Episode 32-engage Party!

  flinade han och tog upp dom mosade mackorna som var blöta av latten. haha " Gott. haha" skrattade jag och det var då jag kom på att jag hade bara bh och trosor på mig. haha. Alfredo märkte nog det också för han satte handen för sina ögon och lämnade rummet. skrattandes gick jag mot justin ." Vi glömmer det här nu okej?" sade jag och syftade på allt med scooter och så. jag fick på mig  ett par baby blåa mjukis byxor och ett svart linne.
 
*******************************
(inge bra inläägg dä jg skriver från mobilen!;). )
----
vi var just nu ute och shoppade. och med vi menar jag . Jag , Vanessa, Pattie och Selena . Vi var hemma i LA igen vilken menades med att vi hade en "fest " ikväll för min och justins förlovning. Alla möjliga kommer . Men jag var tvungen att hålla mig borta från lokalen Tills de ägde rum.  Så vi letade en klänning som kag skulle ha på mig för dom andra hade tydligen redan fixat hir dom ska se ut. " ååh jag vet hur du ska se ut" hörde jag en välkänd röst säga bakom mig . Snooki. " heey Snooks haha hur?" Frågade jag och hon drog med mig och de andra in på hårsalongen som vi läskigt nog precis gått förbi. " dom mig! Eller så som jag hade mitt hår på jersey ." Föinade hon och syftade på hennes svarta hår Med blonda slingor . Hon tryckte glatt ner mig I frisör stolen och ordnade så en tjej fixade mitt hår. Som faktiskt vlev jätte bra! " ses i kvääll Meatbaall" tjöt hon när vi lämnat salongen . Jag och Snooki kände varandra genom att Pauly D brukar joina oss på justins turne och han bjöd in oss på middag med hana vänner och familj samt crew . Och där var hon . Snooki . Vi klickade direkt.. 
"Justin kommer bli mållös! Jag svär" log Pattie mot mig när jag var klar inför festen. mig när jag var klar inför festen. Jag hade en lila lite mer pösigare klänning med Guld detaljer och diamanter som slutade vid mindre än helften av låret. Jag hade lockigt hår och en lätt skuggning med svart ägonskugga med lösögonfransar och eyeliner . "tack Pattie" log jag tillbaka.
när vi kom fram var det en röd lång matta med massa kändisar . Justin hade tydligen fixat så vi var i Nokia Theatre . Folk kom fram till mig och gratulerade mig och sa hur fin jag var . Men jag hade inte sätt Justin Än. Helt plötsligt så ser jag han. Han hade en Svart kavaj med en grå skjorta och ett bar gråa jeans och ett par svarta Supras . Efter tt jag studerat honom wn stund märkte jag att han gjorde de samma med mig. vi gick mot varandra Och omfammnade snabbt varandra . foolk awade och visslade samtidigt som vi kysstes och kamerorna brändes mot oss." jag har saknat dig, och damn så sexig du är. Låt mig gissa. Snooki fixade ditt hår? Haha anyggt änså babe" log han mot mig jag tryckte mig hårdare mot honom och kysste han lätt på läpparna en sista gång innan vi poserade lite tillsammans inför kamerorna och fortsatte mingla lite innan vi gick in .
"Okey! Är ni redo peepz? vi heter som ni alla vet Pauly D . Och jag är Dj Tay JameS och vi kommer vara lite som era hosts Idag . För att fira våra underbara vännersförlovning. det var först tänkt som en fest fast de blev lite ändrat. de blir folk som är utvald och får komma upp här och ha tal osv osv. " rabblade dom upp. musiken sattes igång ett tag och folk dansade som idioter tills låteN var slut och "scenen" lystes upp och där stod nicki Minaj . " Alex jag tycker su kan komma hit och sjunga dom här två låtarna med mig.!" Utbrast hon i micken
jag fick en mick och låten som vi började med var Starships. 
"Starships! Weee meant to flyyyy!" Sjöng nicki och fortsatte tills jag skulle få sjunga" jump into my hoopty hoop. I own that and i aint pay my rent this month. I owe that ." Och nicki fortsatte och sedan sjöng vi Where Dem girls at med Florida. 
 
 
Kvällen drogs mot sitt slut och alla möjliga folk hade sjungt och haft tal. Justin var borta ifrån sin plats bredvid mig och han var atrax uppe på scenen. " jag hade tänkt att göra ett tal. Men vad finns det att förklara? Att Alexs underbara blåa ögon aom amhäver hennes vackra ansikte? Eller sättet hon rör vis mig , kysser mig och talar till mig som gör mig så frustrerad . För jag vet att hur mycket jag än kommer försöka så kommer jag aldrig kunna slå henne i det. För sättet hon säger " Jag älskar dig " på är något jag vet är sant för båda parter. För jag älskar dig Alex och jag har alltid gjort de! därför vill jag tillägna dessa låtar till min otroligt vackra blivande fru och barn till mitt barn. Jag älskar dig Alex . Du är den mest strkaste kvinna jag någonsin träffat!" Sade han utan att slita blicken feååb min. Han satte sig ner på pallen bredvid Dan med sin gittar och började spela. Die in your arms , Fall, Be alright, thought of you . Sen sjöng han och Jason Derulo It girl . Tårarna rann ner för mina kinder när han sjäng för mig. Jag gick mot scenen och lramade om honom och kysste honom snabbt han gav mig en mick och frågade om jag ville sjung sista låten med honom.. " visst men först. Så vill jag ha mitt lilla tal." Sade jag och rog upp micken och började ä" som ni alla vet växte jag och justin upp ihop. Och vi har alltis dragits till varandra . Jag kan inte slå ditt tal älskling men jag kan tala från hjärtat. varje gång jag tittar på dig bubblar set inom mig . Jag får en känsla som jag bara får med dig . Älta kärlek och jag är så tacksam över att jag har fåårt den här chansen att bli älskad v någon som jag själv älskar. För de gör jag. Sspåå mycket och.*snyft* jag lovade ju mig själv att inte gråta. Jaja. Iallafall . Jag är glad att du är pappan till våran  dotter. Och ingen annan. För jag vet hur mycket Jazzy och Jaxon betyder för dig . Så jag vet hur bra pappa du blir. Jag älskar dig nu . Då och föralltid!" sade jag och kramade gråtandes om honom och folk applåDeradee åt oss. " En .en d-dotter?"frågade han med tårar i ögonen . jag nickade mot honom ovh då sprack det för honom med. När vibsamlat oss sjöng vi sista låten vilket var Beautiful som Justin i vanliga fall sjunger mes Carly.
de r var en fantastisk kväll!

LÄÄÄÄÄÄNK!!

Ni borde läsa den här gryymmaa bloggen!  Hon som skriver är helt awesome och skit duktig på att skriva!!! Ni som inte redan läser den ! LÄS DEN!!
http://www.myybieberstoory.blogg.se
http://www.myybieberstoory.blogg.se
 
http://www.myybieberstoory.blogg.se
 
http://www.myybieberstoory.blogg.se
http://www.myybieberstoory.blogg.se
http://www.myybieberstoory.blogg.se
 
 LÄÄÄÄÄÄÄS!<333

Episode 31- i'm fat fat fat .

naw han är så gullig 
aw jag älskar dig med justin!" Ett leende tog plats på hans samt mins läppar han drog mig närmre honom och kysste mig passionerat på läpparna .
 
 
Jag stod i helbilds spegeln ensam i mitt och justins hotellrum och grät och tog mig för magen . " jag är så ful fet och äcklig" mumlade jag åt min spegelbild . Jag ramlade ihop framför spegeln efter några minutera gråtande på golvet hörde jag hur någon flämtade till och kom snabbt gåendes mot mig . " Babe ? Herregud vad har hänt!? " frågade justin mig förvånat ." Jag . Jag är bara så tjock ful och äcklig justin fråga ven som helst!" Först kom han fram till mig och tog sins varma och mjuka händer runt mina kinder sedan  lyfte han upp min kropp i hans famn . 
" Du är inte alls Fet Älskling, visst jag kan fråga vem jag vill . och vet du vad dom kommer säga? att du är den underbaraste , smalaste , hetaste , sexigaste , snyggaste , sötaste tjejen som finns,. du är inte fet. du är gravid -babe. har det hänt något?" sade justin bestämt men samtidigt lugnt och stilla. han är alltid så underbar mot mig. alltid." bara . kolla på mig. så fu." han avbröt mig med att pressa sina läppar mot mina. " Sluta nu. du är bara för mycket ibland babe.! men fortfarande lika het. det påminner mig om att du är skyldig mig din hämnd från några nätter sedan? du vill inte ta den nu medans vi är lediga?" flörtade han till sig. jag nickade mot sängen som. Visst jag äär också kåt. haha. " du . Kyss . är. kyss . så vacker. kyss . jag. kyss älskar dig." fick Justin fram mellan kyssarna som snabbt gick över till Grovhångel. min tröja och mina byxor hade åkt av och ligger någonstans i rummet. Justins kläder utan hans kalsonger hade åkt av. Justin kysste mig från munnen och ner mot tros kanten där han  vände igen och kysste mig uppåt igen . 
 
Jag låg nu p justins nakna bröst och var helt utmattad . " ska vi beställa room service? Jag är jätte hungrig!" Utbrast justin jag vände min blick som mötte hans" jag tänkte att vi kunde gå ut tillsammans med resten av crewet och äta?" Log jag han nickade glatt tilbaka och kysste
mig på läpparna . Vi drog som sagt ut och åt middag med resten av crewet  ." Justin !. Alexiz .! Ge oss en kyss ! Kolla hit .! Le !" Papzen skrek från alla möjliga håll bjag satte handen för mitt ansikte lika så justin . Han drog ig närmre jonom med handen på min mage och blicken på backen . " ger dom aldrig upp?" Utbrast jag andfått när vi satt oss i limousinen tillsammans med resten av crewet . " nej . Ledsen att du behöver gå igenom det här ." Sade Pattie ledsamt t mig ." Det r lugnt pattie jag valde  att leva dehär livet. Då är det så !" Log jag tillbaka . Justin kramade om min hand och drog mig närmre honom jag lutade trött mitt huvud mot hans axel  " är den gravida tjejen lite trött?" Frågade Alfredo mig med ett leende på hans läppar . " nähee? Skoja inte haha " jag pussade lätt på justins varma hals och vände återigen blcken ut genom fönstret där gatulamporna lyste .
 
vi stod nu i hissen påväg upp till vårat hotellrum de var bara jag justin och ett äldre par kvar i hissen jag stod lutad mot justins varma kropp han hade sina armar runt om min kropp och han kysste mig lätt på hivudet och viskade små söta saker  . " den här ungemannen borde du hålla kvar han är väldigt rar . Och du borde ta hand om den här lilla söta flickan du har . Hon är väldigt vacker Justin ." Log den gamla damen åt oss .'" Tack och jag lovar det kommer jag . Ja hon dväldigt väldigt vacker !" Sade justin tillbaka . "Hahaha aw så gulligt . " utbrast vi i mun på varandra när paret lämnat hissen . jag ställde mig på tå framför Justin och satte mina händer runt hans nacke och pressade ihop våra läppar . Hans händer landade mjut på min rumpa och strax efter lyfte han upp mig och mina ben slingrade sig runt has kropp . Justin böt sida så jag var desom blev upp pressad mot väggen. De var ingen i korridoren så vi fortsatte med vårat struleri in till vår hotellrum där vi snabbt låste dörren och rätt var de va så låg jag medjustin över mig .
 
"God natt beautiful Glöm aldrig bort att jag älskar dig." mumlade ustin flåsandes mot min nacke. Justin  la en arm på min nakna höft och drog mig närmre honom." Godnatt babe . Älskar dig också " han kysste lätt min nackes hud . Jag somnade efter bara några minuter .i justins varma famn och  tankarna om våran bebis.
" nej . Det tänker jag inte! Sluta Scooter! Hon tillhör min familj lika mycket som du om inte mer ! Snälla Scooter. hon är ju din dotter för gudskull eller har du glömt bort det? du kan fan inte bara kasta ut henne. hon förtjänar fan inte det!"  Babblade justin på . De var tyst en stund och jag kände hur justin satte sig ned i sängen och satte en hand över min höft . "Jag kommer inte låta något hända dig och jag kommer aldrig lämna dig! Jag lovar " viskade han hest fram han skulle precis resa sig upp och gå när jag tog tg om hans arm " jag vet och vad var det med scooter?" Sade jag han kollade ledsamt på mig och berättade " Scooter ringde och berättade att han inte kunde låta dig få vara kvar på turnén eftersom att du är gravid och tar upp en sån stor plats. vilket jag inte tycker att du gör. och han tyckte att . att vi skulle göra slut och låta varandra vara." jag slängde mig runt halsen på han med tårarna i ögonen och förklarade för honom varför Scooter/pappa , betedde sig som han gjorde. " det var inte hans ord Justin. utan mammas. jag vet att du inte vill men .vi kanske måste lys..." Han avbröt mig med attrycka sig ur mitt grepp och jag såg hur förvirrad och arg han blev." Nej! du kan inte. nej Alex jag tänker inte låta dig få vara själv defenitivt inte gravid ! Det är ju du och jag babe. snälla du kan inte ta deras parti i det här. jag ber dig. utan dig kommer det inte finnas någon Justin. jag vill inte bli som min pappa. jag vet att vi är nära men både du och jag vet att han inte alltid var där. och jag vill vara där för både dig och Våran bebis." han babblade och babblade.helt plötsligt small det till i ytterdörren och in rusandes kommer Alfredo. " nämen hej fredo?" utbrast jag förvånat och han tog stöd emot dörröppningen för att hämta sin anda." Det- är- jätte-mycket- Paparazzis - där -ute" fick han andfått fram. " men jag fick tag på lite frukost ändå hehe." flinade han och tog upp dom mosade mackorna som var blöta av latten. haha " Gott. haha" skrattade jag och det var då jag kom på att jag hade bara bh och trosor på mig. haha. Alfredo märkte nog det också för han satte handen för sina ögon och lämnade rummet. skrattandes gick jag mot justin ." Vi glömmer det här nu okej?" sade jag och syftade på allt med scooter och så. jag fick på mig  ett par baby blåa mjukis byxor och ett svart linne.
 

DÅLIGT SLUT JAG VET! men har fan inga idéer kvar till detta inlägg . xD
men men förlåt att det tagit sån tid men min bror tog med sig datorn och sen när han kom tillbaka hade vi inge internet och min telefon funkar inte ( alltså inge internet där heller) så jag försökte skriva så gått som jag kunde när jag var i skola där jag har internet  på mobilen.

RSS 2.0