Episode 30 - Back on tour

vi satt nu i bilen påväg hem till lägenheten och packa. Justin körde för jag orkade inte köra då jag hade så otroligt ont i magen.
 
När jag vaknade så låg jag i den mjuka sängen på Turne bussen . Vi hade bara haft en veckas ledighet så nu var vi på turne igen. Som sagt så fick jag och justin inte dela rum eller säng förra gången även fast vi gjorde set varje dag som vi sov i bussen vi delade  hotellrum oxå haha. Fast nu fick vi lov till det jag menar dom kan ju inte bestämma över oss nu egentligen haha , det var nu jag märkte att jag fortfarande låg naken under täcket med ena benet över justins lår . Justin hade iallafall orkat sätta på sig sina kalsonger efter inatt. Justins vänster arm låg över min mage så han höll sin hand strax ofanför min rumpa. Jag tog försiktigt bort hans arm och letade efter mina trosor som jag snabbt hittade och så hittade jag justins skjorta som jag drog på mig. Jag bestämde mig för att dricka vatten så jag gick till vårat mellan stora kylskåpet och drog ut en vattenflaska som jag snabbt halsade ur. Justin vred lite på sig  i sängen när jag lagt mig igen. jag fnissade till och pussade honom lätt på läpparna . " Jag älskar dig Justin , jag är verkligen så lycklig över att vara gravid med ditt barn ännu bättre. du är bara min!" viskade jag mot hans nakna bröst. han Kramade mjuk om mig och viskade tillbaka med sin hesa sexiga "morgon/Natt" röst. " Jag älskar dig mer Alex. och jag är verkligen lycklig över att DU är gravid med mig. och jag är verkligen världens lyckligaste kille." han var vaken. så gullig han är. jag kysstte hans bröst samtidigt som han kysste mitt huvud.
jag slöt mina ögon och lade min armar runt om hans muskulösa samt tunna kropp. Precis som jag sagt till justin så är jag verkligen världens lyckligaste.
 
 
"babe " viskade justins hesa och otroligt sexiga morgon röst mot min hals . Jag fnissade smått till jag satte mina händer runt om hans nacke när jag öppnade mina ögon och mötte en halvnaken Justin . Jag låg inte längre i justins skjorta utan i bara trosor men ingen BH . För det vart så otroligt varmt intt så jag trodde att jag skulle dö av värmen. Så jag tog somsagt av mig den . " damn girl  nog för att jag visste att du var sexig men såhär jävla sexig!? Wow babyy du överasskar mig alltid lika mycket " flinade han och kysste mig först mellan mina bröst och sedan neråt och upp igen " jag . Älskar dig sexy" Mumlade han mot mina läppar mellan våra heta och passionerade kyssar . Jag fick fram ett jag älskardig oxå Biebs men när vi kom till den punkten att Justin Skulle komma in i mig så avbröts vi av att Justins mobil ringde  han suckade högt och frustrerat till och gick naken upp till han telefon . "Vad!?" Röt han i luren " nej klockan är vadå  3-4 på natten / morgonen jag skiter väl i om du inte kan sova för fan du stör !" Utbrast han " hej då fred0" sade justin och stängde av mobilen" alltså fuck han . Jag nej usch " justin hade nu lugnat ner sig lite grann och lagt sig bredvid mig under täcket i sängen . " chilla jujuh varför väckte du mig ?" Frågade jag med tanken p att klockan var 3-4 justin drog min kropp närmre hans och sa" du var så het Å jag kunde inte hjälpa mig själv . " han blinkade smått till med ögat jag flinade stort åt honom samtidigt som jag skakade på huvudet " du är dumdum du " hN kysste mig lätt på läpparna och jag la mig ännu en gång på hans nakn bröst och somnDe om igen . När jag vaknade igen så var klockan runt 11 på morgonen och justin stod i duschen . Duschen är i samma rum som sängen med enbart en glasskiva emellan . Jag låtsades sova bara för att få se min otroligt sexiga pojkvän naken . Haha justin sköljer just nu ur håret och då passade jag på att syga frM till honom och krama om honom bakifrån han hoppade till lite grann men märkte sedan att det bara var jag när han vänt sig om " men su sov j... Åh gitt lilla perv!" Utbrast han och ett stort leende tog plats på min läppar justin hade satt sina händer på min nakna rumpa
156496_393750727362719_1295534113_n_large
" ahmen dudå? Glor på mig naken  mitt inatten!? Och DU kallar MIG ett perv!?" Justin nickade smått på huvudet När han tog tag i min rumpa och lyfte upp mig och tryckte mig hårt mot han . Mina ben slingrade sig automatiskt runt hans kropp han styrde oss genomblöta mot sängen .
den här gången var det ingen som  stoppade oss för att göra vårat "behov" haha.

Vi fick lov att duscha ännu en gång.haha.  " Walk ashame" hörde jag en röst säga när jag och justin kom ut ur vårat sovrum. jag visste exakt vem det var. Pauly. som är lika med Pauly DelVecchio ( Dj Pauly D ) han skulle vara DJ under några konserter istället för  Dj Tay James som var på semester med sin familj. " haha Aldrig Pauly. de är bara du som gör sånt. haha" flinade jag åt honom när han rest sig upp och kramade om mig. " Det var länge sen lil sis!" sade han flinandes. Jag och Pauly kände varandra genom min bror. " aa det var det Big bro haha." han gick mot justin och gjorde deras "hand shake" ."du har växt upp lil gurl" flinade Pauly och satte sina händer på min mage .  Grejen mes pauly är att han är jämt glad no matter what  Haha " jao jag gjorde jU de tack vare han " jag pekade på justin som nu kom ffram till mig och kysste migsnabbt på läpparna . Pauly skrattade smååt åt oss när han lämnade bussen . " ska vi ut och äta?" Frågade justinoch nickade för jag var rätt så hungrig . Jag bestämde mig för att kolla facebook men när jg väl var inne så ångrade jag mig . Rejält .  Det var bilder på mig och justin när vi bråkade sist med herregud de var ju jätte länge sen? Jag läste vad de stod " popsensationen Justin Bieber sägs ha friat till den  gravida 19 åriga alexiz chandler men hon skulle ha sagt nej . Därav dessa hemska bilder ifrån subway .   De skrek på varandra . Säger "vittnen" är de här slutet på Austin!? Vad tror ni!?" "Vafan!?" Utbrast jag och tryckte mobil mot justins bröst . Han tog tag i den och läste vad jagprecis läst . jag såg hur ilskan steg inom honom jag tog telefonen av honom och utan förvarning så alog han sin knytnäve i väggen " justin vad håller du på med!?" UtbrSt jag och tog hans hand som blivit lite röd ." Dom gör alltid såhär . säger att jag friat och tjejen sagt nej ." ag minns när de stod om att selena hade sagt nej och  han hade inte ens friat? varken ttill mig eller sel .  
När justin lugnT ner sig och träffat doktorn angående handen så Behövde han bara ta det lugnt med handen för han skulle bara få blåmärke och ha lite ont i någon dag när vi ändå var på sjukhuset så undersökte jag mig för att jag hart ont i magen så länge det var tydligen normalt under graviditeten . Justin var nu på en intervju som jag , pattie , scooter och alfredo satt backstage och kollade på " så justin  vi läste alla reportaget om dig. Och Alexiz imorse så nu undrar vi allihopa är det sant?" frågade tjejen som intervjuade justin hN skrattade till o h svarade henne " nej det är inte sant faktum är att jag tänke göra en sak nu Alex kom ut hit" flinade han  jag förstod ingenting men jag gick ut på "scenen" där justin ställt sig upp och pekade på fotöljen där han tidigare satt jag satte mig ner och justin gick ner på sitt knä och drog fram en liten ask . En flämtning lämnade min mun " Alexiz Rose Chandler . Vill du gifta dig med mig? " jag fick tårar i ögonen när jag hastigt började nicka " ja ja ja jaa!" Utbrast jag och han trädde på den otroligt stora diamant ringen folk aawade i publiken. Jag kramade hårt om justin och pressade ihop våra läppar. 
" vi gifter oss i Miami !" Utbrast justin när vi kommit tillbaka till bussen efter hans konert . Vi hade suttit ett tag och duskuterat om var vi skulle gifta oss ." Nej vi gifter oss på venice Beach!" Sade jag och justin suckade högt till innan han mmlade ut ett Visst . Yeeey jag hade vunnit haha ." Kolla så söta!" Utbrast justin och pekade mot dataskärmen . De var beliebers som hade skrivit på twitter om mig och justin ." @BiggestBelieeeber: i really hope they'll last forever cuz they'reperfect tgheter and they've ben trhu so much tgheter and inknow that the baby's gonna have the best parents in the world. Austin now n forevah!" Aaw så sött . Jag bestämde mig för att RT:A henne " @ CrazzyyTwinny (vet att jag skrivit alexizC förut men de var förnatt jag är lite virrig och glömde bort namnet xD) : aww thanx @BiggestBelieeeber it means alot that the beliebers accept me . I know that some people dont like me because i "stoled " their idol but i know that some of u support both of us and that means alot love u all"
 
 
Efter några minuter såg jag att justin hade twittrat
"@JustinBieber: My girl is getting Big! Love u @CrazzyTwinny don't forget that baby!"
naw han är så gullig 
" aw jag älskar dig med justin!" Ett leende tog plats på hans samt mins läppar han drog mig närmre honom och kysste mig passionerat på läpparna .
 
Koooooommmeeennttteerrraaaaaaaa

UPDATE !

Kommer inte bli så mycket upptaderat . då jag äntligen fått hit mina hästar. = måste ägna min tid åt dom.
men jag kommer INTE lägga ner bloggen, No way!
3 Norska fjordhästar varav 2 av dom 24 år gammla ( dom två översta den till vänster heter Viktor den till höger Frida ) den andra är 23 år gammal och heter Zandra! :) <3


Episode 29- BITCH!

Justin Skakade lätt på huvudet när han satte in våra tallrikar i diskmaskinen. Jag gick in i sovrummet och slängde mig ner i sängen med  Huvudet nerborrat i kudden. den här dagen har gått fort. det känns som om att klockan var  12 då jag gick upp. men vi hade ju vart i huset ett bra tag innan jag . ja stormade iväg haha. efter några sekunder kände jag hur någon landade på mig. ett stön flög ur min mun ." Justin .Kan inte. Andas!" utbrast jag kvavt . han rullade ner så han låg bredvid mig.
 "Du är så sexig du vet det va?" frågade justin eller rättare sagt berättade för mig."Nej hur Sexig?" log jag tillbaka. " såhär sexig" sa han och drog mig tätt intill honom och kysste mig passionerat på läpparna.


Jag vaknade av att jag låg i en tom och kall säng. Alltså ingen Alex.jag vände mig om och såg att hon skrivit en lapp som hon lämnat på hennes kudde.
" Dear . Prince Charming. Jag vaknade runt 10 och kunde inte sova längre. om du undrar så har jag blivit upphämtad av Vanessa och Selena. och vi är på Venice Beach om du undrar haha. Älskar dig- Din Alex och Baby.
"
jag log smått åt brevet och bestämde mig för att ta en lååång och varm dusch . när jag stått i duschen i kanske 10-15 minuter så kände jag hur någon omfammnade mig bakifrån. Alex tänkte ag men när jag väl vände mig om och skulle kyssa henne. så var det inte alls alex. det var fucking Jävla Jenna.

Jag knuffade snabbt bort henne från mig och drog ner handuken ochsatte den runt midjan på mig " Damn Bieber. Du är efter allt Sexig ändå."  jag fnös åt henne samtidigt som ag hörde någon snyfta till och en dörr smällas igen. Jenna som fortfarande stod naken och skrattade åt mig sa ." du kanske vill springa efter din blivande. fru bieber. vore ju sorligt att du förlorade din lilla familj." jag fick snabbt på mig kalsonger och mjukisar samt en t-shirt när ag sprang ut genom lägenheten där jag möttes av inte allt för glada ögon. Selena. åh great. " dU . jag vardagsrummet . NU!" utbrast hon när hon kom fram till mig. samtidigt kom Jenna ut genom lägenheten . i bh och Trosor. yey. " och du din Jävla Bitch. du kan inget annat än att ta någons fucking jävla kille med din äckliga fula röst och äckliga kropp.?" skrek hon på Jenna som morrade till och fortsatte in i sin lägenhet.  Jag gick nervöst in i lägenheten och satte mig i soffan. Selena kom in och smällde igen dörren. "Du. Hur fan vågar du?" Tjöt hon jag ryckte på axlarna när jag svarade ." Jag gjorde INGET! det var fucking hon som kom in i badrummet när JAG Duschade. inte tvärt om. Varför skulle JAG vilja ha HENNE när jag har min familj huh? Selena. Varför skulle jag vilja såra Alex?" utbrast jag irriterat. jag ahde fan inte gjort något. hon gick fram och tillbaka i vardagsrummet . " Och vi ska fucking tro på det ? du har gjort det förr. varför inte en gång till?" jag fnös högt och irriterat åt henne. " Jag vet att jag skadade henne förut. men jag lovar Sel. jag gjorde inget. Det var Jenna som försöker förstöra. jag lovar. du måste tro mig.!" hon suckade  högt innan hon satte sig ner bredvid mig. " jag vet tJustin men bara för att jag förstår dig eller vet att du inte ljuger. så betyder inte det att din tjej gör det. ag är ledsen Justin. men du borde nog prata med alex. om hon nu vill förlåta dig. ännu en gång Justin. men lova mig att du verkligen försöker vinna hennes Hjärta . snälla. Du vet vilket ömtåligt Hjärta hon verkligen har."  viskade hon fram när hon kramade om mig.Jag suckade frustrerat när jag satt i bilen och letade efter Alex. jag hade åkt runt i flera timmar utan att hitta henne. Jag kollade twitter och såg att Vanessa hade skrivit
. samt lagt ut en bild. "@VanessaHudgens : Feel Awesome to hand out with my bestfriend. @AlexizC Now we're ust waitin on @SelenaGomez. You're bein' so late . like REALLY. LaTe haha. Love u guys."
 
Like. seriöst? åh. så dum jag är. hon är säkert fortfarande där. gaah. Jag åkte mot Vanessas hus. ag knackde på dörren och Vanessa öppnade dörren " hon sitter ute vid Poolen.  gör inget du kommer ångra Bieber." morrade hon åt mig. jag gick förbi henne ut till poolenndär hon satt med bena ner i vattnet. hon snyftade smått för sig själv.  hennes blodsprängda ögon vreds mot mitt håll . Hon brast ut i gråt igen. Jag gick fram till henne och kramade om henne. ." förlåt  Alex. jag gjorde inget Det var Jenna som .. " hon avbröt mig med att säga " Jag vet. Selena berättade. förlåt Justin. Jag skulle aldrig ha tvivlat . jag älskar dig så mycket. jag är bara så rädd att jag ska förlora dig igen." snyftade hon . Jag kände hur tårar började bildas . och strax efter rann dom ut . en efter en. " Jag älskar dig med Älskling. kommer alltid att älska dig.och våran bebis." hon kysste mig på halsen då jag tryckt upp henne mot mig när jag kramade om henne. min t-Shirt blev inom kort rätt så blöt a alla hennes tårar. " schh babe gråt inte. snälla." bad jag hon nickade så gott hon kunde mot min bröst. vi bestämde oss för att Gå tillbaka in till Selena och Vanessa igen. " Så Kärleks paret Slash Slutar med barnvagn . när ska ni åka hem då?" frågade Vanessa glatt. Jag skrattade till och svarade hennes fråga. " Vet inte. när Min flickvän Slash Gravida tjejen här vill hem haha." Alex Kramade om min hand och sade." Jag tänkte att Vi kunde åka nu? för kärlektparet behöver verkligen sällskap av varandra under natten och heeela morgonen Ensama "skämtade hon.Vanessa och Selena Skrattade åt hennes skämt . " okej .då åket vi då." sade jag och blinkade med ögat åt Alex. " haha. Get a ROOM" tjöt Vanessa och Höll för sina ögon. Alex Reste sig upp ifrån min famn och gick mot hallen. Jag följde tätt efter henne till hallen och där så tryckte hon upp mig mot väggen. och började kyssa mig . " Woaah. bruden du är på hugget." viskade jag mot hennes läppar. " men inte här va? i Vanessas hall?" frågade jag och vi hörde fnitter ifrån hörnet in till Vardagsrummet Alex släppte snabbt taget om min nacke och smög mot dörröppningen. " BU" skrek hon och Selena och Vanessa skrek till ." jag sa Get a Room inte grovhångla min hall. haha." skrattade Vanessa. Alex greppade tom om min hand när hon kramat om både Selena och Vanessa och sagt hejdå till dom. " jag älskar er." ropade hon och vi hörde hur dom ropade tillbaka ." älskar er med" sedan stängdes ytterdörren. " haha ditt lilla perv." mumlade Jag mot Alex's Läppar . Vi var fortfarande i bilen.ute i skogen någonstans haha. " åh hållkäften Jag är gravid. mina hormoner leker och Vi har inte haft sex på Aplänge Så bara Deal with it Bieber.Herr Sexgalna man." hon fortsatte kyssa mig neråt . hon kysstes som en gud.! " Jag Kyss.Älskar.Kyss.D-dig." viskade hon fram mot min mage som hon kysste och Smått sög på . Jag stönade lågt till vilket som fick henne att le stort mot min mage. hon flyttade upp sitt huvud och kysste mig igen. damn , den här tjejen gör mig freakin' galen!" Du.gör.mig.galen." stönade jag fram. hon passade på att pressa in sin tunga i min mun när jag "pratade" med henne.
 
 
jag vaknade av att jag låg i en otroligt varm säng. med Justins Händer om min mage. även fast det var mörkt i rummet såg jag att det inte var lägenheten. vi var i huset. Jag måste ha somnat i bilen när vi var klara . haha.  så justin måste ha burit in mig. han är så gullig. " sov nu mrs.bieber." mumlade han mot min nacke " du med Mr.Bieber du med"han kysste mig ömt på nacken samtidigt som jag slöt mina ögon och somnade. Jag vaknade av att Justin Låg och glodde på mig. " Vaad?" klagade jag . och stängde mina ögon igen tills jag fattade att jag låg gaanska långt ner i sängen och att Justin inte hade någon tröja på sig. min blick hamnade på hans mage. " ser du något du gillar?" frågade han skrytsamt och drog handen över sitt sexpack. " Du är bara så elak just nu. vet du det?" mumlade jag mot hans nu mage haha. " och du förflyttar dig gaanska snabbt i sängen " han  drog sin hand på min rygg.
Tumblr_lsxlzjzib91qfj46do1_500_large
" Jag är hungrig Bieber. Kan vi inte äta?" frågade jag och min mage kurrade till. jag reste mig upp och gick mot mina kläder som justin lagt på golvet vid sängen . men när jag tänkt efter på om ag skulle sätta på mig dom eller inte så bestämde jag mig för att behålla Justins Tshirt på mig . men när jag tänkte på saken så undrade ag verkligen var han fick tröjan ifrån för han hade ju precis satt på sig sin Tshirt. och. mina tankar avbröts när Justin gick mot Antagligen WIC:en. när jag gick efter honom in i den så  var den ännu större en den i lägenheten. en hög flämtning lämnade mina läppar. " men . hur Justin!?" utbrast jag förvånat han drog min närmre honom och förklarade sig själv." Vad trodde du ? att jag skulle låta den här Walk in closet:en stå tom ? haha. du är rolig du. " det fanns allt ifrån Supras till Jeffrey Campbell skor. och Skinny jeans. pösiga Jeans. Mjukis byxor . justins "Stylade" Jeans/Skin Mjukis byxor. TillTights, Linnen , Behåar , Stringrosor, Spets , Shorts , Solglasögon , väskor och maaassa skor ." Justin. vad hade du tänkt dig att ha våra andra kläder? " frågade jag och han Pekade mot en annan dörr inne i Rummet.En till Wic." den är ungefär lika stor som den i lägenheten. och säg inte att jag är galen. för du gillar det . iknow it." log han mot mig. hand ledde mig mot den "lilla" hyllan i WIC:en . eller hyllorna . Flera olika Parfymer. dom som man såg först var Justins. haha Girlfriend och Someday. Jag himlade smått med ögonen åt han innan jag hittade ett par svarta Skinny Jeans och ett Blått Linne . och ett par strumpor. och då Hade Justin Försvunnit. haha. "" Justin?" ropade jag och hörde han från rummer mittemot vårat. jag in till honom och han kollade smått runt i rummet ." ag tänkte. det här kanske kunde bli Barnets Rum ?"  jag greppade tag om hans hand och nickade ." Ja. det här blir perfekt Justin. Du är bäst. och du kommer bli en bra pappa. jag lovar." jag kramade om honom ochkysste han på bröstet. då han är låt mig tänka. typ 103280 cm längre än mig haha. min mage kurrade till igen så då drog jag med ustin ner till köket.samma där. Kylskåpet och skafferiet var Fyllt med massa saker. haha. jag bestämde mig för att Göra Pannkakor. mitt upp i allt hade Justin ställt sig bakom mig och haft mjöl på händerna och tryckte upp det i ansiktet på mig. " Nu du!" utbrast jag och tog mjöl i mina händer och sprang efter honom och kastade det på honom. nu slutade han skratta och lyfte upp mig så jag hängde över hans axel och sprattlade med benen.D1106de3950674ce048dbf9b514af9c3_large(STRUNTA I TEXTEN PÅ BILDEN!!)
 
" Haha. Justin Haha sluta! vi har pannkakor i stekpannan smartaass!"utbrast jag och vi hörde ytterdörren smällas igen. och in kommer ingen mindre än Pattie. " eh. hej.?" log jag när Justin satt ner mig. " haha. hej. här har det blivit. Vitt haha." skrattade hon. jag kom ihåg Pannkakan i Stekpannan. Jag fick efter mycket om och men upp den brända " haha Vill ni smaka?" frågade jag och båda två skakade på huvudet och skrattade till." Haha jag tänkte vi kunde åka till Subway och äta? det såg ju inte ut att gå så bra att . steka pannkakor. haha." flinade Pattie. jag nickade smått och stängde av spisen och ställde ner Stekpannan och bunken med "smeten" i . i Diskhon." då åker vi." log jag . Jag var påväg stt gå mot Patties bil när justin ropar på mig . " vart ska du? Jagsks visa dig något vill åka i " blinkade han jag skrattade till åt både mig själv och honom . Han styrde vår steg mot garaget. Där det inte bara stod hans andra bilar utan en massa andra bilar jag så bilen som ja
iallafall tror att han syftade på . Det var en fisker karma fast den här var lila med blå lysen under bilen och nummerplåten bestod av " Alexiz" " den här är ja du ser ju vad som står på nummerplåten . Den är Din!" Utbrast
han . Var han galen? " vad vad är det du säger ? Är du galen ?"frågade jag samtisigt som jag gick runt bilen och kollade på den. " Öh ? Nej? och jag vet att nu tänker du såhär. tycker han att jag ska åka i den här när jag är gravid eller när barnet är fött. så nej. haha därför vi Våra Range Rovers? jag har faktiskt skaffat oss den där också." sade han stolt och pekade mot den Vita Range Rovern. Han var verkligen Galen.!
" du är Galen. jag sa ju det! du har redan 2 stycken. Jag har en . och nu. nu DEN HÄR?" Utbrast jag . Han skrattade lågt för sig själv och . Gick mot tydligen min Fisker Karma
Han kastade nyckeln åt mig som om att åh hoppa in haha.  Jag kanske var tjej. men jag var inte bara det. jag var en riktig Rally brud. jag är en tjej som älskar fart." bered er på. lemme' see. Häpnad!" fnissade jag åt han när han satt sig bredvid mig på förar sätet. Pattie hade satt sig i Bak. och jag körde ut bilen från garaget och körde iväg. jag har Kört Justins Karma. 2 gånger haha. han är liite kräsen om vem som rör , kollar eller kör hans bilar. haha. bara för att retas lite gasade jag på ännu mera. man hörde hur Pattie andades häftigt. " Haha ta det lugnt Pattie. Jag ska inte köra av vägen. jag looovar." skrattade jag och la betoning på Lovar. haha. det gick ganska snabbt från oss till Subway tyckte jag haaha. pattie gick ur bilen och skämtade med att säga." Mark. åh kära underbara asfalt.haha." Jag himlade smått  med ögonen samtidigt som jag log mot henne och greppade tag om justins hand och klickade på knappen som låste bilen.  vi gick in till subway och satte oss vid ett bord lite längre in en de andra borden. jag tog en Ost och skink macka lika som Justin och Pattie tog en Kyckling macka med någon sås eller något på. haha ."  vad ska ni ungdomar hitta på med senare då?" frågade Pattie och log mot oss båda. Jag kramade om justins hand under bordet och svarade glatt Pattie." vet inte. tänkte kanske att vi kunde fixa i barnrummet?" Jag vände min blick mot Justin som först inte reagerade på det men nickade sedan till och tog sin mammas hand över bordet och sade till henne. " Du kommer bli en bra Mormor. Gamling." skämtade han och skrattade till Pattie Fnös tillbaka åt honom och skrattade hon med." Ha ha Justin. ni kommer bli bra föräldrar ni med. och ni vet att ni alltid kommer ha mitt , Jeremy , Mamma ( Diane) , pappa(Bruce) , Scooter , Jason , Selena , Vanessa ja allas stöd. ni kommer klara er fint! jag lovar. och jag vill att ni ska veta hur stolt jag är över er. ni är verkligen perfekta för varandra. och det har jag vetat ända sen ni var såhär små" sade hon och gjorde en chäst ( STAVAS? haha )  med handen. " haha aw. tack Pattie. Det betyder verkligen , jätte mycket att du säger så. se vad du gjorde nu gråter jag också." fnissade jag samtidigt som tårarna började rinna. åh  , orka vara gravid. alla känslor bara leker med en. Justin tog  bort sin hand från min och förflyttade den mot mitt lår som han sedan drog handen upp och ned på. " aw gråt inte babe." log han mot mig Pattie kramade om min hand så hon höll i både Justin och Min hand." ja sluta nu Alex. jag kommer oxå börja gråta." log hon samtidigt som en tår slank ner på hennes kind. jag bestämde mig sedan för att fixa till sminket. som hade runnit av mina glädje tårar. jag ursäktade mig och gick mot toalletten . jag var så inne i mina tankar att jag inte såg mig för så jag krockade in i någon. jag hörde hur den välkända och raspiga rösten flämtade till och Sade " Jag ber så mycket." sedan avbröt personen sig sälv.Det kunde inte vara sant.! " R-r-r-ryan?" stammade jag fram . jag såg på han  hur han verkligen led. " Jag . jag är så ledsen Ryan ja." han avbröt mig med att krama om mig. jag blev först rädd och stel men sedan bestämde jag mig för att krama honom tillbaka. " Förlåt mig Alexiz. jag vet inte vad som flög i mig. jag menade aldrig att göra dig illa ag svär. du och Justin kommer bli ett perfekt par och föräldarna. jag lovar Alex.  " viskade han lent. vi blev avbrytna när Jag hörde hur justin kom . Ryan flög snabbt av mig och  Justin borrade in sin blick i Ryans ögon ." Justin. det är helt oskyldigt! han bad bara om ursäkt. Snälla" bad jag och han fnös högt när han gick fram mot Ryan ." Det är jävligt tur för dig att Min mamma sitter där. om inte . då hade jag tyckt synd om dig.!" Justin greppade tag om min hand och drog med mig tillbaka till bordet. han morrade lågt till. ag suckade högt och irriterat. Pattie kollade förvirrat på oss." vill jag veta?" frågade hon Jag skulle svara när justin avbröt mig ." Hon stod och kramades. med fucking Ryan!" utbrast han Pattie Gjorde ett schh Ljud åt han. " Svär inte unge man!  Dra inte förhastade slutsatser Justin!" grumlade hon. jag nickade och försvarade mig sjävl." Exakt! Han bad om ursäkt Justin. jag bad om ursäkt för det faktum att Jag var Otrogen mot honom! med dig! fattar du inte? jag valde dig! jag skulle aldrig gå tillbaka till honom. Visst jag älskar honom men inte på det sättet längre! Det är dig jag älskar men tydligen är du för dum för att fatta det." han fnös ännu en gång till.jag    
reste mig hastigt upp och rusade med tårarna ner för knderna mot toaletten . Igen. jag drämde igen toallett dörren som snabbt flög upp igen efter mig. Justin kom in flåsandes och drog i gen dörren och låste." Vad håller du på med ?" skrek han nästintill mitt ansikte Det här var en sida som jag aldrig sätt av justin. aldrig.. han fortsatte att skrika massa saker på mig . tårarna sprutade och jag kände hur värkarna kom i både ögonen och magen." Jag trodde att du var många saker. men ett.ett Monster eller något trodde jag inte. Grattis Justin du bevisade nyss hur mycket du hatar din familj." sade jag och knuffade bort han och gick mot dörren som jag precis skulle låsa upp när han drog tag i min handled och tryckte upp mig mot väggen." F-f-förlåt-t-t." stammade han fram lika som ag började han gråta. jag orka de inte bråkade med honom. så istället för att skrika tillbaka på honom så slog jag mina armar om honom och båda två stod vi och grät. efter någon sekund så sjönk vi ner på golvet och häll om varandra." Jag. jag . jag älskar d-d-dig." fick han fram mellan snyftningarna." Jag älskar dig också Justin. Jag hatar att bråka med dig."  jag snyftade till. "Mamma tog       en  taxi" sa justin och kramade om min kropp och lyfte upp mig i sin famn så jag låg i hans famn.
vi satt nu i bilen påväg hem till lägenheten och packa. Justin körde för jag orkade inte köra då jag hade så otroligt ont i magen.

KOMMEEEEEEEEEEEEENTERA
 
det tog mig flera timmar att skriva.!

Episode 28- Omg!

" nu är det bestämt . du och jag uppträder med  Beautiful nästa fredag." det gick snabbt. " men justin. jag . okej." han gjorde ett litet yes ljud innan han tog tallriken från nattduksbordet och satte in den i diskmaskinen. men när han kom tillbaka så hade jag redan somnat.

 
när jag ställt in tallriken i diskmaskinen så såg jag att Alex redan somnat . jag log smått åt henne innan jag bestämde mig för att joina henne. jag släckte alla lampor och tände ett fåtal ljus. jag tog av mig kläderna . utom kalsongerna då. haha.  jag fick även av Alex henne's kläder. jag stängde av tv:n och kom på en sak. Vart var TayTayy. ag låg och ropade ett tag innan jag kom på att Selena hade TayTayy idag. tills i övermorgon eller något. jag fixade till så Alex låg under täcket . jag flyttade mig närmre henne och la min ena arm runt henne så min hand hamnade på hennes mage. jag drog handen löst upp och ner på den lilla bulan som kommit på hennes mage. " jag älskar dig . now and forever babe." mumlade jag mot hennes nacke. jag slöt mina ögon och Somnade med mina tankar om Alex och Barnet. min familj.
 
" babe Vakna . vi ska till doktorn nu ." sa jag Åt Alex som bad om 5 minuter till för 20 imnuter sen. " Älskling. det var 5 minuter till för 20 minuter sen. kom igen." hon morrade högt till innan hon reste sig upp och tryckte upp kudden i ansiktet på mig. hon hade bara Bh och Spetstrosor på sig. så jag tänkte äsch. jag slog löst till henne på rumpan och ett litet skrik flög ut munnen på henne. " vad var det där bra för.?" frågade hon jag flinade stort åt henne innan hon gick in i WIC:EN och kom tillbaka ut efter ca 4 minuter. den tjejen var snabb haha. " kom nu bieber. vi hade ju brottomt. eller hur?" utbrast hon när hon snabbt som vinden gått förbi mig och öppnat lägenhets dörren. när jag kom fram till henne  så såg hon inte så glad ut längre. jag kollade ut och där stod hon. personen som mobbat oss sedan barnsben. Jenna  Alex var ju som sagt "bästavän" med henne. men grejen var det att Jenna var bara vän med Alex för att komma i närheten av mig. och för att Alex fixade dricka och allt. men sen hamnade Alex på Rehab och när hon kom uut igen så Var det som om att dom aldrig vart vänner.
 
"Jenna."  fräste Alex barskt    " Nämen hej . Chandler. bieber" hon log fejkat med sitt totalt nersminkade ansikte. " Hey Jenna." Jenna fnissade till och öppnade sin käft och sa. " Bieber. du ser het ut idag." hon blinkade till med ena ögat åt mig och Alex Tappade tålamodet ordentligt . hon tog i allt hon kunde och knuffade in Jenna i väggen." vaad fan vill du Jenna. har inte du förstört vårat liv tillräckligt? och du kommer inte i närheten av Justin förstår du det? för då kommer jag vrida ditt lilla äckliga nersminkade huvud av dig. förstår du?." Jenna fnissade fejkat till innan hon Knuffade in Alex i Väggen bakom. " du bestämmer fan inte över mig. Mrs.Bieber eller vad fan du heter nu för tiden. du åkte in på Rehab och lät våran vänskap försvinna. inte jag." Ilskan steg inte bara i Alex utan i mig. Alex knuffade lätt bort henne innan hon styrde sina steg mot hissen. jag stängde lägenhets dörren och låste. Jenna fnissade till igen och gjorde ett ring mig tecken.
 
jag fnös åt henne innan ag vände stegen mot hissen som Alex nu gick in i . jag fick lov att springa en liten bit för att hinna med hissen.
 
" vad gör hon. nej hon kan inte vara den som flyttar in i lägenheten. förstår du inte var hon kommer att göra? hon kommer sära på oss." jag skakade på huvudet och kramade om henne ." nej det kommer hon inte."
 
*******
 
 
Alex låg nu på den lilla " sängen." och doktorn hade den där grejen. fråga mig inte vad det heter för jag har absolut ingeen aning om vad det heter. haha  efter bara några sekunder så pekade doktorn på den lilla skärmen där vi nu såg den lilla kroppen. Alex's hand flög för munnen. " Oh my god." et fåtal tårar började rinna inte bara ner ifrån mina kinder utan för Alex's kinder.  jag kramade hårdare om Alex's hand. " det här är alltså er lilla bebis. Mr. & Mrs. Bieber. " sade doktorn ." eh . vi är inte gifta." sade Alex till doktorn ." åh förlåt ag visste in." jag avbröt honom med att säga ." det är okej. du visste inte . tack för att du tog dig tid att  kolla till ja . barnet haaha."   han nickade och lämnade oss i rummet när Alex's fått torka av den där "krämen" haha. han kom tillbaka efter ca 5 minuter med kort. första korten på våran bebis. " åh tack så mycket."
 
 vi lämnade det lilla möra rummet och gick  tillbaka ut till min Silvriga Range Rover. men när vi  kom ut på parkeringen så blev vi omringade av paparazzis. " ey. lite respekt kanske?" utbrast Moshe som hade följt med oss hit. folk ställde frågor från varje litet " hörn" runt om oss. Moshe tryckte bort så många som möjligt . " vi har många som undrar om ni är förlovade?" jag kände hur alex kropp som var tätt intill min spändes. " Nej! men snälla respektera vårat privatliv." hon mumlade något ohörbart och gick upp mot bilen som jag låst upp. vanligtvist så hade moshe kört men han Tog sin egna bil idag, dels för att jag ville det och för att  Alex kanske ville vara ensam med mig.  ag låste bildörrarna och satte igång bilen och körde iväg. " hur äre ?" frågade jag alex som bara satt och stirrade ut genom sidorutan så jag spg inte hennes ansikte. " bra." svarade hon kort. man märkte på henne att hon inte var på humör. " o-okej . men du ? du vet att ag alltid kommer älska dig ?" jag hörde hur hon fnissade till hon vände sitt ansikte mot mitt. " jag vet. jag älskar dig med Mr.Bieber." jag greppade tag om henns hand och lät den ligga under min hand på växelspaken. " Jag älskar dig med. Future Mrs.Bieber." varför sa jag så för. " seriöst? vill du verkligen  gifta dig med mig någon gång?" frågade hon jag nickade  " ja . minns du inte vårat Host bröllop host när vi var små ? haha ." hon skrattade lite lågt till innan hon svarade ." haha jo. jag hade min favorit klänning. den vita "tärn" klänningen jag hade på min mosters bröllop. haha och du hade din söta lilla kostym som du hade på hennes bröllop . haha så gulligt." flinade hon jag svängde in på  den lilla asfalts vägen. med leendet på mina läppar
 
han svängde in på en liten asfalts väg " det här är ju inte hem?" han flinade ännnu större en innan och skakade på huvudet." nej.du ska få se." när vi åkt i kanske 5 minuter kom vi fram till det största och finaste hus jag någonsin sätt.
 
" wow. justin Vems Hus är det här egentligen?" frågade jag Justin som fortfarande hade sitt vackra leende kvar på läpparna. när vi gick igenom det gigantiska huset. " det är vårat Babe." sade han helt plötsligt.  vad sa han precis? " va? men lägenh.." han avbröt mig med att säga ." jjag har haft huset några månader. jag brukade åka hit och spela gitarr , sjunga och skriva låtar. men nu så flyttar Jenna in och jag vet att du inte gillar henne. jag gillar henne inte. så jag kanske borde visa dig huset." jag tappade fullständigt hakan . jag hoppade upp famnen på honom ." ja . ja ja ja jaja . haha. vi flyttar hit . men du får sova i pool huset . haha." skämtade ag justin kramade om sina händer om min rumpa och började gå mot trapporna. " när vi ändå är här så kan vi ju ändå inviga Sovrummet. eller ja Sängen. haha." flörtade han till sig och släppte ner mig i den otroligt mjuka sängen.
 
 
 *****
 
vi låg nu i den otroligt stora och mjuka sängen. båda två genomsvettiga och nakna under det varma täcket. jag kände att jag var tvungen att berätta för honom. att han var min första.
 
" Justin? " frågade jag han nickade " du är eller aa var min första.." sade jag och han kollade förvirrat på mig. " vad menar du älskling? vadå första .?" jag suckade lätt till innan jag svarade honom ." du var det första som jag låg med." han flämtade lågt till innan han svarade ." du med." jag kollade förvånat på honom . " men jag såg er ju med mina egna ögon. Jag förstår inte?" han kramade om min hand. " Selena duschade och snodde mina kalsonger och jag skulle duscha efter henne för jag satt och skrev till boken och därför hade jag inte någon tröja på mig. " han sa vadå? . men , men " men varför h-ha." han avbröt mig med att säga ."varför jag inte sa något? för att jag trodde Ryan var din första? det stod i din dag.." han avbröt sig själv . han hade läst min dagbok. " Du har gjort vadå? Justin det var saker där i som inte du skulle läsa. dels det. men du kanske missa att läsa den sidan där jag skrev att jag ljög? ne men det kanske var jätte länge sen du läste min dagbok? vad har du läst?" frågade jag argt medans jag drog på mig mina kläder igen. jag stormade ut ur sovrummet. och hörde hur ustin ropade efter mig. men jag bara ignorerade honom och fortsatte gå . gå utifrån Huset och långt bort ifrån Justin.
 
när ag gått en bit började det spöregna. Great. jag huvan på tröjan över huvudet på mig och fortsatte att gå  efter ca 10 minuter kom en  bil rullandes bakom mig som jag snabbt såg var Justin. han hade ner rutan och ropade på mig ." Alex kom igen för fan. hoppa iin i biljäveln Nu!" röt han . jag struntade i han och fortsatte att gå tills Justin stannade bilen och sprang ut till mig . " stanna.!" utbrast han ." Varför. vill du ha tillbaka telefonen? vill du läsa alla mina sms eller .  vad fan vill du Justin.?!" skrek jag. " nej.! sluta. Du blir sjuk Alex. snälla , vi hade det ju så bra bli inte sur över något så litet snälla!"  " vadå så jävla litet ? Du läste min Jävla Dagbok Justin. DAGBOK! men här ta tillbaka allt jag har. " utbrast jag och tog av mig tröjan . som Min Telefon låg i. jag skulle till och ta av mig min byxor men justin stoppade mig ." Sluta nu. snälla? jag kan väl i allafall få skjutsa hem dig? " frågade han jag svarade inte utan tryckte upp tröjan mot hans bröst och gick förbi honom och hoppade in i bilen. efter en tyst biltur så var vi hemma . jag gick ut ur bilen och gick mot hissen och åkte upp utan Justin. när jag väl kom upp kom jag på att Justin hade nyckeln för jag lämnade min i lägenheten. så jag fick lov att åka ner i igen .jag gick ut till bilen där Justin fortfarande satt. och grät. awesome. jag öppnade bildörren ochc hans blod sprängda ögon vreds mot mig. " säg inget." sa jag och kramade om honom ." förlåt att ag blev så arg. men varför Läste du ens i min dagbok ?" frågade jag . han snyftade till och öppnade sin mun och sa ." det bara hände. den ramlade ner ifrån sängen när jag bäddade och jag kunde inte . inte läsa den. jag var bara tvungen. jag vet att det var *snyft* fel men snälla *snyft* förlåt mig. jag kan inte förlora dig . speciellt inte när du är gravid med mitt barn. snälla alexiz. snälla." bad han jag snyftade till. nu grät jag med åhh. " det . det är lugnt Älskling. gråt inte snälla." ag flyttade mig över s jag satt i hans knä med ansiktet mot honom. vi bara satt där och kollade in i varandras ögon
 " jag hatar att bråka med dig." mumlade han fram mot mitt huvud. vi hade förflyttat oss till lägenheten. och satt nu i soffan. mitt huvud var upptryckt mot justins bröst med blicken mot Tv:n vi kollade på Laugh Out Loud (LOL) med Miley .justin hade benen på varsin sida om min kropp så jag satt alltså mellan benen på honom. " jag med. " mumlade ag tillbaka.när filmen drogs mot sitt slut hörde jag små snarkningar bakom mig. Justin.hans händer låg vilandes på min mage under Justins Skjorta som ag tog på mig när vi bytte om ifrån våra blöta kläder.  jag reste mig försiktigt upp ur hans famn och gick mot köket. jag bestämde mig för att göra varma mackor. orkar inte göra något annat idag . haha.ag hade väckt justin så han kom och satte sig på en av de höga Barstolarna i köket jag satte mig bredvid honom. han tog en tugga av mackan men ångrade sig strax efter. " Varmt varmt varmt!!" utbrast han och jag började lätt skratta åt honom. när han svalkat ner tungan så kom han skrattandes mot mig
 Tumblr_mbqw1hzglt1r2ul25o7_r1_250_large
" Det där var inte haha kul " skrattade han ." Nähe ? Därför du skrattar då haha." han satte sig ned igen mitt emot mig med blicken på mackan som om att . vågar jag äta eller inte haha. " Du vågar äta Justin. haha." han han fnös åt mig innan han åt upp macka efter macka. haha . " gaahh. nu är jag mätt Alex haha ." " då har jag alltså Lyckats idag med." skröt jag stolt.
Tumblr_m8z4yme1nu1rsxp5m_large
Justin Skakade lätt på huvudet när han satte in våra tallrikar i diskmaskinen. Jag gick in i sovrummet och slängde mig ner i sängen med  Huvudet nerborrat i kudden. den här dagen har gått fort. det känns som om att klockan var  12 då jag gick upp. men vi hade ju vart i huset ett bra tag innan jag . ja stormade iväg haha. efter några sekunder kände jag hur någon landade på mig. ett stön flög ur min mun ." Justin .Kan inte. Andas!" utbrast jag kvavt . han rullade ner så han låg bredvid mig.
 "Du är så sexig du vet det va?" frågade justin eller rättare sagt berättade för mig."Nej hur Sexig?" log jag tillbaka. " såhär sexig" sa han och drog mig tätt intill honom och kysste mig passionerat på läpparna.
 

 YEEY! höhö ganska Långt huh ? hhahaaha . KOMMENTERAAA!!<3333

Episode 27- Life's gonna change.

Det var nu tisdag och  jag satt nervöst och väntade på att testen skulle bli klara . De Var säkert redan klara mn jag hade inte mod till att kolla dom. " chels, kan du kolla?" Frågade chelsea som satt och höll min hand , hon nickade och gick till badrummet . Hon kom ut igen efter ca 2 Minuter med tårarni ögonen " grattis alex, d-du ska bli mamma " sa hon jag brast ut i tårar , glädje tårar. Mina händer låg på min mage . Jag skulle bli mamma , det var det ända som for runt i mitt huvUd. Justin kom in i rummet närnhan såg mig så kom han snabbt fram till mig "inte?" Frågade han jag skakade på huvudet och sa" vi ska bli föräldrar justin" lika som jag fick han glädje tårar . Han kramade om mig och viskade små söta saker i örat på mig . " jag älskar dig biebs" sa jag mot hans läppar innan jag pressade ihop våra läppar.

" ni vet vad det här betyder. Dom kommer aldrig att få tillbaka sina tonårs liv !" skrek Scooter . på vem vet jag inte. för jag och justin satt vid hans dator och kollade på facebook och Twitter. " strunta i han. kom vi tar en bild och lägger ut på Instagram." sa justin och jag hoppade närmre honom han kysste mig på kinden och ag gjorde en "pussmun" mot kameran/datorn. han la sedan upp den på instagram och skrev:
"@Justinbieber : Love You @AlexizC ."
Justin Bieber, Selena Gomez kiss( TÄNK ER ALEXIZ OCH JUSTIN)
 
 
" haha jag älskar dig också Justin." sa jag när jag läst vad han skrivit. Han pussade mig lätt på min hässja . Jag log stort mot honom när han pussat mig. "Vet du att jag är den lyckligaste tjejen i världen?" Log jag han lutade sig närmre och sa " nej jag vet inte, hur lycklig?"jag tog tag om hans nacke och pressade ihop våra Läppar i en het kyss. Justin förflyttade sig så att han satt på/över mig med händerna på min rumpa ."jag tror-kyss-att jag -kyss-vet hur lycklig du är . För jag-kyss-känner likadant." Fick han fram mellan kyssarna . Han förflyttade sin mun mot min hals som han började suga på . Jag spände hela kroppen för att inte stöna. Efter ca 1 timmes  hångel och mindre kläder så avbröt vi . Scooter satt tydligen kvar ute i soffan , så vi bestämde oss för att ta tag i det hela och prata med scooter.
men det ända han sa var "grattis och lycka till . " sedan lämnade haan lägenheten med en smäll , pattie kom upp mot oss  " lyssna inte på han. Jag är stolta över att ni tog det rätta beslutet." Log hon justin kramade om min hand lite hårdare " det finns fortfarande2 personer som inte vet mamma" sa justin med blicken mellan mig och pattie vi kollade förvånat på honom när han förklarade vilka de va." Lucy och pappa, dom vet inte ännu " sade han med nervös röst jag kände hur det knöt sig i magen på mig. ag vill inte berätta för mamma.  " j-jag k-kan inte berätta för m-mamma. " stammade jag fram. " du behöver inte. " sade Pattie. jag nickade smått och flyttade min blick mot min mage. " men jag måste berätta för Jason." sa jag och lyfte upp min iphone och slog in Jason's nummer." Hey lil sis. wattup?" frågade han glatt . " eh Jase? kan du komma till Justin. jag har . eúmm något att berätta. det är ganska viktigt." sade jag nervöst " jag kommer på en gång.älskar dig sis." sa han och jag han precis säga att jag älskar honom med innan han la på. " h-han skulle k-komma." Pattie mumlade fram ett okej "jag ska gå och prata lite med scooter. jag antar att han åkte till usher." " okej ses sen då." hon nickade och gick sedan ut ur lägenheten. efter ca 20 minuter av tystnad kom Jason . han satte sig i fotöljen mitt emot soffan jag och justin satt i. " eh. " jag avbröt mig själv. var inte så jävla feg nu Alex. bara säg deet. tänkte jag . " jag är gravid." sa ag och Jasons ögon blev stora som golfbollar hans ögon vattnades kort efter det. " eh . jag vet inte riktigt vad jag ska s-säga. eh grattis sis. men jag borde gå nu Jennie väntar." sade han och en del av mig sårades av att han inte stannade längre. " M-men. g-gå inte snälla? och vem är Jennie?" frågade jag. han suckade högt innan han sade ."  jag kan inte.jag måste få tänka lite. okej!? och om du hade vart hemma mer och umgåts med mig hade du kanske vetat vem hon är. Jennie är min jävla Flickvän Alex. men juste du är så upptagen med att bli gravid med mr.charming här . hejdå och lycka till." han lämnade lägenheten lika som Scooter. med en smäll. " Förlåt.lyssna inte på honom. han bara." justin avbröt mig med att säga." nej han har rätt. du har vart så mycket med mig att du inte ens träffat Chelsea på gud vet hur länge. Eller Vanessa ? hur länge sen var det ni träffades?. och vems fel var det ? jo mitt. !" " justin du fattar ju inte. jag väljer själv vem jag är med. och jag valde att vara med dig. så bara. ta det lugnt." han kollade snett på mig innan han öppnade sin mun för att säga." men. flytta då in med mig?" jag tappade andan för  jag visste inte vad eller hur jag skulle säga. " umm. umm." han avbröt mig för att säga " du är ju typ ändå bara här  och om vi ska ha barn så skull.." jag satte mitt pekfinger för hans mun och sa " ja. jag flyttar in med dig justin." han log stort åt mig och kysste mig ivirigt på läpparna..
 
2 månader senare ( URSÄKTA ATT JAG HOPPAR SÅ MYCKET MEN HAR SLUT PÅ IDÉER ahaha)
 
 

jag var nu i andra månaden. när jag bestämde mig för att flytta in med justin så blev det inte förens en månad sen. Jag slutade dansa men fortsatte med min sångkarriär. det var ett jobbigt beslut då ag alltid älskat min dans. men jag kommer ändå forsätta dansa när barnet är fött. idag skulle vi gå ut med att ag var gravid. vilket både jag och justin var nervösa över. jag var nu i studion och spelade in låtar till mitt första album " Dream." första singeln kom ut för ca 2 veckor sedan. vilket vi bestämde oss för att vara. "99 Times."
vi höll på att spela in "F**k U Betta" ( VI säger att hon gör den låten xd)
 
" Yeah , she's prettier than i'll ever be, got yourself a beauty queen( yeah ), there something i gotta say. she can F**k you good. But i can F**k you betta."  " Bra. jätte bra Alex."utbrast Scooter. han hade efter ett tag accepterat att vi verkligen ville det här. behålla barnet. " haha tack." log jag och hängde Hörlurarna över micken och gick ut mot rummet där Justin satt med Jazzy och Jaxon. Jaxon Satt i Justins knä samtidigt som dom sjöng tillsammans. Jazzy kom springades mot mig ." Får jag hälsa på eran bebis? får jag det Ajex?" hon är så gullig hon kan inte säga Alexiz eller alex så hon säger Ajex. haha ." klart du får sötnos." log jag mot henne  jag satte mig ner i soffan bredvid justin och Jaxon. Jazzy la sitt huvud på min mage. och la händerna på magen också. ag hade börjat bli  lite rund. och därför ville vi gå ut med det innan någon annan får reda på det ." jag tycket ni borde döpa barnet till Selena chelsea Vanessa Bieber om det äj en tjej. och Mason Derek Bieber. om det äj en kille" flinade Jazzy.och för att vara 5 år är hon väldigt smart. namn förslagen var inte så dåliga faktiskt.. " vad säger du Justin? ska vi lyssna på din otroligt söta syster eller vad?" jag och jazzy  gjorde hundvalps blicken åt honom ." okej okej. men vi vet alla att det kommer bli en Mason isåfall. haha ." jag räckte ut min tunga och lipade åt honom. " ne det blir en Selena tror jag " han spände ögonen i mig och skakade på huvudet. " you wish babe." han lutade sig mot mig och kysste mig . " Eeeuuw. Sluta pussa på min Ajex Jujuh.!" klagade  Jazzy. " jag får pussa på Min ajex hur mycket jag vill Jazzy " Flinade Justin och Jazzy och pussade mig ännu en gång på läpparna. Jazzy knuffade snabbt bort honom från mig och lade armarna om min hals jag skrattade smått till innan Scooter öppnade dörren och ropade på mig . " så nu kan jujuh pussa på dig Jazzy." log jag mot henne och hon gjorde ett blää ljud innan hon satte sig på andra sidan av Justins famn. jag tog ett kort och la ut det på instagram
jag skrev "@AlexizC: How cute is this ? family time. haha Love you @JustinBieber. / Jujuh . lol Love u guys.
 
jag gick snabbt ut till Scooter som ropat på mig . när jag kom ut dit så var det inte bara Scooter som var där utan LA Reid var också där. " ehm du vet att jag är din manager? men vi vill liksom signa dig på Island Def Jam Records .  
skulle inte det bli kul? " frågade Scooter. jag blev helt stum jag visste inte vad jag skulle säga. " s-som både dansare och Sångare?" frågade jag och han nickade. " okej." sade jag och vi skrev på massa papper.
 
jag beslöt mig för att göra en film till viddy med Justin som lyckades ta sig ifrån Jaxon och Jazzy. haha .
"@AlexizC: Just got signed at the Island Def Jam Records. so happy right now. even thou he's Signed here too. ( Pointing at @Justinbieber ) haha lol @Justinbieber : haha i'm saying the exactly same thing. Scooot and LA why did you sign this barbie here? shes even stupier than the real barbie. haha lol. "
 
" haha du är så elak Justin.!" utbrast jag när vi lagt upp videon. " haha nnäää men du ä!" jag himlade med ögonen och kom på att vi skulle vara hos Ellen om typ 30 minuter. " Shit justin det är Ellen om en halvtimme. vi måste åka nuuuu.!" han pekade menandes mot dörren dit LA och Scooter va. " vi måste åka nu. Ellen?" sade jag scooter  nickade hastigt och sa hejdå till LA reid så hämtade vi upp Jazzy och Jaxon  som vi hann lämna av hos Jeremy på hotellet . vi kom precis i tid till Ellen..
 " Och här kommer . Justin Bieber och hans otroligt vackra Flickvän Alexiz Chandler. Jag och justin greppade fast grepp om varandras händer när vi gick ut till Ellen. " Hej Ellen" Log jag och kramade om henne. Jag hade träffat henne några få gånger innan. dock inte på Showen men på andra ställen. " hej Alex. och hej på dig Justin. eller får jag säga Jujuh? vi som känt varandra så länge ? " skämtade Ellen och kramade om justin." så idag vill vi prata om självklart er båda två men även om din nya singel 99 times och såklart ditt allra första album som du håller på att göra . Dream hette det va?" jag nickade smått och Log mot henne när jag svarade ." jaså ? haha okej . ja mitt första album heter Dream." hon log mot mig och svarade ," Får jag fråga varför?" jag skrattade smått till ." haha ja. det heter Dream för att jag har alltid drömt om att få göra det här. sjunga och producera ut min musik och göra så att människorna som hör låtarna verkligen känner känslorna i låten och att personen verkligen känner att han eller hon kan göra vad som helst. det var precis min första idol fick mig att känna."
" vem var din första idol ?" jag skrattade ännu en gång till ." haha. min första idol var faktiskt Michael Jackson och Whitney Houston. det var även puckot härs första idoler också " skämtade jag . Ellen skrattade till och vände blicken mot Justin ." så justin . vad tycker du om att din flickvän börjat med sin karriär?" frågade Ellen justin han flinade stort innan han svarade. " jag tycker att det är fantastiskt att hon fortfarande älskade musiken lika mycket som när hon var liten. och jag kommer alltid stötta henne lika mycket som hon stöttat mig genom allt." han kramade om min hand och log mot mig. " haha ni är väl allt söta ni." det var nu som Jag skulle berätta det. " så ni hade något att berätta idag? vadå?" fortsatte Ellen . jag öppnade min mun och sa det ." Jag är Gravid." flera flämtningar lämnade munnar i publiken. " åh . grattis. hur länge?" jag fnissade till och berättade"  Jag är i andra månaden ungefär exakt idag. skulle jag tro." " så det finns en liten baby bieber där inne." sade ellen och pekade mot min mage jag skrattade till och nickade.
 
*****
 
Resten av Intervjun gick jätte bra.vi pratade lite om Dream och 99 times. och barnet. att JAzzy ville att barnet skulle heta Selena Chelsea Vanessa Bieber om det var en tjej och till Mason Derek Bieber om det var en kille..
" Det här gick ju bra babe. nu vet hela världen att vi ska ha barn. " log justin åt mig när vi nu satt i bilen påväg hem äntligen." aa. men jag har tänkt lite. vill du följa med på kontrollen i morgon? om du har t.." han avbröt mig med att kyssa mig . " det behöver du inte ens fråga babe. jag följer alltid med dig.vart du än ska eller är." jag fnissade till igen. vad var det med mig jag fnissar jätte mycket nu för tiden haha. " tack." han kramade om min hand med sin höger hand och styrde med andra handen. då och då lutade han sig mot mig och kysste min kind. vi kom till lägenheten och jag slängde mig snabbt i sängen för att slippa göra mat . haha." Och vad tror du att du håller på med my lady?" flinade justin i dörröppningen. jag låtsas snarkade och rätt var det var så kom justin fram och började kittla mig. " haha justin . snälla. haha. sluta. haha " efter mycket om och men så slutade han. " jag är gravid och behöver sova. tack för att du göra mat åt mig älskling." hanfnös högt åt mig innan han gick ut i köket och ag hörde hur han började prassla med något. efter ett tag så kom justin in i rummet ." jag gjorde sallad åt dig älskling " han är så gullig ." aww . tack  du är så gulligbabe." han lutade sig närme mig och viskade " Jag vet." sedan kysste han mig lätt på läpparna. " ska inte du ha ?" frågade jag och han skakade på huvudet." nej ät du." jag skakade på huvudet och tog skeden mot hans mun " vi kan dela." han kollade konstigt på mig och tog sedan en tugga." så duktig jag är på att laga mat." log han och jag skrattade till åt han ." haha alltid baby." jag åt upp hälften och gav resten åt justin. jag satte på tv:n och kollade på  X-Factor US . ganska kul att se faktiskt. " jag vet alex. du borde uppträda där." han sa vad?" va?"  hantog upp sin mobil och började ringa runt. " nu är det bestämt . du och jag uppträder med  Beautiful nästa fredag." det gick snabbt. " men justin. jag . okej." han gjorde ett litet yes ljud innan han tog tallriken från nattduksbordet och satte in den i diskmaskinen. men när han kom tillbaka så hade jag redan somnat.


VAD TYCKER NIIIIII???? KOMMENTEEERAA!!!!<333
 

Episode 26- Congratulations.

" hej this is Chels. vem pratar jag med?" sade hon och att bara höra hennes röst gjorde att jag brast ut i tårar. jag hade ju nytt nummer och allt." Chels. d-det är jag. alex." jag hörde  hur hon tappade andan." A-alex? hur är allt . mår du bra . jag hörde allt och jag är så ledsen och varför har vi tappat kontakten så mycket jag är så ledsen babe." rabblade hon upp och jag kunde satsa hur mycket som helst på att hon också grät. " det är jätte bra. och tack babe. jag behöver en tjänst tills på tisdag." sade jag och hon svarade ja. och jag berättade ." skulle du vilja köpa graviditet test till mig? . köp flera olika." hon flämtade högt till." eh. är du? ja klart ag gör. jag går och gör det nu. hejdå jag älskar dig . vi syns på tisdag." jag hörde på henne hur förvånad hon blev. och allt.jag hann inte säga hejdå innan hon lagt på." vad sa hon?" frågade justin som satt bredvid mig." hon . hon skulle köpa det." justin flyttade sig så han satt bakom mig med bena om mig. han la sina händer om min mageunder tröjan." tänk om det är en liten Bieber här inne." viskade justin lätt mot min nacke. gåshuden steg efter armar och ben tänk om jag verkligen var gravid. då hinner jag aldrig sätta igång min karriär. men tänk om jag har en liten del av justin i mig. " ja . tänk om. babe." sade jag och satte mina händer ovanpå hans.

Idag så var det måndag. alltså så var vi i Las Vegas för andra Konserten på Believe turnén.som vi var precis gjort klart konserten och arenan har blivit tömd på folk." Bra jobbat allihopa .!" skrek justin för att det skulle höras. jag har mått lite illa då och då sen i lördags. jag har till och med smytt några gånger. men det är inget jag har berättat för någon. inte ens Justin. justin kom upp bakom mig och kramade om mig med händerna runt min mage ochhans huvud mot min hals. " hey sexy." viskade han lent mot halsen. ett stort leende tog plats på mina läppar. "  hey hotstuff. whatsup?" frågade jag en otroligt svettig Justin. " jag tänkte gå och duscha. sen dra och äta. vi du hänka ?" han kollade sött på mig med sina fina bruna ögon. som man bara smälter av att kolla på." j-ja ." fick jag fram. " bra. för duschen väntar ."  han blinkade till med ena ögat och sprang iväg mot duschen jag himlade lätt med ögonen när jag vände mig om och krockade med Pattie. " hej. kan vi prata lite?" frågade hon mig lätt jag nickade på huvudet och pekade på trappen upp till OLLG stolen vi slog oss ned på trappen och pattie började sitt prat" eh jo jag kunde inte undgå ditt och justins samtalsämne igår" började hon fanfan hon måste ha hört oss prata om hus,barnet om jag nu är gravid och giftemål . " och äsch vad jag försöker säga är .är du gravid Alex? " jag öppnade min mun för att säga " j-jag vet inte ." Hon nickade smått innan hon slog armarna om mig och drog in mig i en varm och gosig kram ." Då vill jag att ddu ska veta att om du är det , gör inte abort då snäälla? Jag vet att du verkligen ville få igång din karriär men du har 9 månader på dig att lyckas . " sa hon när vi släppt varandra justin kom springandes mot oss , vattnet från håret droppade från hans hårtoppar och ner på golvet ."redo att åka Hem nu tjejer?" Frågade han oss jag fick fram ett kort ja och gick bort för att hämta min väska och gå ut till bussen . Jag skulle precis hoppa in i bussen jag ska vara i men justin kom bakom mig och lyfte upp mig så jag hängde över hans axel . Jag tänkte börja sprattla med bena men det var inte lönt för han kommer ändå inte släpps ner mig ."du trodde verkligen att du skulle få sitta i den där bussen alldeles själv heeela resan hem va?" Flinade justin åt mig när han släppt ner mig."ha ha babe " log jag tillbaka . Vi gick in i justins rum och låste dörren . " åh så trött jag är" mumlade jag mot justins varma bröst han kysste mig lätt på huvudet och lyfte upp mig och la sedan försiktigt ner mig i sängen " åh vilken gentleman jag har " skämtade jag justin satte sig gränsle över mig och flinade" jag vet" iinnan han pressade sina mjuk och varma läppar mot mina kyssen gick sedan över till hångel . Men där avbröts. Ddet av att jag kände stt jag var tvungen att spy . Jag knuffade hastigt bort justin från mig och fick uppblåset på dörren och sprang mot toalettenn och spydde i toalletten. Alison kom upp bakom mig samt typ alla ndra justin trängde sig. Förbi och tjöt" flytta på er " han kom fram till migboch höll bort mitt hår samt drog sin ena hand på ryggen åt mig när jag spydde justin hade stängt dörren ich låst " justin du ska inte behöva se det här " fick jag fram innan kvällnigarna Kom och jag spydde i toan ännu en gång " jo, du är min tjej och du kanske är gravid , det är visst okej att jag ser det här babe " sa han jg log lite smått för mig själv samtidigt som jag nu var klar med stt sspy så reste jag mig långsamt upp och sköljde ur munnen med vatten och munskölj  . Justin hade smolat toan  och låtit mig få vara ifred på toalletten när jag sköljde ur munnen . Jag skvätte lite vatten i ansiktet också . när jag klev Ut ifrån toalletten så satt . Pattie , scooter , alison , alfredo .usher och justin "!vi skulle vilja prata med dig och Justin Alex ." Sa scooter till mig jag satte mig ner bredvid justin och scooter började" eh är du ?" Frågade han med blicken på min mage  " jag vet inte" sa jag ärligt, för jag gör ju inte det . " har du kollat .." Jag avbröt honom med att säga" nej! Bara sluta fråga mig en massa saker är du snäll" han kollade förvånat påå mig och justin tog tag om min hand ." Men vi måste veta. Det är inte bara justins karriär som står på spel. Även din! Kom igen alex gör inte samma misstag som din mamma ." Sa han och där sprack det totalt " nej! tror du inte att jag tänker på båra karriärer scooter? Klart som fan jag gör! Så du kallar jason,jag och justin fucking jävla misstag?är det vad du vill få fram? Att jag ska göra abort? Men jag ska göra en sak klar för dig"pappa" jagvtänker inte döda mitt barn. Aldrig!" Skrek på honom och gick in i justins rum igen.
 
Det var nu tisdag och  jag satt nervöst och väntade på att testen skulle bli klara . De Var säkert redan klara mn jag hade inte mod till att kolla dom. " chels, kan du kolla?" Frågade chelsea som satt och höll min hand , hon nickade och gick till badrummet . Hon kom ut igen efter ca 2 Minuter med tårarni ögonen " grattis alex, d-du ska bli mamma " sa hon jag brast ut i tårar , glädje tårar. Mina händer låg på min mage . Jag skulle bli mamma , det var det ända som for runt i mitt huvUd. Justin kom in i rummet närnhan såg mig så kom han snabbt fram till mig "inte?" Frågade han jag skakade på huvudet och sa" vi ska bli föräldrar justin" lika som jag fick han glädje tårar . Han kramade om mig och viskade små söta saker i örat på mig . " jag älskar dig biebs" sa jag mot hans läppar innan jag pressade ihop våra läppar.
 

SHIT SHE'S PREGNANT!!:D kommentera babes!!!!<333

Episode 25- Start of the Believe Tour

haha Justin. du är ju bara för rolig ibland. han åt upp sin pirog på mindre än 3 minuter. jag hade precis börjat. när han ätit upp sin pirog drack han lite redbull och gick in  badrummet för att borsta tänderna. vilket som tog ca 5 minuter. då hade jag ätit upp mig pirog. jag har känt de senaste dagarna att mat lusten sagta men säkert har försvunnit. har jag ätstörningar så får jag damp på mig.  jag pressade motvilligt i mig den sista biten innan jag lika som justin drack lite fast jag fick dricka upp resten ur justins redbull. jag ställde i både min och justins tallrik i diskmaskinen. jag stängde av tv:n och släckte lamporna  tog med mig Tatayy till sovrummet och stängde dörren. jag  gick direkt in i badrummet och borstade tänderna. och tog av mig klänningen. jag var nu i BH och Trosor. jag gick mot sängen när jag släckt barums lampan och stängt dörren. jag la mig bakom justin som låg på sidan. " va lite glad n Bieber." viskade jag mot hans nacke. jag drog mina naglar  på hans otroligt sexiga sexpack. . " okejdåå." viskade han tillbaka innan han vände sig mot mig. jag  kände ärret efter kulan på magen. eller ja där dom opererade för att få ut kulan. " gör det ont?" frågade jag honom han nickade ." lite men tänk inte på det nu." sade han och lade sin arm om mig och kysste mig i pannan. " ag älskar dig. försök sov lite nu." jag nickade bara och viskade " jag älskar dig med baby. godnatt." jag kysste hans nakna bröst och tryckte mig närmre honom innan jag slöt mina ögon och somnade.

 
Lördag.
 

idag så var det Lördag och vi rullade igår förmiddag iväg till Glendale,Arizona. för första konserten på Believe turnén. Första konserten kommer vara tillägnad till Avalanna. det var nästan 3 bussar. I bussen jag sover i är det jag , Marvin Nick , Michael , Anthonio , Jessica , Amiee , Carly och Sarah. nästan alla dansare. Jag och Justin fick tyvärr inte dela säng . haha. men alla vet att han eller jag kommer smyga över ändå haha. lika som i alla andra bussar finns det ett "privatare" rum än de andra. och där inne sover jag och Carly Taaaaack för det rummet Justin haha.. sen är det typ massa arbetere som ag typ aldrig träffat förut i en buss. jag vet att Skippy och Dan sover där i allafall . haha. i justins buss så sover han , Pattie , Scooter , Mama Jan , Alfredo , Jaden ( när han är med ) usher ( när han är med ) , alison. jag och Carly satt just nu på ett litet fik och fikade. samtidigt som vi väntade på  Justin och Jaden som skulle komma och fika. " haha kolla." sad Carly och visade mig sin iphone , hon var inne på Instagram Justin hade laddat upp en bild på han och jaden som han sedan klippt ut en ego bild på mig och carly . och skrivit @Justinbieber : On our way to take something to eat after a veery long day on a Bus. These Awesome boys should go before the 2 beautiful girls on the photo's gonna be Craaazy at us. haha lol." haha Oh nononono han ska få igen hahaha ." skrattade jag och gav tillbaka iphonen till Carly igen.  Jag hörde Justins skratt när dörren plingade till och han och Jaden klev in . jag och carly skojade med att sitta och peka på "klockan" som vi "hade" på armen ahaha " så det är dags att komma nu ?" skämtade jag och Justin slog sig ner på en stol bredvid mig och Jaden bredvid Carly . jag kollade på Justin som nu satt och putade med läpparna med stängda ögon. haha smart drag justin. istället för att kyssa honom tog jag min bulle och satte för munnen på honom. han öppnade snabbt ögonen och kollade förvirrat på mig ." haha du skulle ha. hahaha sätt din hahaha min ." skrattade jag åt honom medans han fnös till åt mig och åt upp sista delen på bullen haha.Jaden och Carly satt och pratade om något . vad vet ag inte . för Justin bestämde sig för att dra med mig på toa. " vi kommer snart. haha." flinade jag mot Carly och Jaden. båda två viskade "Euw. alla vet vad dom ska göra." men högt nog för att jag skulle höra det. haaha. vi kom till toalletten där justin låste dörren och jag hann knappt komma innanför efter att han låst dörre och lyft upp mig och pressade mig mot väggen ovanför toaletten. alltså han stod med bena isär mellan toalletten och mina ben var runt hans midja. han kysste mig ömt på läpparna jag särade lätt på mina läppar och Justin's tunga slank in i min mun han tryckte sig själv hårt mot mig Justins händer satt som fast klistrade på min rumpa. " Justin. Kyss . folk . kyss . kan hö.kyss ra oss ända ut om vi ska. kyss göra du vet. kyss vad." fick jag fram mella kyssarna som kom tätt intill varandra. " ne då." svarade han innan hans händer flyttade sig mot min blus jag hade på mig. han fick av mig den och slängde iväg den någon stans på den onormalt stora toalletten för att vara på ett fik. haha. jag hade ett par Jeansshorts med nitar på också  som han jag vet inte hur men han lyckades få av mig dom snabbt. mina händer flyttades mot hans gylf på byxorna när jag fått av honom hans V-Ringade T-shirt. jag kysste honom från halsen ner mot ja gylfen/ byxkanten. jag drog ner hans byxor samt kalsonger och han lyfte snabbt upp mig igen för att jag inte skulle ge hämnd ifrån sist. han fick ner mina trosor samtidigt som han kysste mig mellan brösten jag kunde känna hans häftiga andetag mot dem och hungern efter honom var otrolig. " Kom - stön - in i mig." stönade ag fram men han avbröt det heta kyssarna med att säga. " jag har inte någon kondom. " jag kollade på honom innan jg bestämde mig för att säga. " ska vi chansa?" frågade jag men han svarade inte utan . han trängde hårt in i mig. ännu flera stön flög ut min mun. jag drog mina händer genom hans hår jag kände hur hårt kämpade för att inte stöna. därför pressade han ihop våra läppar. hans händer for över hela min kropp. när både han och ag kom så pressade jag mina naglar in i ryggen på honom.  han släppte ner mig på toallett locket jag drog upp mina trosor och han sina kalsonger samt byxor. " jag älskar dig. du vet det va? vad som än händer kommer jag alltid finnas där för dig." sade han och kkramade om mig." jag . justin, jag älskar dig med. och jag vet. för at jag kommer alltid finnas där för dig." jag kysste han på läpparna och drog på mig blusen igen och han sin tshirt. han rättade till håret och ag mitt.vi flåsade fortfarande lite grann. men det var inget vi störde oss på. haha .
" så här kommer kåt bockarna." utbrast Jaden när vi satte oss vid bordet igen. " haha n." Carly avbröt mig med att schha mig och säga"nononoh ljug inte folk i kina kunde höra er!" Jag och justin började skratta samtidigt som rodnade växte på kinderna. Justin tog min hand och reste på sig , " vi ska gå nu" sade justin när vi rest oss upp och börjat gå mot utgången . "Haha undra vad som kommer stå i tidningen i kväll eller imorgpn haha"skrattade jag när vi kommit ut genom dörren . " ha - ha!" Sade justins som nu lipade åt mig . När vi gått en stund kom vi tillbaka till bussarna . Jag bestämde mig för stt följa med justin tillbhans rum på bussen där han sover .  I bussen var nu , jag, justin, pattie, scooter och alison. Dom satt och disktureade något . Dom var så inne i samtalsämnet så dom hörde eller märkte knappt mig och justin  han stängde dörren till rummet och slängde sig ner i den otroligt stora dubbelsängen . Han höll fortfarande
min hand så när han slängde sig ned i sängen följde jag med . Jag landade ovanpå honom och hans händer var på min rumpa. " igen?" Frågade han och jag tog tag om hans händer och flyttade dom mot hans lår och la mig ner bredvid honom " nahh du ska bara veta hur ont i benen jag har " log jag mot honom och han nickade . " jag förstår. haha det gick ju lite . ja vilt till haha." flinade han mot mig innan han kysste mig lätt på läpparna. " du är för gullig du biebs." sade jag efter kyssen. " jag vet." jag la mig under täcket för jag kände hur mycket jag började frysa." haha det blev kallt juu." utbrast jag åt justin. han himlade smått med ögonen och la sig under täcket med mig. " Justin . jag tror inte att jag kan vara med ikväll." sade jag han kollade förvånat på mig. " vad menar du älskling?" jag bet rätt så hårt i läppen innan jag berättade varför "  jag mår rätt så illa." han kollade mig in i ögonen innan han utbrast." åhnej. åhnej.åhnej. oh gud.! tänk så är du .du grav-vid-d" jag kollade oförstående på honom. vi hade nyss sex utan kondom . jag blir inte gravid så snabbt. eller ? det kan ju vara förra gången vi hade utan. nej det kan inte nej." n-nej . det kan jag inte vara. Justin. förstår du vad som kan hända om jag är .det . snälla jag är säkert bara sjuk." sade jag och han spände sin blick i mina ögon " fine. tro vad du vill. men bara så du vet så finns jag ändå alltid här. och vad kan möjligtvist hända? att vi blir föräldrar? . inte så farligt." sa han jag kollade in i hans ögon." inte så farligt? justin . vet du hur mycket jobb det är . och nej." tårarna börade rinna ner för mina kinder och justin var snabb med att försöka ta bort de som kom. " schh. snälla gråt inte . så om du är gravid , menar du att du inte vill ha barnet då? vill du inte ha barn med mig?" frågade han mig i en bestämd ton." nej .det är inte alls så att jag inte vill ha barn med dig. grejen är det att vi är så unga justin . vi är 18 år. " förklarade jag," vi tar den här diskussionen sen . vila lite nu så kanske du mår bättre sen. jag måste gåå och berätta för scooter att du är sjuk. jag älskar dig du vet det va?" sa han och jag kramade hårt om honom när jag sa ." klart jag vet det. jag älskar dig med justin. och vi kommer klara allt tillsammans. "  han släppte kramen och reste sig upp, drog igen gardinerna i rummet och släckte lampan. det blev rätt så mörkt i rummet. jag slöt mina ögon och somnade.
när jag vaknade igen så var det näst intill kolsvart inne i rummet. jjag reste mig upp och illamåendet var borta. nästan iallafall. jag gick ut genom dörren som man bara tryckte på en knapp så öppnades dörren. Pattie satt i soffan och läste en tidning." åh du är vaken. mår du bra?" frågade hon jag nickade smått och satte mig ner bredvid henne." vart är." hon avbröt mig med att säga. " de gick  på middag och justin är där inne ." hon pekade på en dörr som ledde till hennes sovrum."vad gör du här?" frågade jag han och han kollade snabbt upp mot mig och log stort." du kommer aldrig tro mig." sade han." första konserten på turnén. tillägnad till Avalanna, jag spydde. 2 gånger. började gråta.. yey." jag gick fram till honom och kramade om honom. " jag är så ledsen justin. jag skulle ha vart där. och nu har jag gjort dig sjuk också. åh nejj." utbrast jag nervöst han slog till mig på armen lite löst." nejdå. inte alls. jag började tänka på Avalanna och tankarna började snurra runt jag såg massa bilder i huvudet. bilder på henne död. och tillslut bara . sprack det." sa han jag kollade medlidsamt på honom." jag ber om ursäkt baby. men vad tror du? ska vi kolla med någon om han/hon kan köpa . ja du vet vad." jag ville inte säga graviditets test då Pattie var i närheten. " ja. vi kan kolla med chelsea eller?" frågade han och jag nickade." jag går och ringer henne på en gång. kom." sade jag och satte fram min hand så han kunde dra upp sig. jag gick mot Justins rum och tog upp telefonen och ringde chelsea. som jag inte hade en aning om hur hon skulle reagera. jag har inte träffat eller pratat med henne. på jätte länge hon flyttade till Atlanta för ett tag sen men har fortfarande sin lägenhet i LA." hej this is Chels. vem pratar jag med?" sade hon och att bara höra hennes röst gjorde att jag brast ut i tårar. jag hade ju nytt nummer och allt." Chels. d-det är jag. alex." jag hörde  hur hon tappade andan." A-alex? hur är allt . mår du bra . jag hörde allt och jag är så ledsen och varför har vi tappat kontakten så mycket jag är så ledsen babe." rabblade hon upp och jag kunde satsa hur mycket som helst på att hon också grät. " det är jätte bra. och tack babe. jag behöver en tjänst tills på tisdag." sade jag och hon svarade ja. och jag berättade ." skulle du vilja köpa graviditet test till mig? . köp flera olika." hon flämtade högt till." eh. är du? ja klart ag gör. jag går och gör det nu. hejdå jag älskar dig . vi syns på tisdag." jag hörde på henne hur förvånad hon blev. och allt.jag hann inte säga hejdå innan hon lagt på." vad sa hon?" frågade justin som satt bredvid mig." hon . hon skulle köpa det." justin flyttade sig så han satt bakom mig med bena om mig. han la sina händer om min mageunder tröjan." tänk om det är en liten Bieber här inne." viskade justin lätt mot min nacke. gåshuden steg efter armar och ben tänk om jag verkligen var gravid. då hinner jag aldrig sätta igång min karriär. men tänk om jag har en liten del av justin i mig. " ja . tänk om. babe." sade jag och satte mina händer ovanpå hans.

OMG ÄR HON GRAVID ? :O
 
KOMMENTEEEERAA!!!

RSS 2.0