väl skuldkänslor eller något för varje gång jag träffar de säger de hur vacker jag e och att Ryan har tur som har någon som mig. skrattretande faktiskt . " åh Tack Mary dsma " fnissade jag smått tillbaka innan jag fortsatte bort till Miley,Taylor,Demi,Selena, Vanessa och Mamma " Hej Snyggish!!!" skrek Miley åt mig när jag kom fram till dom. Miley , Demi , Taylor och jag har umgåtts rätt så mkt de senaste månaderna . " haha hej Sexii" ropade jag tillbaka och hon skrattade tills och kramade gårt om mig . Åh Vanessa min älskade bästavän." hej ÄLSKLING!!" skrek jag sedan till Vanessa som stod och pratade med Mamma när hon såg mig brast hon ut i ett gigantiskt leende " OMG älskling har inte träffat dig sen förrförra veckan . saknat dig skitmkt älskling" skrek hon för att försöka överösta musiken som spelades av Dj TayJames . jag sa sedan hej till mamma , Taylor och Demi och gick sedan bort till Min älskade Tvilling bror " hej främling " utbrast jag nör jag kom fram till honom . vi lade ner youtube kanalen för att ingen hade tid för den längre den finns kvar och alla våra videos finns men vi har inte gjort någon ny sen . dagen jag blev opererad . " hey my beautiful Twinny" skrattade han när jag kramade om honom " saknat dig gubben " flinade jag och han slog till mig på armen " sluta nu jag rodnar lil sis " han var 4 minuter äldre än mig så ja " haha naah sluta själv old man " skämtade jag och han himlade bara med ögonen innan han gick vidare till Demi som jag tror han har en lite crush på . jag skrattade smått för mig själv när jag insåg att jag stod och kollade på Jazzy , Jaxon , Justin och Ryan som satt och lekte med TayTayy och Baylor jag gick långsamt fram till Dom . Justin och ryan hade redan upptäckt mig men inte Jaxon och Jazzy , jag tog mina armar runt Jaxon och Jazzy's små kroppar och lyfte upp de och de skrek till . " heyy Små monsters" utbrast jag när jag satt ner dom på golvet " Saknat deij Ajex " skrattade Jazzy och Jaxon han bara log och höll på med mitt hår som för tillfället var utsläppt , jag kramade hårt om henne innan jag släppte henne och jaxon för att hälsa på Ryan " hey Baby grattis på 6 månars dagen " viskade jag lent i örat på honom " haha tack dsma Hotness" viskade han tillbaka jag kysste honom ömt på nacken och han mig på huvudet sedan på munnen " älskar dig du vet de huh ? " frågade han mig och jag bara nickade för att sedan säga " klart jag vet och varför tog du hit Justin ? " frågade jag och han tog min hand en bit bort ifrån Justin och hans syskon . " för ni måste prata ut baby . det här går inte längre ni måste lösa det om det så betyder att ni ky.." där avbröt jag honom med att säga " Inget kommer att hända. Ryan , duvet att jag älskar dig . det är kärlek inget kan stoppa eller förändra det!" därefter kysste jag honom " men ibland räcker inte bara kärlek till " svarade han efter kyssen och jag flämtade högt till " så du menar att det här betyder inget ? " frågade jag och gjorde en shest ( sTavas? xD ? med händerna mellan oss " klart det gör älskling men vad jag menar är att det du och Justin HAde var . Speciellt både du . jag , han och resten av världen vet det ." var det ända han sa innan han gick till Scooter och Carin som satt i soffan och diskuterade något. jag frågade Miley om hon kunde hålla koll på Jaxon och JAzzy . sedan greppade jag ett hårt tag om Justin's hand drog in honom i gästrummet och låste dörren efter mig . " prata " sa jag ochdrog ner honom i sängen och jag satte mig på en stol mitt emot. " Alex förlåt om jag sårade dig eller gav dig dubbla signaler snällaaa förlåt mig snälla snälla!" bad han och jag kände hur skuldkänslorna växte inom mig . jag svarade inte utan ställde mig upp och lutade migner mot honom och kramade han så hårt jag bara kunde hans händer landade på min rygg samtidigt som han drog ena handen upp och ner jag började därefter gråta rejält mycket.. han började också Gråta bara några sekunder efter mig. Jag menar Justin har alltid funnits där för mig . när Morfar dog av en Hjärtattack för något år sedan fanns han där för mig . han har alltid funnits där för mig . alltid och jag klarar inte av att förlora något mer i mitt liv. speciellt inte Justin." så vi är vänner nu ?" snyftade jag fram och han nickade jag pustade ut och innan jag han tänka klart hade jag redan rest mig upp och känt en snutta ångest i magen . ångest för att vi Bara var Vänner sluta nu Alex du har Ryan och ni firar ett halvår idag! usch sluta nu Alexiz Rose Chandler! jag gick ut ur rummet och krockade in i Scooter , Min bror och min mamma där stod jag som ett frågetecken " hej vi skulle precis gå " sa jag och skulle precis gå förbi dom när Mamma tog tag om min handled " nej vi måste prata " sa hon och jag suckade högt samtidigt som jag nickade mot rummet jag precis lämnat . Justin sa att han skulle leta upp Jaxon , Jazzy och Miley . "Sitt" Sa mamma efter att hon stängt och låst dörren . Scooter hade redan satt sig ner i en av fotöljerna i rummet . och jag på stolen jag satt på tidigare och Jason på sängen och mamma i en annan Fotölj " Vad?" utbrast jag och de kollade snabbt irriterat på varandra innan Mamma öppnade munnen och sa . " DEt här är Scooter Alex " vadå Det här är Scooter ? klart jag vet vem det är ? " Jag v..." hon avbröt mig med att säga " det här är Scooter Braun. " Efter det Fortsatte Scooter med de ord jag verkligen inte ville höra från honom. " Jag är er Far " mitt liv gick ifrån Fantastiskt till Hemskt på grund av fyra förbannandes jävla ord! " VA?!" skrek jag och de röck till " Jag kan inte vara HANS Dotter " Jason Ställde sig upp och skrek " Exakt, Vi har inte någon far för han lämnade oss tyvärr mamma men jag klarar inte det här . inte nu kom igen för fan det är faktiskt Alex's och Ryans Halvårs dag . förstör inte den mer än vad ni redan förstört henne Liv okej?" han var riktigt förbannad det såg man för hela han skakade av ilska . jag gick med snabba steg ut ur rummet och gick mot Dj TayJames Djbord bad om micken och sa sedan " Tack för att ni kom allihopa men det har uppstått ett familjeproblem och skulle verkligen uppskatta om ni gick inget illa menat till er men tack så hemskt mycket för det här . jag uppskattar det verkligen ! tack" lägenheten tömdes ganska snabbt efter det och när de sista gått var det bara jag , Ryan , TayTayy , Selena Och Justin Kvar . Jeremy och Erin var tydligen här så dom åkte till Justins lägenhet med Jazzy och JAxon. jag missade väl dom mellan allt drama eller något . " Berätta " Bad De och jag nickade oh pekade på Soffan . jag gick dit och satte mig där därefter de andra " J-j-j-a-agg" stammade jag och bara skakade . " träffade min pappa " fortsatte jag och Selena greppade tag om min hand. hårt . " Vem v..." jag avbröt Justin som skulle fråga vem det var " Det är Scooter " sa jag rätt ut . jag sa det . " V-v-vaa?" Stammade Justin och Ryan fram ." Ja Scooter är min" jag svalde mitt saliv innan jag fortsatte " pappa "... _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ SÅDÄR JA :D Äntligen eller vad säger nii? KOMMENTERA!!!!!

Episode -9 Perfect Day

" Du Ryan du blev ganska tyst när din Flickvän kom . blev du stum ? " ryan svarade honom med ett
" HAHA jätte kul men nejdu . jag ville bara lyssna på vad hon hade att säga " flinade han stolt
" jaha så det är så det var ja " flinade jag och han gjorde ett failat fake smile tillbaka.. den här dagen är perfekt för mig ..
_________________________________________________
( kanske inte blir perfekt inlägg men skriver så gott jag kan från mobilen dock inga bilder heller , fixar det på fredag om jag hinner )
"tack för idag , trevligt att träffas Alex " var det sista ryan S sa innan vi lämnade rummet där allt hände , " så hade du kul idag älskling ?" frågade Ryan mig när vi kom till våra bilar " självklart jag var ju med dig babe" svarade jag honom med ett leenede innan jag lutade mig mot min lilasvarta Range Rover ," jaså ? Duvet att jag fortfarande har en överaskning hemma va?" frågade han med sitt mystiska leende jag himlade bara med ögonen och svarade ett kort " visst" innan jag hoppade in i bilen och började köra när Ryan kommer upp bredvid mig i sin Svart/silvriga Range Rover , " tävla?" var det ända han sa när vi stannade till vid vägkorsningen och väntade på att rödlyset skulle bli grönt "Game on bitch "
skrattade jag tillbaka och väntade på det gröna lyset , under tiden hade jag upp rutan och börja tukta Ry lite , när lyset slog grönt trampade jag plattan i mattan och svängee ut på vägen jämt som det var mellan mig och ryan kom det en liten genväg hem till honom som jag och Selena upptäckte en natt när vi var lite alkohol påverkade men vi kom fram ju , utan att blinka eller något svängde jag in på grus vägen och sakta ner farten lite , det kommer ta ryan minst 10 minuter längre att komma fram ändå , när jag kom ut till vägen där det bara var ca 200 meter kvar till Ryan så gasa jag på och när jag precis svängt in på parkering skymtade jag Ryan borta i kurvan ....
"HAH ! Vem vann då ? Vem? Jag hörde inte jo juste mäster förararen Chandler!!" skrek jag glatt till Ryan som precis klivit ur sin bil , han suckade högt gjorde som jag och låste bilen innan vi hand i hand gick mot han ytterdörr , när han låst upp och vi klev in möttes vi av en överaskning ...
_______________________________________________________
jag vet , kort men jag måste gå och jag har bara internet här , det är iaf nåt eller hur?:)<3 KOMMENTERA VETTJA!!<3


Sooon People Soooooon!:D<3

weeelll , right now ! är jag i Sthlm och hälsar på lite kompisar o så :) men jag är hemma igen på fredag kväll , får se om jag hinner med datorn då :) saknar iaf att skriva<3 och ER<3
- Peace I'm Outtahere <3

RSS 2.0