Episode 28- Omg!

" nu är det bestämt . du och jag uppträder med  Beautiful nästa fredag." det gick snabbt. " men justin. jag . okej." han gjorde ett litet yes ljud innan han tog tallriken från nattduksbordet och satte in den i diskmaskinen. men när han kom tillbaka så hade jag redan somnat.

 
när jag ställt in tallriken i diskmaskinen så såg jag att Alex redan somnat . jag log smått åt henne innan jag bestämde mig för att joina henne. jag släckte alla lampor och tände ett fåtal ljus. jag tog av mig kläderna . utom kalsongerna då. haha.  jag fick även av Alex henne's kläder. jag stängde av tv:n och kom på en sak. Vart var TayTayy. ag låg och ropade ett tag innan jag kom på att Selena hade TayTayy idag. tills i övermorgon eller något. jag fixade till så Alex låg under täcket . jag flyttade mig närmre henne och la min ena arm runt henne så min hand hamnade på hennes mage. jag drog handen löst upp och ner på den lilla bulan som kommit på hennes mage. " jag älskar dig . now and forever babe." mumlade jag mot hennes nacke. jag slöt mina ögon och Somnade med mina tankar om Alex och Barnet. min familj.
 
" babe Vakna . vi ska till doktorn nu ." sa jag Åt Alex som bad om 5 minuter till för 20 imnuter sen. " Älskling. det var 5 minuter till för 20 minuter sen. kom igen." hon morrade högt till innan hon reste sig upp och tryckte upp kudden i ansiktet på mig. hon hade bara Bh och Spetstrosor på sig. så jag tänkte äsch. jag slog löst till henne på rumpan och ett litet skrik flög ut munnen på henne. " vad var det där bra för.?" frågade hon jag flinade stort åt henne innan hon gick in i WIC:EN och kom tillbaka ut efter ca 4 minuter. den tjejen var snabb haha. " kom nu bieber. vi hade ju brottomt. eller hur?" utbrast hon när hon snabbt som vinden gått förbi mig och öppnat lägenhets dörren. när jag kom fram till henne  så såg hon inte så glad ut längre. jag kollade ut och där stod hon. personen som mobbat oss sedan barnsben. Jenna  Alex var ju som sagt "bästavän" med henne. men grejen var det att Jenna var bara vän med Alex för att komma i närheten av mig. och för att Alex fixade dricka och allt. men sen hamnade Alex på Rehab och när hon kom uut igen så Var det som om att dom aldrig vart vänner.
 
"Jenna."  fräste Alex barskt    " Nämen hej . Chandler. bieber" hon log fejkat med sitt totalt nersminkade ansikte. " Hey Jenna." Jenna fnissade till och öppnade sin käft och sa. " Bieber. du ser het ut idag." hon blinkade till med ena ögat åt mig och Alex Tappade tålamodet ordentligt . hon tog i allt hon kunde och knuffade in Jenna i väggen." vaad fan vill du Jenna. har inte du förstört vårat liv tillräckligt? och du kommer inte i närheten av Justin förstår du det? för då kommer jag vrida ditt lilla äckliga nersminkade huvud av dig. förstår du?." Jenna fnissade fejkat till innan hon Knuffade in Alex i Väggen bakom. " du bestämmer fan inte över mig. Mrs.Bieber eller vad fan du heter nu för tiden. du åkte in på Rehab och lät våran vänskap försvinna. inte jag." Ilskan steg inte bara i Alex utan i mig. Alex knuffade lätt bort henne innan hon styrde sina steg mot hissen. jag stängde lägenhets dörren och låste. Jenna fnissade till igen och gjorde ett ring mig tecken.
 
jag fnös åt henne innan ag vände stegen mot hissen som Alex nu gick in i . jag fick lov att springa en liten bit för att hinna med hissen.
 
" vad gör hon. nej hon kan inte vara den som flyttar in i lägenheten. förstår du inte var hon kommer att göra? hon kommer sära på oss." jag skakade på huvudet och kramade om henne ." nej det kommer hon inte."
 
*******
 
 
Alex låg nu på den lilla " sängen." och doktorn hade den där grejen. fråga mig inte vad det heter för jag har absolut ingeen aning om vad det heter. haha  efter bara några sekunder så pekade doktorn på den lilla skärmen där vi nu såg den lilla kroppen. Alex's hand flög för munnen. " Oh my god." et fåtal tårar började rinna inte bara ner ifrån mina kinder utan för Alex's kinder.  jag kramade hårdare om Alex's hand. " det här är alltså er lilla bebis. Mr. & Mrs. Bieber. " sade doktorn ." eh . vi är inte gifta." sade Alex till doktorn ." åh förlåt ag visste in." jag avbröt honom med att säga ." det är okej. du visste inte . tack för att du tog dig tid att  kolla till ja . barnet haaha."   han nickade och lämnade oss i rummet när Alex's fått torka av den där "krämen" haha. han kom tillbaka efter ca 5 minuter med kort. första korten på våran bebis. " åh tack så mycket."
 
 vi lämnade det lilla möra rummet och gick  tillbaka ut till min Silvriga Range Rover. men när vi  kom ut på parkeringen så blev vi omringade av paparazzis. " ey. lite respekt kanske?" utbrast Moshe som hade följt med oss hit. folk ställde frågor från varje litet " hörn" runt om oss. Moshe tryckte bort så många som möjligt . " vi har många som undrar om ni är förlovade?" jag kände hur alex kropp som var tätt intill min spändes. " Nej! men snälla respektera vårat privatliv." hon mumlade något ohörbart och gick upp mot bilen som jag låst upp. vanligtvist så hade moshe kört men han Tog sin egna bil idag, dels för att jag ville det och för att  Alex kanske ville vara ensam med mig.  ag låste bildörrarna och satte igång bilen och körde iväg. " hur äre ?" frågade jag alex som bara satt och stirrade ut genom sidorutan så jag spg inte hennes ansikte. " bra." svarade hon kort. man märkte på henne att hon inte var på humör. " o-okej . men du ? du vet att ag alltid kommer älska dig ?" jag hörde hur hon fnissade till hon vände sitt ansikte mot mitt. " jag vet. jag älskar dig med Mr.Bieber." jag greppade tag om henns hand och lät den ligga under min hand på växelspaken. " Jag älskar dig med. Future Mrs.Bieber." varför sa jag så för. " seriöst? vill du verkligen  gifta dig med mig någon gång?" frågade hon jag nickade  " ja . minns du inte vårat Host bröllop host när vi var små ? haha ." hon skrattade lite lågt till innan hon svarade ." haha jo. jag hade min favorit klänning. den vita "tärn" klänningen jag hade på min mosters bröllop. haha och du hade din söta lilla kostym som du hade på hennes bröllop . haha så gulligt." flinade hon jag svängde in på  den lilla asfalts vägen. med leendet på mina läppar
 
han svängde in på en liten asfalts väg " det här är ju inte hem?" han flinade ännnu större en innan och skakade på huvudet." nej.du ska få se." när vi åkt i kanske 5 minuter kom vi fram till det största och finaste hus jag någonsin sätt.
 
" wow. justin Vems Hus är det här egentligen?" frågade jag Justin som fortfarande hade sitt vackra leende kvar på läpparna. när vi gick igenom det gigantiska huset. " det är vårat Babe." sade han helt plötsligt.  vad sa han precis? " va? men lägenh.." han avbröt mig med att säga ." jjag har haft huset några månader. jag brukade åka hit och spela gitarr , sjunga och skriva låtar. men nu så flyttar Jenna in och jag vet att du inte gillar henne. jag gillar henne inte. så jag kanske borde visa dig huset." jag tappade fullständigt hakan . jag hoppade upp famnen på honom ." ja . ja ja ja jaja . haha. vi flyttar hit . men du får sova i pool huset . haha." skämtade ag justin kramade om sina händer om min rumpa och började gå mot trapporna. " när vi ändå är här så kan vi ju ändå inviga Sovrummet. eller ja Sängen. haha." flörtade han till sig och släppte ner mig i den otroligt mjuka sängen.
 
 
 *****
 
vi låg nu i den otroligt stora och mjuka sängen. båda två genomsvettiga och nakna under det varma täcket. jag kände att jag var tvungen att berätta för honom. att han var min första.
 
" Justin? " frågade jag han nickade " du är eller aa var min första.." sade jag och han kollade förvirrat på mig. " vad menar du älskling? vadå första .?" jag suckade lätt till innan jag svarade honom ." du var det första som jag låg med." han flämtade lågt till innan han svarade ." du med." jag kollade förvånat på honom . " men jag såg er ju med mina egna ögon. Jag förstår inte?" han kramade om min hand. " Selena duschade och snodde mina kalsonger och jag skulle duscha efter henne för jag satt och skrev till boken och därför hade jag inte någon tröja på mig. " han sa vadå? . men , men " men varför h-ha." han avbröt mig med att säga ."varför jag inte sa något? för att jag trodde Ryan var din första? det stod i din dag.." han avbröt sig själv . han hade läst min dagbok. " Du har gjort vadå? Justin det var saker där i som inte du skulle läsa. dels det. men du kanske missa att läsa den sidan där jag skrev att jag ljög? ne men det kanske var jätte länge sen du läste min dagbok? vad har du läst?" frågade jag argt medans jag drog på mig mina kläder igen. jag stormade ut ur sovrummet. och hörde hur ustin ropade efter mig. men jag bara ignorerade honom och fortsatte gå . gå utifrån Huset och långt bort ifrån Justin.
 
när ag gått en bit började det spöregna. Great. jag huvan på tröjan över huvudet på mig och fortsatte att gå  efter ca 10 minuter kom en  bil rullandes bakom mig som jag snabbt såg var Justin. han hade ner rutan och ropade på mig ." Alex kom igen för fan. hoppa iin i biljäveln Nu!" röt han . jag struntade i han och fortsatte att gå tills Justin stannade bilen och sprang ut till mig . " stanna.!" utbrast han ." Varför. vill du ha tillbaka telefonen? vill du läsa alla mina sms eller .  vad fan vill du Justin.?!" skrek jag. " nej.! sluta. Du blir sjuk Alex. snälla , vi hade det ju så bra bli inte sur över något så litet snälla!"  " vadå så jävla litet ? Du läste min Jävla Dagbok Justin. DAGBOK! men här ta tillbaka allt jag har. " utbrast jag och tog av mig tröjan . som Min Telefon låg i. jag skulle till och ta av mig min byxor men justin stoppade mig ." Sluta nu. snälla? jag kan väl i allafall få skjutsa hem dig? " frågade han jag svarade inte utan tryckte upp tröjan mot hans bröst och gick förbi honom och hoppade in i bilen. efter en tyst biltur så var vi hemma . jag gick ut ur bilen och gick mot hissen och åkte upp utan Justin. när jag väl kom upp kom jag på att Justin hade nyckeln för jag lämnade min i lägenheten. så jag fick lov att åka ner i igen .jag gick ut till bilen där Justin fortfarande satt. och grät. awesome. jag öppnade bildörren ochc hans blod sprängda ögon vreds mot mig. " säg inget." sa jag och kramade om honom ." förlåt att ag blev så arg. men varför Läste du ens i min dagbok ?" frågade jag . han snyftade till och öppnade sin mun och sa ." det bara hände. den ramlade ner ifrån sängen när jag bäddade och jag kunde inte . inte läsa den. jag var bara tvungen. jag vet att det var *snyft* fel men snälla *snyft* förlåt mig. jag kan inte förlora dig . speciellt inte när du är gravid med mitt barn. snälla alexiz. snälla." bad han jag snyftade till. nu grät jag med åhh. " det . det är lugnt Älskling. gråt inte snälla." ag flyttade mig över s jag satt i hans knä med ansiktet mot honom. vi bara satt där och kollade in i varandras ögon
 " jag hatar att bråka med dig." mumlade han fram mot mitt huvud. vi hade förflyttat oss till lägenheten. och satt nu i soffan. mitt huvud var upptryckt mot justins bröst med blicken mot Tv:n vi kollade på Laugh Out Loud (LOL) med Miley .justin hade benen på varsin sida om min kropp så jag satt alltså mellan benen på honom. " jag med. " mumlade ag tillbaka.när filmen drogs mot sitt slut hörde jag små snarkningar bakom mig. Justin.hans händer låg vilandes på min mage under Justins Skjorta som ag tog på mig när vi bytte om ifrån våra blöta kläder.  jag reste mig försiktigt upp ur hans famn och gick mot köket. jag bestämde mig för att göra varma mackor. orkar inte göra något annat idag . haha.ag hade väckt justin så han kom och satte sig på en av de höga Barstolarna i köket jag satte mig bredvid honom. han tog en tugga av mackan men ångrade sig strax efter. " Varmt varmt varmt!!" utbrast han och jag började lätt skratta åt honom. när han svalkat ner tungan så kom han skrattandes mot mig
 Tumblr_mbqw1hzglt1r2ul25o7_r1_250_large
" Det där var inte haha kul " skrattade han ." Nähe ? Därför du skrattar då haha." han satte sig ned igen mitt emot mig med blicken på mackan som om att . vågar jag äta eller inte haha. " Du vågar äta Justin. haha." han han fnös åt mig innan han åt upp macka efter macka. haha . " gaahh. nu är jag mätt Alex haha ." " då har jag alltså Lyckats idag med." skröt jag stolt.
Tumblr_m8z4yme1nu1rsxp5m_large
Justin Skakade lätt på huvudet när han satte in våra tallrikar i diskmaskinen. Jag gick in i sovrummet och slängde mig ner i sängen med  Huvudet nerborrat i kudden. den här dagen har gått fort. det känns som om att klockan var  12 då jag gick upp. men vi hade ju vart i huset ett bra tag innan jag . ja stormade iväg haha. efter några sekunder kände jag hur någon landade på mig. ett stön flög ur min mun ." Justin .Kan inte. Andas!" utbrast jag kvavt . han rullade ner så han låg bredvid mig.
 "Du är så sexig du vet det va?" frågade justin eller rättare sagt berättade för mig."Nej hur Sexig?" log jag tillbaka. " såhär sexig" sa han och drog mig tätt intill honom och kysste mig passionerat på läpparna.
 

 YEEY! höhö ganska Långt huh ? hhahaaha . KOMMENTERAAA!!<3333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0