Episode 31- i'm fat fat fat .

naw han är så gullig 
aw jag älskar dig med justin!" Ett leende tog plats på hans samt mins läppar han drog mig närmre honom och kysste mig passionerat på läpparna .
 
 
Jag stod i helbilds spegeln ensam i mitt och justins hotellrum och grät och tog mig för magen . " jag är så ful fet och äcklig" mumlade jag åt min spegelbild . Jag ramlade ihop framför spegeln efter några minutera gråtande på golvet hörde jag hur någon flämtade till och kom snabbt gåendes mot mig . " Babe ? Herregud vad har hänt!? " frågade justin mig förvånat ." Jag . Jag är bara så tjock ful och äcklig justin fråga ven som helst!" Först kom han fram till mig och tog sins varma och mjuka händer runt mina kinder sedan  lyfte han upp min kropp i hans famn . 
" Du är inte alls Fet Älskling, visst jag kan fråga vem jag vill . och vet du vad dom kommer säga? att du är den underbaraste , smalaste , hetaste , sexigaste , snyggaste , sötaste tjejen som finns,. du är inte fet. du är gravid -babe. har det hänt något?" sade justin bestämt men samtidigt lugnt och stilla. han är alltid så underbar mot mig. alltid." bara . kolla på mig. så fu." han avbröt mig med att pressa sina läppar mot mina. " Sluta nu. du är bara för mycket ibland babe.! men fortfarande lika het. det påminner mig om att du är skyldig mig din hämnd från några nätter sedan? du vill inte ta den nu medans vi är lediga?" flörtade han till sig. jag nickade mot sängen som. Visst jag äär också kåt. haha. " du . Kyss . är. kyss . så vacker. kyss . jag. kyss älskar dig." fick Justin fram mellan kyssarna som snabbt gick över till Grovhångel. min tröja och mina byxor hade åkt av och ligger någonstans i rummet. Justins kläder utan hans kalsonger hade åkt av. Justin kysste mig från munnen och ner mot tros kanten där han  vände igen och kysste mig uppåt igen . 
 
Jag låg nu p justins nakna bröst och var helt utmattad . " ska vi beställa room service? Jag är jätte hungrig!" Utbrast justin jag vände min blick som mötte hans" jag tänkte att vi kunde gå ut tillsammans med resten av crewet och äta?" Log jag han nickade glatt tilbaka och kysste
mig på läpparna . Vi drog som sagt ut och åt middag med resten av crewet  ." Justin !. Alexiz .! Ge oss en kyss ! Kolla hit .! Le !" Papzen skrek från alla möjliga håll bjag satte handen för mitt ansikte lika så justin . Han drog ig närmre jonom med handen på min mage och blicken på backen . " ger dom aldrig upp?" Utbrast jag andfått när vi satt oss i limousinen tillsammans med resten av crewet . " nej . Ledsen att du behöver gå igenom det här ." Sade Pattie ledsamt t mig ." Det r lugnt pattie jag valde  att leva dehär livet. Då är det så !" Log jag tillbaka . Justin kramade om min hand och drog mig närmre honom jag lutade trött mitt huvud mot hans axel  " är den gravida tjejen lite trött?" Frågade Alfredo mig med ett leende på hans läppar . " nähee? Skoja inte haha " jag pussade lätt på justins varma hals och vände återigen blcken ut genom fönstret där gatulamporna lyste .
 
vi stod nu i hissen påväg upp till vårat hotellrum de var bara jag justin och ett äldre par kvar i hissen jag stod lutad mot justins varma kropp han hade sina armar runt om min kropp och han kysste mig lätt på hivudet och viskade små söta saker  . " den här ungemannen borde du hålla kvar han är väldigt rar . Och du borde ta hand om den här lilla söta flickan du har . Hon är väldigt vacker Justin ." Log den gamla damen åt oss .'" Tack och jag lovar det kommer jag . Ja hon dväldigt väldigt vacker !" Sade justin tillbaka . "Hahaha aw så gulligt . " utbrast vi i mun på varandra när paret lämnat hissen . jag ställde mig på tå framför Justin och satte mina händer runt hans nacke och pressade ihop våra läppar . Hans händer landade mjut på min rumpa och strax efter lyfte han upp mig och mina ben slingrade sig runt has kropp . Justin böt sida så jag var desom blev upp pressad mot väggen. De var ingen i korridoren så vi fortsatte med vårat struleri in till vår hotellrum där vi snabbt låste dörren och rätt var de va så låg jag medjustin över mig .
 
"God natt beautiful Glöm aldrig bort att jag älskar dig." mumlade ustin flåsandes mot min nacke. Justin  la en arm på min nakna höft och drog mig närmre honom." Godnatt babe . Älskar dig också " han kysste lätt min nackes hud . Jag somnade efter bara några minuter .i justins varma famn och  tankarna om våran bebis.
" nej . Det tänker jag inte! Sluta Scooter! Hon tillhör min familj lika mycket som du om inte mer ! Snälla Scooter. hon är ju din dotter för gudskull eller har du glömt bort det? du kan fan inte bara kasta ut henne. hon förtjänar fan inte det!"  Babblade justin på . De var tyst en stund och jag kände hur justin satte sig ned i sängen och satte en hand över min höft . "Jag kommer inte låta något hända dig och jag kommer aldrig lämna dig! Jag lovar " viskade han hest fram han skulle precis resa sig upp och gå när jag tog tg om hans arm " jag vet och vad var det med scooter?" Sade jag han kollade ledsamt på mig och berättade " Scooter ringde och berättade att han inte kunde låta dig få vara kvar på turnén eftersom att du är gravid och tar upp en sån stor plats. vilket jag inte tycker att du gör. och han tyckte att . att vi skulle göra slut och låta varandra vara." jag slängde mig runt halsen på han med tårarna i ögonen och förklarade för honom varför Scooter/pappa , betedde sig som han gjorde. " det var inte hans ord Justin. utan mammas. jag vet att du inte vill men .vi kanske måste lys..." Han avbröt mig med attrycka sig ur mitt grepp och jag såg hur förvirrad och arg han blev." Nej! du kan inte. nej Alex jag tänker inte låta dig få vara själv defenitivt inte gravid ! Det är ju du och jag babe. snälla du kan inte ta deras parti i det här. jag ber dig. utan dig kommer det inte finnas någon Justin. jag vill inte bli som min pappa. jag vet att vi är nära men både du och jag vet att han inte alltid var där. och jag vill vara där för både dig och Våran bebis." han babblade och babblade.helt plötsligt small det till i ytterdörren och in rusandes kommer Alfredo. " nämen hej fredo?" utbrast jag förvånat och han tog stöd emot dörröppningen för att hämta sin anda." Det- är- jätte-mycket- Paparazzis - där -ute" fick han andfått fram. " men jag fick tag på lite frukost ändå hehe." flinade han och tog upp dom mosade mackorna som var blöta av latten. haha " Gott. haha" skrattade jag och det var då jag kom på att jag hade bara bh och trosor på mig. haha. Alfredo märkte nog det också för han satte handen för sina ögon och lämnade rummet. skrattandes gick jag mot justin ." Vi glömmer det här nu okej?" sade jag och syftade på allt med scooter och så. jag fick på mig  ett par baby blåa mjukis byxor och ett svart linne.
 

DÅLIGT SLUT JAG VET! men har fan inga idéer kvar till detta inlägg . xD
men men förlåt att det tagit sån tid men min bror tog med sig datorn och sen när han kom tillbaka hade vi inge internet och min telefon funkar inte ( alltså inge internet där heller) så jag försökte skriva så gått som jag kunde när jag var i skola där jag har internet  på mobilen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

mer

2012-11-23 @ 15:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0