Svar på Kommentar


KommentarTid
jbieber novell () om Svar på Kommentar:
Kika gärna in på vår novell, om du gillar den kan vi göra ett länkbyte! SNÄLLA! ;)

29 April, 15:56


Heey , Euhm visst :)

Svar på Kommentar

KommentarTid
elin om Episode 1- photoshoot:
en sak ska du vet... skriv klart den jävla novellen och börja inte för fan på en ny nu unge!!!!!! xD

26 April, 20:48
HAHAHAH xD NEJDÅ :D<3

Episode 1- photoshoot

Som sagt novellen handlar om Alexiz Rose Chandler Hennes Mamma heter Lucy Chandler och hennes tvilling Bror Jason Chandler både Alexiz och Jason kan dansa , Sjunga och spela en massa instrument , dom har en Youtube Kanal där dom sjunger och dansar till inte bara deras egna låtar utan gör en massa Covers .
Alexiz mamma jobbar som fotograf , fotar en massa kändisar tex. Rihanna , Beyoncé , Justin Bieber , Selena Gomez , OSV . Lexie har aldrig träffat sin pappa men hennese mamma har berättat för dom massor av ggr att han är en idiot som dom inte behöver veta av.
Alexiz och hennes Mamma och Bror bor i Venice Området nära Hollywood , därav ser hon en massa Kändisar varje dag och är dessutom bästa kompis med Selena Gomez , Jasmine V och Vanessa Hudgens . Selena Är Ihop Med Justin Bieber . Justin Och Alex har sitt Förflutna från deras hemland Kanada , Selena Vet om detta och har fortfarande inte fått reda på vad som hände mellan dom två för varje gång dom träffas så ignorerar dom varandra helt.
Alexiz är som en Helt vanlig 18 åring som helst bara det att hon bär på en hemlighet, hon har en väldigt väldigt ovanlig hjärntumör som en dag kommer ta över hennes kropp = dagen hon dör , Den går att Bota det var därför Hennes Mamma bestämde sig att flytta till LA för det var det ända ställe som fanns i hela USA som hade kunnigheterna att ta bort Tumören i tid. Hennes Bästa Kompis Chelsea Som inte är Känd vet om tumören lika med Vanessa och Selena såklart hennes mamma, bror Till och med Justin kanske är det ännu ett problem mellan dom vem vet. Hennes mor tycker att det är Väldigt obehagligt att Fota Justin Bieber när hans Manager är med. Varför vet inte Alexiz än. 
Mina ögon fladdrade upp och jag slängde mig på min Iphone , Kl är bara 08:00 Great!
ett nytt sms från Selena .
"good Morning Sunshine! hur mår du idag ? tänkte komma förbi och ta med dig och Chelsea på min photoshoot din mamma fotar :) <3 kommer runt 08:20 XoXo Sel :]<3"
OMG det är om 20 minuter Shit Chelsea!
" Chels VAKNA! vi har 20 minuter på oss" skrek jag.
" mm. men asså palla att vakna NU! vad är kl? varför ska vi gå upp så tidigt för?" Gnällde hon på
"för att Selena Messa mig om att vi ska följa med på Photoshooten hon har idag , hon kommer om 20 minuter klockan är prick 08:00 nu!" skrek jag på." HOLY SHHHHIT Alex prata snabbare då"!utbrast Chelsea och jag ryggade tillbaka , det där väntade jag mig inte.
" asså SKRIK INTE" . skrek jag ironiskt
" AHMEN DUDÅ" . skrek hon på och brast sen ut i skratt. samtidigt som Jason kom in springande i rummet och brister ut.
" asså varför skriker ni?!." skrek han på oss , och jag och chelsea asgarvade och utbrast" chilla BRO"
" trodde fan att det hade hänt något , Idioter " mumlade han när han lämnade mitt rum.
" AHAHAHA Såg du hans ansiktsutryck eller?" utbrast Chels när Jason lämnat rummet.
" Haha ja Omg , ajjj mmin magen k-an i-n-t-e andas " skrattade jag på.
" vi måste klä på oss nu , sminka oss kan vi göra när vi är på photoshooten" sa jag glatt .
" ja , kom igen nu Alex vi måste skynda oss hon är här snar" babblade Chels på.
"jajajajajajajajajaaaaaa" mumla jag på åt henne.
" JAG ÄR HÄR " hörde vi en röst nerifrån skrika. alltså så är Selena här nu.
" VI ÄR UPPE I GARDEROBEN" Skrek Jag tillbaka till Selena. sen hörde vi fotsteg i trappen och in kommer vackra Selena.
" HEEEEEEEEYY ÄLSKLINGAR" skrek hon och kramade om både mig och Chels.
" AAAYYOOOO SEXYASS" skrek jag tillbaka och pussa henne på kinden.
" så redo att bli fotade " frågade Selena.
" självklart babe " svarade jag.
( innan hon Messade till Alex )
jag vaknade av att mitt dumma alarm ringde , Photoshoot idag då , men det var grymt kul att Justin skulle följa med . jag satt och tänkte ett tag innan jag fick den perfekta planen , jag vet att Alex och Justin har  haft sitt förflutna men jag klarar inte av att se dem jag älskar mest ignorerar varandra , och värst av allt är att ingen av dom berättar om vad som har hänt . så jag bestämde mig för att bjuda med Alex till Photoshooten och låsa in Justin och Alex i min loge tills Photoshooten är över så dom kan prata ut , för jag vägrar att se dom hata varandra längre det här har gott alldeles för långt nu!
******
Jag kom innanför dörren hemma hos Alex och skrek att jag var här och hon svarade att dom var där uppe i hennes Garderob ( walkincloset) jag gick med snabba steg upp för trappan och när jag kom in genom dörren till garderoben skrek jag "HEEEEEEEEYY ÄLSKLINGAR". " AAAYYOOOO SEXYASS" Skrek hon tillbaka och pussade mig på kinden.
******
( I Studion )
Shit så nervös jag är båda två kommer totalt HATA mig efter detta! bara dom berättar för mig vad som egentilgen hände borta i Stratford hade jag kunnat hjälpt dom på ett annat sätt.
" HEEEEYY SEL" skrek Justin på mig när jag kom in i logen samtidigt som han kramade om mig hårt, fjärillarna var stora som berg i magen på mig så jag tog tag om hans nacke och kysste honom intensivt innan jag gick in i garderoben och böt om , Alex och Chels skulle tydligen gå och prata med Alex's mamma medans jag bytte om.
" Så Sel är du redo för photoshoot nudå?" frågade Lucy  mig när jag var ombytt. " haha Självklart Mrs.Chandler." svarade jag med ett brett leende på min mun.
" Chels kan du hjälpa till borta vid sminkningen , tydligen så är någon sjuk och Megan Fox måste bli sminkad ." frågade Lucy Chels , OH YEASH nu blir min plan ännu bättre. och chelsea svarade med ett kort " Ja det skulle vara kul"
" Alex" Började jag " kan du hjälpa Jen inne i min loge med kläderna" man hörde en liten suck från hennes mun men efter ett tag svarade hon "ja" och gick in i min loge.
" Lucy , jag måste bara på toa " ursäktade jag mig innan jag små sprang till min loge dörr och låste om handtaget och hörde samtidigt någon skrika till. Oh boy detta kommer inte sluta lyckligt  tänkte jag för mig själv.
När jag kom in i logen såg jag att det satt någon i soffan . någon som jag mycket väl kände igen bakifrån . jag var precis påväg att smyga ut igen när dörren låstes om och när han stod så nära skrek jag till ganska högt . pinsamt.
"Hey Alexiz" sa han till mig med ett fake leende " jomen hey förrädare" svarade jag surt när jag gick förbi honom och satte mig i soffan en suck flög ur min mun.
" Alex  du vet att jag inte menade att såra dig, förlåt mig" sa han och jag fnös högt och svarade " Tror du att efter 3 år är det bara okej att säga förlåt?" skrek jag på honom och fortsatte sedan med" tror du att det är okej att vi har träffats 100 gånger under det senaste året! utan att ens titta på varandra! JAG HATAR DIG vad är de du inte förstår" Skrek jag på honom och kände att det föll tårar från mina ögon. Great nu gråter jag också.
" men vad äre du inte förstår? jag har alltid älskat dig! du är min bästa vän för fan!" skrek han på mig " jaså så bästa vänner får säga till alla att hon har Cancer och kommer att dö snart och sedan SKRATTA ÅT DET ? Jag trodde du var annorlunda men tydligen är du som alla andra killar! IDIOTER" med dom orden låste jag in mig på Selena's badrum. och tårarna bara föll från ögonen.
" Alex , lyssna på mig jag berättade inte för alla! jag berättade faktiskt inte för någon! eller jo mamma , Chaz Och ryan " sa han tyst , men högt nog för att jag skulle höra det.
" så det var dina Såkallade vänner huh ?"  frågade jag samtidigt som jag torkade bort mina tårar från mina kinder.
" ja och jag är hemsk ledsen om du tror att det var jag. " sa han nu i vanlig ton. " men det ändrar inte allt annat. du Lämnade mig där med olika budskap ,  vi var ju tillsammans, och en dag var du bara borta! du ringde inte ens! men Ryan och Chaz dom gick det bra att hålla kontakten med ja! men fan inte med mig!" skrek jag nu var jag arg Riktigt arg han kan fan inte tro att allt kommer bli som förr ! jag kommer aldrig att få sånna känslor för honom igen , nej! Selena är min bästa kompis och jag kan inte svika henne på samma sätt som justin svikit mig.
" Vi var tillsammans ja , sen träffade jag ju Cait." svarade han och nu låste jag upp dörren och kollade rakt in i dom hasselnöts bruna ögonen och Skrek " du var tillsammans med mig ! när du åkte ifrån Stratford ! du var tillsammans med mig när du var tillsammans med Cait sen när ni två gjort slut  skickar du ett kort till mig ! Åhh förlåt men det är slut"  skrek jag men var tvungen att sluta när jag tappade luften sedan kände jag att jag bara föll ihop.
Hon skrek på mig och jag kände hur dum och elak jag varit , fan dig justin du har skadat tjejen som du alltid älskat. fan tänk inte så du är ihop med Selena ! Selena Gomez Alex's Bästa kompis! skärp till dig nu tänkte jag för mig själv samtidigt som jag såg Alex falla ihop på golvet.
" Oh shit Alex Hur är det , Svara mig nu! " pratade jag med henne . men hon svarade inte. Fan! hon är medvetslös.
" HJÄLP MIG!" skrek jag jag skrek igen , igen och igen tillslut öppnas dörren och Selena Kommer in springades.
" JUSTIN VAD FAN HAR DU GJORT?" skrek hon på mig samtidigt som hon knuffade bort mig från Alex.
" J-J-ag gjorde i-i-ngenting" svarade jag hackandes " RING AMBULANS NU! " skrek hon på mig samtidigt som jag såg tårar från Selena's Vackra ögon och greppade tag om telefonen och ringde 911.
*****
" Älskling " viskade jag mot hennes öra när hon slängde sig på mig och bara grät." Hon kommer bli bra jag lovar" sa jag stöttandes.
" det är mitt f-fel" Stammade hon , va ? vad pratar hon om ? " VA! Nej det är klart det inte är Babe!" sa jag till henne när jag tog tag om hennes hand hårt när hon svarade.Så Första Delen !! KUL ATT SKRIVA IGEN :D<3
KOMMENTERA FÖR MER :D<3
5 kommentarer för nästa.!!<3

OMBOMBOMB!!

JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE :D<33333
well jag skriver på del 1 av The last song nu så :D
kanske kommer inom några dagar ( Skriver lite varje dag , för har fullt upp med Skolan  )
ajja :D<33333 person skrivningen är med i första delen

SHE'S ALIVE!!

YEAH!! I AM STILL ALIVE :D THX FOR ALL THA COMMENTS: D<3
fråga mig inte varför jag skriver på engelska xD
ska KANSKE skriva men pallar inte har en amazing idé men det blir typ min 5 novell somj ag börjar på jag har liksom inte gjort klart dem andra xD :O <3

RSS 2.0