Svar på Kommentar


KommentarTid
Myybieberstoory om Episode 4- People Cry Cry Cry &Cry:
Bra kapitel! :D
Sugen på ett länkbyte sötnos? :)
KRAM!


27 Maj, 16:29
Taackar :)
Visst :) skulle nog behöva fler läsare xD
KRAAAM:D<3

Episode 4- People Cry Cry Cry &Cry

hatar mig själv och ångrar mig över det. " jag skrek och jag var ledsen och arg. arg på mig..... jag såg små tårar från Selena's ögon .
" älskling var inte ledsen " sa jag till henne samtidigt som jag drog in henne i en kram och kysste hennes hjässa. det här kommer bli en LÅÅÅÅÅNG natt tänkte jag för mig själv.......


Selena släppte sedan min omfammning och lämnade mig ensam i rummet jag suckade lätt för mig själv och satt mig sedan i soffan jag att i innan. jag drog upp min telefon och tänkte att det var lika bra att kolla OceanUP på en gång . jag flämtade högt till när jag läste " Jelena=over ?man ska ha sätt popsensationen Justin Bieber, 18 suttit och gråtit på en park bänk utanför Good samaritan Hospital , LA , California .
därefter sätt Bieber träffat på sin flickvän Selena Gomez , 19 inne på Sjukhuset. enligt en källa skulle paret ha skrikit på varandra och sedan sätt Selena lämnat rummet gråtandes.Gomez blev du dumpad ? det sägs även att Justin's barndomsvän Alexiz Rose Chandler,18 ligger på detta sjukhus . Alexiz är även en nära vän till Selena Gomez.
vi har en källa som berättar att Chandler och Bieber ska ha haft ett problem sen Justin Lämnat Stratford. Källan har även berättat att Justin och Alexiz ska ha haft ett gräl inne på Gomez's Logé medans hon var på en Photoshoot där Chandler's Mamma Lucy Chandler fotade Selena. efter Grälet fördes Alexiz till närmaste sjukhus , Bieber är du våldsam? eller har Alexiz ett hälsoproblem?"
Folk är verkligen Desperata . och att dem har fått reda på så mkt inom så kort tid ? Omg! dom människorna har problem som inte kan skilja mellan privatliv och kändis liv.
nu är jag riktigt förbannad. jag twittrade snabbt " Folks! Rumours not true!! me and @SelenaGomez did NOT breakup! and yes my my friend Alexiz did go to the hospital after our "fight" Tbc ( To be Continued ) hatar twitter man kan inte skriva så långt man vill xD " ----> after our fight! but i would NEVER hit a girl! and u know that! why she went to the hospital is private so stop snooking around she will tell u if she want and if not please respect that i want all of u to know that i LOVE U ALL! peace i'm out"
folk måste förstå att det inte är okej att sitta och ljuga för folk eller snoka runt i våra privatliv. det är inte okej!
"justin?" hörde jag min Mammas röst "viska" när hon klev in i rummet. "hey mamma" svarade jag henne med ett litet leende men försvann lika snabbt när jag kollade på henne . hennes ögon var röda , hon hade gråtit , men jag förstår henne Alex har alltid vart som en dotter för henne. det värsta jag vet är att se dem jag älskar gråta speciellt Mamma. " Scooter är här och han måste prata med dig . nu " jag nickade smått åt hennes mening och
skulle precis svara men avbröts när Scooter klev in genom dörren och brast ut med ett glatt " Hey kiddo" log han mot mig och jag började flina och svarade med " tja Scoot vi pratade just om dig" han skrattade till och började med " Jaså ? det gjorde ni " mamma avbröt honom och ursäktade sig själv med " hej Scooter jag ska gå nu , prata på ni " log hon mot oss och lämnade sedan rummet och stängde dörren efter sig. han slog sig ner i Fotöljen mitt emot soffan jag satt i . " Så " började han men avbröts ännu en gång av att min telefon började ringa och Chelsea's namn lyste upp skärmen " Jao ? " svarade jag och Chelseas ljusa stämma svarade mig med " Jo hey Justin det är om Alex doktorn vill att alla anhöriga ska samlas i hennes rum , han har ett par nyheter" svarade hon mig och jag hann bara svara " okej Jag kommer nu " och sedan la vi på .
"så?" frågade scooter mig och jag svarade honom " Jag är ledsen scooter kan vi ta detta senare doktorn vill träffa mig. nu " hans leende försvann och fortsatte med " Det är om Alexiz va ? det var henne jag ville prata om " jag skulle svara honom vi tar detta sen men jag orkade inte jag gick ut ur rummet i full fart han ropade mitt namn flera gånger men Alex behövde mig . även fast hon inte erkänt det än men jag vet det . hon vill ha mig där.
jag kom upp till rummet där alla väntade på mig doktorn nickade till när han såg mig komma in och stänga dörren . han började förklara med " som ni vet Alexiz här har en Väldigt onormal tumör i Nacken/Huvudet jag och några fler läkare har kommit fram till att Alex inte har så mycket tid kvar om vi inte gör något inom snar framtid. " han avslutade där och man kunde bokstavligen känna hur allt ifrån Lycka sjönk ner till Sorg på bara några sekunder . Selena började eller snarare alla började gråta . alla utom jag. Dr.Charles Fortsatte sedan " men vi hinner i tid men somsagt inom en snar framtid . och jag behöver Båda Föräldrarnas Underskrifter och tillåtelser att operera . utan det kan jag tyvärr inte hjälpa dig Alexiz " han avslutade där och mitt tänkande började flöda i mitt huvud. vadå båda föräldrarna ? Alexiz har inte någon Pappa . hon har aldrig träffat honom inte ens När hon föddes. mer hann jag inte tänka eller se förns allt blev svart och jag kände hur jag ramlade ihop mitt på golvet det sista jag hörde var ett skrik.
mitt hjärta bokstavligen stannade när Dr.Charles berättade att jag inte har lång tid kvar . och att båda mina föräldrar var tvungna att fylla i pappren ! asså what ? jag vet inte ens vem min pappa är. eller vart han är. alla började gråta till och med Pattie . Selena satte sig ned på sina knän på golvet. och justin. han var den enda som inte grät . vad är hans problem egentligen? när Dr.Charles Pratat klart så gräta alla och helt plötsligt Ramlar Justin bara ihop mitt på golvet , ett  skrik lämnade min mun och jag Slängde mig på honom, visst jag kanske inte var redo att förlåta honom men någon gång måste han få komma in i mitt liv igen.  jag sket i om jag fick on i handen och näsan av slangarna . min Kompis behövde mig. "J-j-justin?" hackade jag fram . han kanske inte var den vän till mig han en gång var men ingen behöver dö pga. mig!  jag kollade hans anding , och han andades Pheew  jag låg där och skule ta hans hand när någon drog mig ifrån honom jag kollade upp och mötte Kenny's Ansikte han ögon var också röda. Sömnbrist tänkte jag . jag kände inte Kenny på det sättet. "lugn Alex han mår bra allt kommer bli bra igen han har bara svimmat " viskade han i mitt öra.
*************
jag låg i det tråkiga sjukhus rummet och stirrade rakt upp i det vita taket . en fläkt var det där också . visste ni att den har snurrat 75 varv på 3 minuter? vilket kul liv jag har . räknar varven på en fläkt. ja det är ju , Normalt
jag undrar om han har vaknat än ? **Knack** **Knack** hörde jag på dörren och in kommer Pattie med en massa album i famnen.
Vi satt och kollade på en massa bilder från Kanada och våra resor som vi hade . vi hade säkert suttit där i timmar och kollat igenom en massa album . Pattie är som min extramamma har alltid vart och kommer alltid att vara. "åååååhh" utbrister Pattie och pekar på en bild som jag mycket väl känner igen
det var en bild på mig och Justin när vi var små , vi var på picnik med Pattie och Mamma . det var min . våran första kyss/puss . " åh såklart jag gör pattie ! jag skulle aldrig glömma bort min första kyss " skämtade jag . hon kollade på bilden samtdigt som hon säger" ni var så söta ihop " började hon men avslutades med en suck men fortsatte sedan med " Jag ber så mkt om ursäkt gumman . jag är verkligen ledsen över att min son lämnade dig , bröt ditt hjärta jag ber om ursäkt för att jag har uppfostr.." mer hann hon inte säga förens jag blev lite besviken och arg ! " NEJ! pattie det är inte ditt fel , verkligen inte ! det är inte ditt fel att din son lämnade mig utan att göra slut eller berätta något . du får inte känna någon skuld för något han har gjort det är hans fel bara hans !" avbröt jag henne och jag hörde hur hon snyftade till , snälla gråt inte . jag hatar att se henne gråta ! " pattie snälla gråt inte då börjar jag också att gråta" viskade jag till henne . hon kollade upp på mig med sina rödsprängda ögon och jag kände hur mina ögon vattnades och strax efter kom tårarna " jag vill inte se min son sörja i resten av sitt liv , jag vill inte sörja i resten av mitt! du klarar det här Alex jag vet det " Snyftade Pattie . menade hon verkligen att dem skulle sörja , m-mig ?  om jag dog . " Pattie jag vet inte . jag är inte lika stark som jag var sist jag v-vet inte " svarade jag henne men jag var tvungen att fråga henne " pattie , Saknade han någonsin mig ?" jag svalde mitt saliv och hon svarade mig " Ja ! han pratade om dig hela tiden . hela tiden , jag tror det var några av skälen varför han bröt med Jasmine Och Caitlin . han ville ha dig . bara Dig." svarade hon mig .Wow gjorde han slut med 2 vackra tjejer pga mig ?  . " Dudå ? , Saknade du Någonsin Justin ? " frågade hon mig och fnissade till. hade jag saknat han ? Killen som fick mitt hjärta att slå volter . " Jag tror det Pattie , jag menar han var min enda vän min bästa vän. jag älskade han . han är min bror!" hon log lite och svarade mig med " Han älskar dig med , då och nu , jag älskar dig också Gumman  men jag ska gå och ringa Jeremy nu försök att vila lite " med dom orden lämnade hon rummet .  och jag tog hennes råd och somnade strax efter det .Sådär ja :D Är novellen bra hittills ? KOMMENTERA FÖR MER :D<3

Svar på Kommentar

SomeNovels om FOLKS!!!!:
Kolla gärna in min novell blogg jag startade idag! Första delen är ute, kommentera gärna vad du tycker och vad jag kan förbättra! (förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer)

Maj, 17:36 FlizanLizan om FOLKS!!!!:
Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

Maj, 20:47 http://bieb.blogg.se/ om Episode 3- Forgive me!:
skitbra!

Maj, 12:25 - F E L L A N Z - vardag, photoshop, skönhet. om Episode 3- Forgive me!:
fin blogg! allt bra? :D kraaam
Maj, 00:09

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER :D
Jag läser dem och dem betyder MKT :D
Ska bara upplysa er om att jag skriver , FINALLY xD
och nej tack Jag vill inte ha ngn Design har min "privata" Designare läs gärna hennes novell ! :D HON ÄR AWESOME :D
Http://www.biebstruelove.blogg.se
:D TAAACK :D

FOLKS!!!!

Hey people :)
nu äre såhär att jag tror inte att det kommer komma upp en del på sisådär 1 vecka. då jag är trött hela tiden . sorry "/ men jag mår nog snart bättre :D

Episode 3- Forgive me!

" Haha Mamma nädå men jag mår bara bra , nu när alla ni är här " svarade jag min älskade mor. " vad gör ni alla här föressten " frågade jag men borrade min blick mor han . Justin. " vi vill kolla så att du mår bra " svarade Justin min fråga . " jaså , men okej " svarade jag men kunde inte hålla mig längre när jag kände tåren nudda min kind tårkade jag snabbt bort den . och började med " Justin? " " aa Alex ? " svarade han mig . " kan vi prata ensamma ? " frågade jag med ett litet smile på munnen . " visst  " svarade han mig och Selena utbrister " men vi vill inte ha någon som svimmar igen okeeeejej? " frågar hon oss och jag fnissar till " Nej självklart inte Selenaaa " hon mimade ett "i love u too " när hon och dom andra lämnade mig och justin i Rummet . Själva Ohboyyyiiii vad har jag gett mig in på .....

" Alex lys" mer hann han inte säga innan jag avbröt honom  " NEJ " skrek jag men fortsatte snabbt efter med " Justin jag förlåter dig kanske någon dag men inte idag och endast om jag får berätta för Sel, då vet vi ju iaf att hon vet sanningen" jag var inte arg jag var besviken . besviken på Justin. " okej Alex " började han men avbröts när hans röst brast. åh inte han också. man hörde små snyftningar från honom innan jag visste ordet om det så hade han satt sig på min säng och kramade om mig och viskade " förlåt jag vet inte varför jag gråter Ja inte vill mista dig igen." Jag svarade han snabbt med " Nej justin det är lugnt jag lovar" 
( TÄNK ER ATT DET ÄR JUSTIN OCH ALEX ) :D
Han log mot mig och kramade om mig igen och viskade " Du kommer alltid vara mitt allt . mitt allt Alex, du kommer alltid vara min första kärlek och också ha en stor del i mitt hjärta . föralltid." jag visste inte hur jag skulle svara på detta jag är helt stum. jag kände att min sjukhusklänning blev blöt. ohgreaaat han gråter igen.
" justin ja " han avbröt mig där för att säga sitt lilla "tal"
" Alex du behöver inte säga eller svara på något av detta nu men jag vill att du ska veta att du fortfarande är min bästa kompis och första kärlek  jag kommer alltid att ha känslor för dig. du kommer alltid ha en del av mitt hjärta "  wow sa han verkligen det där han fortsatte med " Jag älskar dig my Lil homie " nu kramade han mig extra hårt.
älskade han fortfarande mig ? efter alla dessa år.
"förlåt mig snälla jag har saknat dig " jag visste ärligt inte hur jag skulle svara på detta. han flyttade sitt huvud mot min mage.
" Justin jag vet inte hur jag ska reagera du är tillsammans med min bästakompis . " jag ville säga jag älskar dig oxå jag har saknat dig o.s.v  men jag kunde inte Justin var tillsammans med Selena och han ska inte få vinna så lätt. absolut inte! Han kan inte göra såhär. varken mot mig eller Sel . Åh selena vart är hon förresten ? " Justin Jag tycker att du ska gå nu " sa jag i bestämd ton.
" M-m-men " började han och nu kände jag tårar från hans ögon mot min mage och fortsatte sedan med " du är fortfarande lika vacker Alexiz " med dom orden lämnade han rummet springandes.
Jag sa att jag älskade henne ! vad fan justin Du har en flickvän som du älskar. eller ?
Fan sluta tänka sådär nu klart du gör . Du Älskar Selena mer än allt annat.
*****
jag sprang gråtandes ut ur rummet och allas blickar vändes mot mig . Selena kom upp till mig och frågade mig " Mår du bra älskling ? "  jag svarade med ett kort " ja jag mår bra " sedan sprang jag iväg jag sprang och sprang tankarna flödade varför ljög jag för Selena Klart jag inte mår bra. gaaaashh  jag kom fram till Sjukhusets utegård så jag gick runt där gråtandes ett tag innan jag hittade en bänk att sitta på . där satt jag . Justin Bieber Gråtandes livet är allt bra perfekt ibland . not! tankarna for runt genom mitt huvud om mig , Alex , Selena ALLT .
men mest tänkte jag på Alex ååh vackra Alex jag kan fortfarande inte fatta att jag skadade henne så mycket som jag gjorde, och om jag fortfarande Älskade Selena. min telefon började ringa och Chelseas Namn lyste upp skärmen. great .  ( Tjock text Chelsea Vanlig Justin  )

Samtal :


"Justin?" jag suckade högt innan jag svarade " Chelsea vad vill du ? " hon andades högt och svarar min fråga med " Alex Berättade för Selena och Selena vill prata med dig . NU ! " jag vände på mig och gick tillbaka sen kom jag på att Chelsea var kvar i Telefonen " är du kvar Chelsea ? " började jag men orkade inte vänta på svar så jag fortsatte med " påväg in nu Chels See yah  bye "  hon fnissade till men blev genast allvarlig " Goood Bieber Goodluck On yah Baaii "

Samtalet Avslutat :
där stod hon min flickvän. jag svalde högt när jag klev in innanför dörren och gick fram till Selena som såg väldigt arg ut .  " kom " sa hon och viftade med handen som följ efter mig . jag tog hennes hand och vi gick in i ett lite mer avlägset rum på sjukhuset hon stängde dörren och skriker " hur fan kunde du ? Du svek den person du älskade som mest ! Henne Justin HENNE hon har fan cancer och du lämnar henne i vadå ett halvår innan du blir tsmans med Caitlin och du var fortfarande tillsammans med Alex fyfan ! är det ngn annan du är tillsammans med nu ? " oj Selena var arg riktigt arg , jag har mig själv att skylla. " Selena Jag älskar dig mer än något annat jag och Alex är över visst jag älskar henne för att hon är min BÄSTA KOMPIS! kompis Selena Kompis jag vet att jag gjorde ett STORT misstag och det går inte en dag att jag hatar mig själv och ångrar mig över det. " jag skrek och jag var ledsen och arg. arg på mig..... jag såg små tårar från Selena's ögon .
" älskling var inte ledsen " sa jag till henne samtidigt som jag drog in henne i en kram och kysste hennes hjässa. det här kommer bli en LÅÅÅÅÅNG natt tänkte jag för mig själv.......


SÅDÄR JA :D nu är 3:e delen ute :D tyx ? Vill ni ha mer ? KOMMENTERA DÅÅÅÅ!!!!!

Episode -2 Waking Up!

Hon skrek på mig och jag kände hur dum och elak jag varit , fan dig justin du har skadat tjejen som du alltid älskat. fan tänk inte så du är ihop med Selena ! Selena Gomez Alex's Bästa kompis! skärp till dig nu tänkte jag för mig själv samtidigt som jag såg Alex falla ihop på golvet.
" Oh shit Alex Hur är det , Svara mig nu! " pratade jag med henne . men hon svarade inte. Fan! hon är medvetslös.
" HJÄLP MIG!" skrek jag jag skrek igen , igen och igen tillslut öppnas dörren och Selena Kommer in springades.
" JUSTIN VAD FAN HAR DU GJORT?" skrek hon på mig samtidigt som hon knuffade bort mig från Alex.
" J-J-ag gjorde i-i-ngenting" svarade jag hackandes " RING AMBULANS NU! " skrek hon på mig samtidigt som jag såg tårar från Selena's Vackra ögon och greppade tag om telefonen och ringde 911.
*****
" Älskling " viskade jag mot hennes öra när hon slängde sig på mig och bara grät." Hon kommer bli bra jag lovar" sa jag stöttandes.
" det är mitt f-fel" Stammade hon , va ? vad pratar hon om ? " VA! Nej det är klart det inte är Babe!" sa jag till henne när jag tog tag om hennes hand hårt när hon svarade.


" Det är visst mitt fel om inte jag hade låst in er i min loge o..." hennes röst brrast och hon börja gråta igen ohboy , detta är den värsta dagen i mitt liv , jag  hatar att se Selena Gråta." sschhh älskling hon kommer bli bra igen jag lovar" viskade jag i hennes öra  när hon sedan säger "Justin kan du berätta för mig vad som egentligen hände mellan er två" jag bröt våran ögon kontakt hur fan skulle jag förklara det här nu då."ja" började jag men vi avslutades där när doktorn kom och hämtade oss så vi stod utan för  Alex's Dörr när han säger " Hon är Vaken nu" när han sagt det vände jag snabbt blicken mot Sel och man såg en glimta Hopp i hennes ögon samtidigt som det växte ett leende på hennes läppar " stå inte bara där  och le gå in till henne!" började jag " det är kanske bättre om hon får träffa dig först du vet" sa jag samtidigt som jag tog tag i hennes händer och pussade henne på kinden och viskade " gå nu Babe " och hon svarade ett snabbt " jag ska " hon vände på klacken och gick in till Alex och stängde dörren efter sig. Pheeeeww jag slapp säga det åt henne , iaf för tillfället.
Jag vaknade upp i en ganska mjuk men ändå hård säng jag såg en massa starka lysen och rummet var defenitivt vitt och jag hade masssa slangar i mig .  GREAT jag är på ett sjukhus. " hey älskling" hörde jag en hes röst säga jag tittade snabbt upp mot dörren där jag mötte ett par röda ögon . Selena. " hey Älskling " svarade jag Selena's avlägsna röst. " hur mår du " frågade hon nästan i en viskning men nog högt för mig att höra .  " bra  har mått bättre men annars mår jag helt okej bara det att jag inte vet vad som har hänt med tumören " det sista viskade jag ut Tumören Usch. utan att jag han titta upp igen kände jag Selena Slänga sig på mig och viska i mitt öra
" Du kan inte lämna mig älskling!" började hon när hennes röst brast men fortsatte sedan " Du är mitt allt min syster vad skulle jag ha gjort utan dig. jag älskar dig sweetie pie" innan jag hann svara utbrast hon " jag är ledsen men du ska inte behöva se det här " sa hon och peka över sitt ansikte. innan jag ens hann svara sprang hon ut gråtandes genom dörren. AWESOME Alexiz du fick din bästa kompis att gråta.  duktigt.
dörren öppnades ännu en gång och denna gång kom Dr.Charles in . " Hey Ms.Chandler hur mår du?"
frågade han och jag svarade tillbaka med ett kort "bra" han fortsatte sedan med " bra men jag har dessvärre inga bra nyheter för din del Ms.Chandler" jag svalde högt innan jag svarade " vadå , har den spridit sig ? " började jag men avbröts med att jag var tvungen att andas in lite oxå . " tumören alltså " han nickade och svarade därefter med ett kort " jag tyvärr"  han fortsatte sedan med " vi måste ringa hit din mamma för att vi måste operera bort den Inom kort annars" han svalde och skulle sedan fortsätta men jag avbröt honom " annars kommer jag dö"  han nickade bara och svarade sedan " jag ska ringa din mamma " "neeejjj JAG KAN INTE BLI OPERERAD MITT HÅR" !! tänkte jag men efter jag sagt det kom jag på att jag tänkte lite väl högt. " ta det lugnt Alex ditt hår kommer du få behålla vi ska bara ta nack håret den sitter i NAcken remember? " svarade han mitt tänkande. " åh bra " svarade jag innan han lämnade rummet och jag somnade kort efter det .
*******
"Ms.Chandler ? " hörde jag någon fråga min ögon fladdrades snabbt upp och jag svarade ett kort " ja ? " det var sjuksköterskan. " det är några här för att träffa dig går det bra ? " frågade hon mig . och jag svarade med " JA självklart släpp in dem bara " hon nickade och lämnade rummet kort efter kom Nessa , Zac , Jason , Mamma , Chelsea , Selena och någon jag inte förväntade mig att vara här . fan. vad gör du hör NU ? tänkte jag för mig själv.
" hey Gumman " hälsade mamma på mig när hon kommit fram till mig.  " Hey mamma " svarade jag med ett litet leende på läpparna. " hur mår du ? äsch du har säkert hört den fråga massa gånger" fnissade mamma 
" Haha Mamma nädå men jag mår bara bra , nu när alla ni är här " svarade jag min älskade mor. " vad gör ni alla här föressten " frågade jag men borrade min blick mor han . Justin. " vi vill kolla så att du mår bra " svarade Justin min fråga . " jaså , men okej " svarade jag men kunde inte hålla mig längre när jag kände tåren nudda min kind tårkade jag snabbt bort den . och började med " Justin? " " aa Alex ? " svarade han mig . " kan vi prata ensamma ? " frågade jag med ett litet smile på munnen . " visst  " svarade han mig och Selena utbrister " men vi vill inte ha någon som svimmar igen okeeeejej? " frågar hon oss och jag fnissar till " Nej självklart inte Selenaaa " hon mimade ett "i love u too " när hon och dom andra lämnade mig och justin i Rummet . Själva Ohboyyyiiii vad har jag gett mig in på .....

KOMMER MER  NÅGON ANNAN DAG xDDD

RSS 2.0