UPDATE!

Får se om jag får tid att skriva så mycket
har fullt upp med min låt  och  Min Häst !
Jag ska försöka hinna klart med min Låt de 2 närmaste veckorna . med Texten och att den ska passa in till musiken  och allt vad det är . sen är min häst hos här tills den 29 då hon åker hem till dit där hon bor "fast" om man säger så .
så Yeah !
- PEACE I'M OUTTA HERE!

Episode 7- I'm sorry but i can't

" vad tänker du på ? " viskade Justin i mitt öra . självklart . jag himlade med ögonen och svarade honom " inget särskilt . tackar gud för att jag fortfarande lever " log jag mot honom och jag kände hur Allas blickar brändes mot mig. " du är verkligen en ängel Alexiz " log Pattie mot mig och jag log tillbaka " tack . du med Pattie . jag vill tacka alla som funnits där för mig när jag varit sjuk . jag vill också tacka min underbara Pojkvän som vart med mig Tack " dom började klappa händerna . vaför det nu var nödvändigt " det är vi som ska tacka dig " svarade Selena och jag tog hennes hand över bordet och mimade ett tack. den här dagen skulle bli perfekt. jag levde och skulle inte dö inom det senaste året som tidigare.


" jag älskar er hoppas att ni vet det!" var det sista jag sa innan jag och Ryan hoppa in i hans bil. mamma ville att jag skulle komma hem och vila hemma hos henne . men ja insisterade och lyckades övertala henne att få åka med Ryan hem till min lägenhet ett tag och sedan till han. och om två dagar är helgen slut och då är det skola . suck. jag vill inte känna allas blickar på mig . usch .
" vad tänker du på älskling ? " frågade Ryan mig när vi svängt ut ifrån parkeringen till Sjukhuset . det var fullt med Paparazzi's på hela parkeringen  . Justin och Selena kom upp bakom oss. " dig " svarade jag honom och han började le och så såg han Selena Och Justin i backspegeln och då förklarade han sig " ehm . Selena och Justin hänger med oss ett tag . jag lovade dom att Selena skulle få vara med dig lite  . äre lugnt ? " jag ville inte att dom skulle med . jag älskar Selena Över hela mitt hjärta det gör jag . men jag ville vara själv med Ryan nu. jag pressade fram ett falskt leende och svarade " Jo visst . det blir jätte kul . vad ska vi göra ? och Ryan ? " svarade jag honom och han vände snabbt sin blick mot mig " Tack. det betyder mycket för mig att du vill vara med mig nu " han tog min hand och svängde sedan in på en parkering . " vad gör du? " frågade jag honom och han knäppte upp sitt bälte för att sedan vrida på sig och kyssa mig . " dom kan vänta " svarade han och blinkade med ögat och flyttade sin blick bak till baksätet " tänker du på samma sak som jag gör ?" log jag och han nickade . jag kunde inte ha sex med Ryan . inte i bilen . inte nu iallafall " fast du vet . Sängen är nog skönare sa jag och satte handen på hans bröst och puttade tillbaka han så han satt normalt. " mähh ! jag trodde . äsch nu åker vi hem till mig så dom kan åka någon gång " svarade han mig frustrerat och satte på sig bältet igen och startade bilen . " du är allt rolig du gullunge " skrattade jag och han fnös högt  innan han också började skratta lite . lite senare svängde vi in på en väg och jag skymtade Ryans Hus . det var tänt och Justins Bil stod där . " gud vet vad dom har gjort innan vi kom " skrattade jag samtidigt som jag klev ut ur bilen och stängde bildörren och kramade om Ryans hand innan vi gick upp mot dörren vi klev in genom dörren och hörde Selena Skrattapå övervåningen samtidigt som hon kom nedspringandes i sitt linne som hade glidit ner lite så man såg BH:N och hon hade på sig justins kalsonger  Justin kom Ned springandes strax efter henne i ett par nya Kalsonger och utan tröja . " OH MY GOD" var det ända jag fick fram och tog mina händer och satte dom framför mina ögon Ryan gjorde detsamma. " USCH USCH USCH ! " skrek jag och Selena Började skratta . likaså Justin " Hahahah förlåt haha förlåt "  skrattade Selena och jag tog tag om Ryans arm och drog med honom in till hans rum. " det där var ."  det var det ända jag fick fram " Pinsamt ? " fortsatte Ryan och jag satte mig ned i hans säng och började asgarva " det minsta m-man k-kan s-s-säga hahahha "  Ryan kom fram till mig och tog mina händer  och började kyssa mig passionerat
mina händer tog tag om hans Nacke och hans händer föll mot min korsrygg så han kunde flytta mig så jag låg ner i sängen han reste sig snabbt upp för att låsa dörren och gick sedan tillbaka till mig mina händer tog tag om hans tröja  jag drog sakta av han tröjan samtidigt som våra tungor fann varandra .han tyckte hon att det var orättvist att han inte hade någon tröja på sig men jag hade det . för han drog av mig mitt linne så jag låg i bara BH . jag lyckades få honom att hamna under mig och hans händer masserade mina Bröst . sedan tog han sina händer mot mina Hotpants och jag mina mot hans byxor . han fick ner mina Hotpants och jag försökt knäppa upp hans  byxor men det gick inge bra så han hjälp mig lite  jag drog snabbt ner dom innan jag vet ordet om det låg lyfte han upp mig och tog mig in i badrummet . jag skymtade våra kläder som låg utspridda över hela rummet . jag började kyssa hans hals och han pressade upp mig mot väggen inne i duschen han skulle precis knäppa upp min BH när jag avbröt honom ." jag k-kan i-i-innteee " stammade jag och han släppte snabbt ner mig på golvet " gjorde jag något fel ?" svarade han mig snabbt och jag fnös högt " nej nej nejnejnej . jag är bara inte redo. srry "  jag gick föbi honom och plockade upp mina kläder satte på mig dom och gick med snabba steg ut ur hans rum . med tårar i ögonen när Flashbacken kom

*** Det var det 5 maj 2011 och det var dagen jag skulle få träffa den mystiska beundraren . jag gick upp mot den lilla stugan han bett mig komma till. det lyste lite grann i stugan jag knackade på dörren och där stog han. Zac . Skolans snyggaste kille. jag vart först förvånad att det var han men det var verkligen han .
han kramade snabbt om mig och drog in min doft. " heyy . du ser bra ut ikväll" flörtade han med mig och jag kände hur mina kinder blossade upp . " haha tack. du ser inte så dum ut du heller " svarade jag och blinkade med ena ögat. efter att vi ätit upp middagen han gjort . tog han med mig in till ett rum där det var ljus överallt. han drog av sig  tröjan och började kyssa mig jag gjorde inget motstånd till en början till en början . han greppade tag om mina handleder och tryckte upp mig mot den lilla väggen i rummet han började sedan ta av mig mina kläder jag bad honom att sluta men han bara fortsatte  och fortsatte sedan drog han ner mig i sängen . tog fram en kondom och slog till mig på kinden för att jag skulle sluta skrika. "Håll käften " väste han och tårarna bara sprutade ner för kinderna. han slet sönder min BH och trosor innan han pressade sig in i mig . ett högt stön lämnade hans mun men jag . jag bara skrek " HÅLL KÄFTEN SA JAG ! JAG FÖRSÖKER ATT NJUTA HÄR ! " Skrek han och jag försökte ta mig loss men jag kunde inte ." kom igen lilltjejen bättre kan du . kom igen kom då . kom då " pratade han på och jag bara grät . det var den kvällen Zac Monroe Våldtog mig  och ingen annan utom  Vanessa , Selena , Chelsea , även Justin och han visste om det. han sa att om jag berättade för någon skulle jag dö. ***

Tårarna rann nerför mina kinder . Selena kom snabbt upp mot mig och  tog tag om mig " SLÄÄPP MIG " skrek jag och hon drog in mig i en hård kram " Schh , det är bara jag Alex . Bara Jag , Selena din bästavän , Schh älskling "   hon tog mig upp till rummet där hon och Justin var i tidigare .  " Berätta " sa hon till mig och jag la mig ned i hennes knä och berättade . allt ifrån den kvällen tills nu.
" det är okej Gumman . det är Ryan . han skulle aldrig göra något sånt . du måste berätta för honom . nu " jag skakade på huvudet och började gråta igen . " du får ggöra det " grät jag fram " okej okej jag ska . väntar du här ? " frågade hon mig och jag nickade . hon lämnade rummet och jag la mig ned på kudden och bara grät och grät . varför jag ? varför.
" hej . jag är ledsen Alex men Ryan skulle aldrig göra något sånt " Hörde jag Justin säga när han klev in genom dörren ..
" Jag vet , men det är svårt att glömma att man blivit våldtagen Justin " snäste jag även fast det inte ens var hans fel .
" lyssna på mig , du är värd någon som kan ta hand om dig . Ryan är en sån kille  han skulle aldrig göra illa dig , jag lovar " svarade han mig och med dom orden gick han igen . jag skulle precis öppna dörren när jag mötte Ryan's Blick.

Episode 6- Surgery !

( Bilden Fucka Upp sig men det ska vara Ryan G )

**Knack** **Knack**  jag hann inte svara innan jag såg Doktor Charles komma in genom dörren han skulle precis börja prata när Ryan kom in genom dörren han stelnade till så fort han såg Doktor Charles . "euhm   jag skulle bara hämta mat " sa Ryan och Dr Charles Nickade och pekade på sängen . att han skulle sätta sig där . Ryan kramade hårt om min Hand medans  Dr. Charles började prata " Som Sagt jag sa att dina föräldrar var tvungna att skriva under papprena men jag tänkte fel . du är 18 år och myndig så du bestämmer själv om du vill bli opererad." jag blev lättad. jag hade inte ens tänkt på det . " Ja det vill hon !" svarade Ryan Jag kollade frågandes på honom . " Pojkvän?" frågade Dr. Charles och Ryan kollade på mig och jag nickade Ryan log stort när Dr.Charles " Okej , Mr Pojkvän men det är ett Beslut bara Alex kan bestämma " Ryans ögon spärrades upp och han kollade nervöst på mig och jag kramade om hans hand och öppnade min mun för att svara när jag fick en hemsk smärta i huvudet och allting svartnade efter det. det ända jag hörde och kändevar Ryan's lukt och flämtning....

Jag kunde kunde inte fatta det hon var min bara min !
och nu kanske hon försvinner ? jag kan inte förlora henne , inte nu .. Aldrig någonsin.
det började pipa i rummet och jag blev bortdragen ifrån Alex , hur myckt jag än drog mig tillbaka mot henne . drog dom iväg mig , jag kände hur någon tog mig på axeln och drog ut mig direkt . jag vände mig om och såg Kenny .
" H-H-ho-o-o-nnn S-vv-i-i-m-maa " Stammade jag samtidigt som tårarna sprutade ur ögonen . ut genom dörren kommer Alex dom körde iväg med henne och mitt hjärta åkte upp i halsen . var h-hon ddödd?  strax efter kom Dr. Charles och började förklara . "  det blev sämre på bara några sekunder . och hon godkände aldrig operationen men vi måste operera även om hon inte tillåter . " Han avslutades för att svälja och tittade på mig " Du som Pojkvän kanske vill godkänna , annars behöver jag förälders Underskrift ." avslutade han och jag drog åt mig pappret han höll i handen och skrev mitt namn " Tack jag bör gå nu för att kunna rädda din flickvän " med dom orden började han små springa ner mot rummet där dom tog in Alex. Alla i Crewet samt , Vanessa , Selena , Chelsea  och  Hennes Mamma Lucy hade samlats runt mig och nu kom frågorna . " Pojkvän ? " frågade alla i mun på varandra . Vanessa ställde sig framför mig och förklarade , hon förstod nog att jag inte kunde just nu. " ja ni alla har varit för upptagna med att oroa er för henne sjukdom och känslor och allt vad det är , så ni har missat hur mycket Alex och Ryan faktiskt har umgåts de senaste månaderna. ni har till och med missat att dom verkligen Gillar eller Älskar varandra " Jag mimade ett tack Till henne och jag satte mig ner  i fotöljen utanför rummet alex tidigare hade legat i . " Varför ? " var det ända jag fick fram och jag upprepade det igen , igen , igen och igen tårarna kom tillbaka och forsade ner för kinderna jag kände hur Pattie tog min hand och kramade om den " det kommer bli okej Ryan " sa hon till mig stöttandes jag kunde inte undgå att se hur Scooter och Lucy stå och Diskutera om något . juste jag visste något som bara jag , Scooter Usher , Tay James ,Bruce och Diane , Jane Och Lennie ( Hennes Morföräldrar) , Lucy , Kenny och Pattie visste om . den hemligheten skulle kunna förstöra Alex ännu mer . jag ville berätta men .. jag kunde bara inte . Om alex skulle få reda på det skulle hon bli förstörd . det är upp till dom om dom ville berätta. jag kunde inte . inte utan lov.
Alex och jag kanske blev tillsammans alldeles nyss . men jag skulle aldrig någonsin såra en tjej . efter att Ashley och jag gjorde slut blev jag konstig . och inte på ett speciellt bra sätt . jag var förstörd jaag satt bara hemma i sängen och glodd mitt ut i ingenstans . Alex , hon muntrade upp mig med sitt fantastiska leende sina ögon , sin humor , jag kan inte förlora henne . aldrig i livet... om den 17 december skulle vara dagen då Alex skulle dö . då skulle det vara samma dag som jag slutade älska vintern. och Jorden och allt på denna jord . även fast det inte är något av dessa's fel.
*******
jag skymtade doktor Charles Borta i Korridåren efter 4 långa timmar . jag reste mig snabbt upp och allas blickar vändes mot mig . jag började springa upp mot honom i full fart när jag väl kom fram till honom öppnade jag min mun och frågade , " h-hur g-gic-k-k d-det? " flåsade jag  och han pekade på stolarna som stod mot väggen bredvid oss . det här såg inte bra ut." nå ? " sa jag frågandes . han vände sin blick mot mig och började genast le lite , " hon mår bra . hon kommer klara sig men hon är dock på uppvaket just nu och bör vakna upp inom ca 1 timme om inte tidigare" jag log som ett fån jag hann inte svara tack  innan jag hoppade upp från stolen och vrålade ut "OOOOOOOOOOOOOOOOMGGGGG " alla vände sig mot mig i en oroad blick jag sprang tillbaka till dom andra jag log och hoppade på kenny som började skratta lite " hon lever hon lever hon lever lever lever lever " upprepade jag samtidigt och just nu var allt perfekt . allt. " hon l-l-leever ? " stammade Selena och föll nästan ihop av glädje men Vanessa fångade henne och dom satt på golvet och skratta  Justin Kom fram till mig och kramade om mig . juste jag har inte bett om ursäkt än ." Glad för dig bro " sa han till mig och jag log stort men visste att det han sa inte var sant . " tack lil bro " flinade jag och ruffsade till hans hår . vilket han hatade  så han ruffsade till mitt smutsiga hår . usch jag måste verkligen duscha snart . jag ser säkert ut som en rishög. tänkte jag för mig själv och skrattade till.
Tre Dagar Senare:'
Jag vaknade av att någon kysste mig mjuk på mina läppar gång på gång jag visste direkt vem det var . Ryan
jag kysste tillbaka och slog upp mina ögon "Hey " viskade han och kysste mig sedan passionerat på läpparna igen jag svalde salivet och svarade honom " hej babe "  jag log , mycket för att kille jag verkligen gillar  är min , jag vet att jag har sagt det många gånger men så är det . det bara är så...
" du får åka hem idag . ska du följa med mig hem eller vill du sitta  själv i ditt rum hos din mamma eller i din lägenhet ? " flinade han och jag tog tag om hans nacke och kysste honom hårt på läpparna. " är det svaret på din fråga ? vi kan vara någonstans där vi kan göra mer sånt " svarade jag honom och blinkade med ena ögat. han skrattade till och kom väldigt nära mitt ansikte " tror det , och Your Wish huh ? " jag tog ett löst bett om hans under läpp och Grrr:ade till ( xD Förlåt för min dåliga humor xD )
vi abröts när Dr . Charles och mamma stod i dörr öppningen . piiiinsamt...
" Jaha , vi menade inte att störa" ursäktade sig Dr.Charles även kallad Derek .
" det är lugnt " skrattade jag  och log mot dom och mamma skrattade till och blinkade med ögat. mammor tänkte jag . " så du blir Utskriven nu , bara så att du vet " Log Derek och lämnade sedan rummet.
mamma stod kvar i dörr öppningen och öppnade munnen för att säga " ni två gillar verkligen varandra huh ? " jag flinade stort och vände blicken från Ryan som flätade ihop våra fingrar och svarade mamma " ja ms.Chandler" åh nu fjäskar han , " Ms Chandler ? det var länge sedan någon kallade mig det " log mamma och Ryan flinade stolt mot mig och jag himlade med ögonen  mamma ursäktade sig och lämnade sedan rummet och jag reste mig upp för att hämta mina kläder som Ryan hämtat . jag skymtade en Spets BH och spetstrorsor samt Hotpants och ett linne . jag visste inte ens att jag hade dessa kläder? jag kollade frågandes på Ryan som stod med armarna i kors , jag lyfte upp kläderna och höll upp dom " Spets ? Seriously ? " han klev fram emot mig och la  mitt hår bakom ena örat lutade sitt huvud mot örat och viskade " du är ganska het i sånt har jag sätt " jag skrattade till ochnu var det jag som la händerna i kors " synd för dig att du inte har sätt mig i dessa kläder" svarade jag och viftade med kläderna. jag la ner kläderna i påsen igen och gick in på toaletten  för att byta om .
jag vet inte om jag är beredd på att visa mig inför någon kille . jag kanske är tillsammans med Ryan men det är fortfarande pinsamt. efter att jag klätt på mig gick jag ut till ryan som satt med mobilen upptryckt mot ansiktet . han märkte att jag klev ut ur badrummet och jag hörde hur han drog efter andan " Wow " var det ända han fick fram jag himlade snabbt med ögonen och hämtade min väska som stod på stolen  . "kommer du ? jag vill helst slippa se det här äckliga fula sjukhuset "  han reste sig snabbt upp och kramade om min hand. vi steg in i hissen och han ställde sig framför mig  och började kyssa mig löst på halsen jag släppte snabbt min väska och tog tag om hans nacke  han flyttade sina läppar mot mina innan vi förflyttade oss mot knapparna . jag drog fingrarna över alla möjliga knappar han tog sina händer på min rumpa och jag hoppade upp i hans famn hans tunga fann min och lekte nu med varandra jag flyttade mina händer mot hans rygg där jag tryckte mina fingrar mot hans skinn och kysste hans käkben jag hörde hur han stönade till lite lågt , vilket jag blev väldigt mallig över han skulle precis pressa mig mot väggen och ge igen när dörren plingade till och han släppte snabbt ner mig  vi klev ut ur rummet och han pussade mig mjukt på kinden innan vi gick till dom andra som satt inne på Cafét  .  Vanessa Och Selena såg oss så dom började Vinka . menades att vi skulle gå till .  " phew det är var nära " sa jag lågt till Ryan han skrattade tyst till och svarade " öh ja ! fatta vad pinsamt det skulle vara om dom såg oss " jag började skratta och han armbågade mig . vi kom nu in till Cafét och det fanns bara 2 platser kvar . en bredvid Justin och en Bredvid Scooter som satt på andra sidan . jag gjorde en ledsen min innan jag slog mig ner bredvid Justin som skrattade åt något som  Selena sagt. när jag satte mig ned nuddade jag hans bara arm och det brändes till och ett pirreri drogs igenom kroppen . sluta Alexiz Rose Chandler . du är tillsammans med Ryan och du gillar honom . väldigt mycket . Justin och du är över och  det är så nu . han har gått vidare med Selena . och du med . med Ryan.....
" vad tänker du på ? " viskade Justin i mitt öra . självklart . jag himlade med ögonen och svarade honom " inget särskilt . tackar gud för att jag fortfarande lever " log jag mot honom och jag kände hur Allas blickar brändes mot mig. " du är verkligen en ängel Alexiz " log Pattie mot mig och jag log tillbaka " tack . du med Pattie . jag vill tacka alla som funnits där för mig när jag varit sjuk . jag vill också tacka min underbara Pojkvän som vart med mig Tack " dom började klappa händerna . vaför det nu var nödvändigt " det är vi som ska tacka dig " svarade Selena och jag tog hennes hand över bordet och mimade ett tack. den här dagen skulle bli perfekt. jag levde och skulle inte dö inom det senaste året som tidigare.THANK GOD jag har sommarlov ! ÄNTLIGEN!

kanske kommer upp mer då . får se hur det blir i år . det blev ett såntär mellankapitel . sorry . men jag är skittrött idag xD

ajja XD nu ska jag kolla på How She Move ! Kanadensisk Dans Film :D<3

KOOOOOMMENTEEERA!!!!!

Episode 5- Don't Leave Me!

" pattie , Saknade han någonsin mig ?" jag svalde mitt saliv och hon svarade mig " Ja ! han pratade om dig hela tiden . hela tiden , jag tror det var några av skälen varför han bröt med Jasmine Och Caitlin . han ville ha dig . baraDig." svarade hon mig .Wow gjorde han slut med 2 vackra tjejer pga mig ?  . " Dudå ? , Saknade du Någonsin Justin ? " frågade hon mig och fnissade till. hade jag saknat han ? Killen som fick mitt hjärta att slå volter . " Jag tror det Pattie , jag menar han var min enda vän min bästa vän. jag älskade han . han är min bror!" hon log lite och svarade mig med " Han älskar dig med , då och nu , jag älskar dig också Gumman  men jag ska gå och ringa Jeremy nu försök att vila lite " med dom orden lämnade hon rummet .  och jag tog hennes råd och somnade strax efter det .

mina ögon fladdrade upp och jag möttes av ett par Bruna ögon . Jazzy's Ögon. jag fick genast ett brett leendee på läpparna " Hey Alex" Fnissade hon och log mot mig. " åhh HEY Jazzy gud så stor du har blivit " skrattade jag och hon himlade med ögonen , hon flinade stort och hoppade upp i min säng jag kramade om henne och drog in hennes doft Jag har vekligen saknat Jazzy jag " Vart är Jeremy Jaz?" hon flinade ännu större " Hos Bieber " började , det är så gulligt att hon kallar Justin för Bieber . hennes leende försvann snabbt och jag kollade frågandes på henne när hon fortsatte " han var ledsen föjut pappa pjataj med honom " åh hon är så gullig . "åh ? okey " frågade jag henne "du?" hon tittade frågandes på mig och jag forstatte " Kan du hämta min väska där borta gullunge?" sa jag och pekade på min väska som låg på en stol hon nickade och hoppade ner från sängen gick mot väskan och kom sedan tillbaka med den " Tack Jazmyn" log jag mot henne och tog upp min plånbok jag tog upp en 50 lapp och gav den till henne " Nej Alex den kan jag inte ta" svarade hon mig åh hon är så snäll " johodå Sötis det ska du visst ! " svarade jag henne och stoppade lappen i hennes ficka " Tack Alex men det behövdes inte" hon  fnissade till och reste sig upp och pekade mot dörren där Selena Stod med tårarna i ögonen " Jazzy ? Du kan gå och prata med Pappa okey ? " hon nickade och kramade mig sedan Selena , " H-h-han slog honom Ale-ex "  va vem vad hur ? " Vem då Sel ? " frågade jag henne och hon skulle precis öppna munnen för att  berätta men drog istället upp mobilen jag flämtade högt när jag läste " Justin Bieber i Slagsmål? , Man ska ha sätt "Jelena" lämna Sjukhuset där Justin och Selena's Nära vän ligger , det ska också ha stått en Paparazzi han skulle ha sagt elaka saker om Selena och Sagt att Justin borde ge upp om selena för hon var värd någon bättre en honom och frågat Bieber om han är otrogen mot Selena med hennes Bästa vän , Alexiz Chandler, Justin skulle då ha blivit rasande och fått av sig både kepsen och skorna sedan slagit till Paparazzin , Paparazzin skulle sedan sprungit därifrån då Bieber jagat honom , Selena ska ha pratat med Paparazzin's fru under tiden , vi har bara en fråga till dig Justin , Har du blivit GALEN?"
jag blev skitförbannad " VAFAN? vad är deras problem jag är så ledsen Selly " snyftade jag , fan jag började gråta , Selena Slängde sig på mig och häll om mig hårt , riktigt hårt hon snyftade fram " Lämna mig inte Alex jag kommer aldrig att klara mig utan d-i-ig It's supposed to be u and me forever Remeber ? " aww Selena är en sådan underbar människa ..
" I know Bud , i won't leave you my baby , and it's gonna be forever i will never Leave you! Never!" hon nickade och viskade " Han älskar dig fortfarande duvet" jag suckade och kollade på Selena som Satte sig upp i sängen hon fortsatte sedan " han pratar om dig i sömnen Alex , jag ser det i ögonen på honom sättet han kollar på dig är så magiskt , en gång vaknade han upp mitt i natten och kramade om mig och sa att han var ledsen att han har betett sig på detta sätt mot dig och jag svarade honom att det var inte mig han borde be om ursäkt till " hon log lite men jag förstod inte hon berättar för mig att hennes Pojkvän älskar mig ? mig hennes Bästavän " jag f-förs-står inte Selena " hon suckade högt och ställde sig upp " DEt är dig han vill ha! inte mig ! när ska du fatta det Alex? förlåt men du borde prata med honom om detta" med dom orden lämnade hon rummet och jag satt där och visste iingenting om vad som just hände . vadå älskar mig , jo som kompis ..
visst älskar jag Justin som en kompis ? ja , men det finns en annan som jag verkligen gillar ...
Ryan , Justins Stylist jag har inte berättat för någon men vad dom inte vet är att jag och Ryan har spenderat mycket tid tillsammans och han är verkligen snäll , varje Gång han tittar på mig så bubblar det inom mig .
" helloooo boo ? " hörde jag Vanessa säga när hon kom inklivandes genom dörren med 2 latte i handen . typiskt kändisar , har alltid Latte i handen ?  haha ajja , " HEEEEY NESSA " nästintill skrek jag hon hyschade mig samtidigt som hon skrattade åt att jag som var sjuk och borde sova skriker och är glad , är man Alexiz Chandler så är man det .
" har en överaskning till dig " sa hon och tog fram mobilen och på skärmen stod Ryan's namn han hade smsat Vanessa ?  jag läste " Hey Nessa hör något om Alex ? kan inte du följa med till sjukhuset i morgon snääälllaa ?XoXo  Ryan " jag fnissade till och öppnade munnen för att svara men hon stoppade mig för att jag skulle få läsa vidare " Heyhey Ry .. nej det har jag inte "/ men visst kan jag det , och hörru , är det något mellan er två eller ? :D XxxxX Nessa " Jag kunde nästan se hur hon log i ögonvrån jag fortsatte  att läsa " Okey "/ är ju så orolig och Taaack ! euhm ( Blushing ) xD jag tycker hon är vae säger man utan att det låter fel ? äsch shit the same hon är skit snygg ! och hon är världens snällaste men det skulle inte vara rätt mot Justin , men jag gillar henne väldigt mycket , vi har samma humor jag kanske är lite äldre än henne men so what mina föräldrar är det 6 år emellan så vem bryr sig man ska väl få gilla vem man vill huh ? XoXo Ry G " jag log stort för mig själv och kände hur röda mina kinder blev och hon log ännu större " du rodnar " fnissade hon jag satte upp handen mot hennes mun och stoppade henne för att göra narr av mig " Shut up Bitch !" sa jag bara och hon pekade på dörren  och där stod han , Ryan..
" Du skulle bara våga " sa jag bestämt  hon skrattade till och backade mot dörren " Watch me"
svarade hon mig när hon öppnade dörren och Ryan Kom in hon gick ut igen och lämnade oss ensamma i rummet , omg jag ska ge igen på Nessa när hon minst anar, han log mot mig och drog sin hand genom sitt hår och jag såg att hans ögon var lite röda , awesome han har också gråtit
jag reste mig upp  och kramade om honom , hans famn var så stor och varm jag ville stanna i den resten av mitt liv , önskar att det gick.
" gråt inte " viskade jag mot hans bröst han drog sin hand över min rygg och kramade om mig hårdare när han svarade mig " jag vill inte förlora dig så tidigt Alex " han kramade om mig ännu hårdare nästa så att jag inte kunde andas " du -d-ö-d-a-r mig " stammade jag till han släppte mig snabbt och jag såg hur skamsen han blev " det är okej Ryan vad är det vad gör du,mår du bra ?" frågade jag honom och han tog ett steg närmare mig igen och svarade mig " gör något jag har längtat efter att få göra!" han tog tag om mina kinder och pressade sina mjuka och varma läppar mot mina jag kände hur han log mot mina läppar.
"Äntligen " log han och jag tog automatiskt mina händer runt hans nacke och pressade mina läppar mot hans igen
alltid var perfekt just nu killen jag gillar mer än något annat kysste mig , våra tungor hittade varandra och började leka med varandra det blev bara mer och mer passionerat han flyttade sakta sina händer ner mot min rumpa , men vi blev avbrytna av att någon Harklade sig bakom oss , och där stod ingen annan än Justin..
( Innan han gick in till Alex och Ryan )
Jag satt inne i rummet där Kenny hade tagit mig , jag orkade inte med Scooters bråk eller nåt just nu .
" Hur mår du Kiddo?" frågade pappa mig och kramade om mig , jag suckade högt innan jag släppte honom och satte mig ner i soffan som var inne i rummet " bra antar jag , men när någon förolämpar min Flickvän och min familj&vänner då räcker det dom kan få förolämpa mig jag tar det men inte mina vänner ! verkligen inte Selena eller Alex inte just nu. dom måste förstå att det inte är okej att säga sådana saker ... till nån!" svarade jag honom och han skulle precis svara mig när Jazzy kom inspringandes med en 50 lapp i handen "kolla kolla kolla bieber Alex Gav mij den häj " skrattade hon och viftade med Lappen. jag skrattade lätt åt henne och reste mig upp för att lyfta upp henne "Ohh weeeyyyy " Skrek jag och hon skrattade ännu mer om det var något jag älskade var det att se Jazzy Lycklig . " vi borde bege oss till hotellet igen " suckade pappa och jag släppte ner jazzy så hon kunde krama mig innan dom gick " Hejdå Bieber" sa hon till mig och pussade mig på kinden  jag sa snabbt hejdå till Jaxon och Pappa innan jag gick till Alex's rum där jag möttes av en chock , Ryan och Alex stog med sina tungor i halsarna på varandra , ville dom göra mig blind eller ? hans händer gled långsamt ner mot hennes rumpa , jag klarade inte av att se mer Så jag harklade mig lite smått men tillräckligt mkt så att dom hörde mig , dom slutade genast med vad dom gjorde och  vände sin bllick mot mig "Eh" var det ända Alex fick fram jag satte upp händerna och avbröt henne " Nej ! usch vad gör ni ? försöker ni göra mig blind eller ? men visst ni kan vara tillsammans eller vad nu detta är " Sa jag och viftade med händerna. Ryan skrattade till och kramade om Hennes hand " Justin Chilla , vi är inte tillsammans .... än " Alex skrattade högt till och lutade sitt huvud mot hans axel . dom var rätt söta ihop ändå även fast det gjorde ont i mig att se mina bästa kompis tillsammans med mitt Ex.. men om dom älskar eller gillar varandra får dom väl det .. " Ni är väldigt söta ihop" flinade jag och  Alex fnissade till och svarade " Tack Justin Det betyder mycket " men jag förstod fortfarande inte , Ryan visste hur svårt det var för mig att komma över henne . ändå valde han henne . Henne.
" well i gotta Go Bro" sa jag och kramade om Ryan och Sedan Alex " Hejjdå " sa jag och lämnade rummet i en stor chock. vad hände precis ?
Sa Justin Precis det där? selena sa ju att han hade känslor för mig . men det viktigaste var att Jag var med killen jag gillade nu . " du ? " Viskade Ry mot mitt huvud  och jag viskade ett kort "ja " han  fortsatte sedan " När du är utskriven och färdig opererad ska jag ta dig på en riktig dejt " jag log ännu mer en innan jag vände mig om och ställde mig på tå för att kunna nå hans läppar , jag pressade läpparna mot varandra i en passionerad kyss och viskade " det skulle vara romantiskt" mot hans läppar jag kysste honom en sista gång innan jag var tvungen att lägga mig ner igen. och Ryan gick för att hämta mat.
*******
**Knack** **Knack**  jag hann inte svara innan jag såg Doktor Charles komma in genom dörren han skulle precis börja prata när Ryan kom in genom dörren han stelnade till så fort han såg Doktor Charles . "euhm   jag skulle bara hämta mat " sa Ryan och Dr Charles Nickade och pekade på sängen . att han skulle sätta sig där . Ryan kramade hårt om min Hand medans  Dr. Charles började prata " Som Sagt jag sa att dina föräldrar var tvungna att skriva under papprena men jag tänkte fel . du är 18 år och myndig så du bestämmer själv om du vill bli opererad." jag blev lättad. jag hade inte ens tänkt på det . " Ja det vill hon !" svarade Ryan Jag kollade frågandes på honom . " Pojkvän?" frågade Dr. Charles och Ryan kollade på mig och jag nickade Ryan log stort när Dr.Charles " Okej , Mr Pojkvän men det är ett Beslut bara Alex kan bestämma " Ryans ögon spärrades upp och han kollade nervöst på mig och jag kramade om hans hand och öppnade min mun för att svara när jag fick en hemsk smärta i huvudet och allting svartnade efter det. det ända jag hörde och kändevar Ryan's lukt och flämtning....

TADAAAAH :D FÖR MER ! KOMMENTERA :D<333

Ryan och Alex Huh ?

RSS 2.0